برای جبران سرویس های حجمی
سرویس زیر می تواند جایگزین خوبی باشه
به نظر ١٠ تومان در نظر گرفتن
همراه با خرید حجم با قیمت جدید
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
برای جبران سرویس های حجمی
سرویس زیر می تواند جایگزین خوبی باشه
به نظر ١٠ تومان در نظر گرفتن
همراه با خرید حجم با قیمت جدید
خیر
یا این سرویس یا سرویس غیر حجمی.
در واقع همونطور که دوستمون در بالا گفتن شاتل با زرنگی همیشگیش یه جور سرویس ارایه کرده که اگه کسی دوست داره چیزی شبیه همون سرویس حجمی گیرش بیاد.
تنها در این صورته که با پول کمتر می تونید حداکثر کشش خط خودتون رو داشته باشین وگرنه بقیه سرویس ها دقیقا بر مبنای سرعت اسمی ارایه می شه
Last edited by dvb55; 02-12-2017 at 23:27.
البته بازم از قبل بهتر
قبلا سرویس eco1024 با ٢/۵ گیگ حجم حدودا ۴٠ تومان بود که این جایگزین شده با ١٠ تومان
حجم هم که یکم ارزونتر شده
در کل یکم مناسب تر در میاد
الان سوال اینجاست
اگه اون حجم خارجی تموم بشه سرعت داخلی هم محدود میشه ؟؟؟؟
یا همینجوری نامحدود با حداکثر سرعت میمونه ؟؟؟
سلام
مناسب تر هست . مثلا من سرعت دانلود 200 کیلوبایت بر ثانیه داشتم و تقریبا 1.5 مگابیت بر ثانیه سرویس داشتم، حدودا ماهی 35 گیگ دانلود داشتم. که قیمت پایه سرویس 43 تومن بود.
یک هفته ای هست که ارتقا دادم و سرعت دانلود شد 390 کیلوبایت بر ثانیه و میشه سرعت تقریبا 3 مگابیت و قیمت پایه سرویس 63 تومان بود. و دانلود هم همین 40 گیگ
الان با قیمت پایه 40 تومن سرعت شده 4 مگابیت و 55 گیگ خالص میشه بین المللی استفاده کرده.
خب دوستان فن اوا زد رو دست شاتل عجب تعرفه هایی حتی برای من بهتر از سرویسی که الان استفاده میکنم درمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالب شد
همینطوری پیش بره آخر همشون نامحدود میکنن : ))
چون با قیمت و سرعت برابر قطعا مشتری از جایی اینترنت میگیره که حجم بیشتری بهش بده
البته من چند سال پیش فن آوا بودم، سرعت رو دقیق میزنن، یعنی 512 امکان نداره سرعت دانلودش از 64 بیشتر بشه! ولی شاتل اینطوری نیست
حالا باید ببینیم از این به بعد چکار میکنن
نه دیگه.اصلا یکی از نکات قانون و تعرفه های جدید چیه؟ سرویس دهنده باید دقیقا همون سرعتی که میفروشه رو تحویل بده.یعنی اگه حتی سرعتت 7.5 مگ باشه ولی سرویست 8 مگ باشه قشنگ شکایت میکنی و پدرشونو درمیاری.
الان همین سرویس 8 مگ ماهی 112 گیگ بین الملل داره شبانه هم 6 ساعت داره واقعا میخوام ببینم کی میاد رو دستش![]()
اون قانون تغییر یک روزه isp چطوری اجرا میشه؟
از چه کسی باید بخوایم ؟ isp قبلی یا جدید ؟ یا مخابرات ؟
دوستان من اگه 2 مگ سرویس غیرحجمی شاتل رو بگیرم خطم رو 16 مگ میبندن؟!
- - - Updated - - -
دوستان سایت شاتل اینو برام زده من میخواستم تغییر سرویس بدم الن ارت1 دارم
با توجه به قوانین تغییر سرویس شما نمی توانید درخواستی برای تغییر سرویس ارسال فرمایید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)