توجه نفرمودید بسته هفتگی جدید داده.. دو گیگ ۱۸ تومن برای یک هفته و ۵ گیگ ۳۵ تومن برای یه هفته. خیلی دغلی ایرانسل. تحریم رو ندیدی تازه می خواد شروع بشه خیلی ها هنوز بسته های قبلیشون مونده
توجه نفرمودید بسته هفتگی جدید داده.. دو گیگ ۱۸ تومن برای یک هفته و ۵ گیگ ۳۵ تومن برای یه هفته. خیلی دغلی ایرانسل. تحریم رو ندیدی تازه می خواد شروع بشه خیلی ها هنوز بسته های قبلیشون مونده
بسته های جدید نیست اینها همون بسته های گرون شروع شده از 1دی هست نگاه کنید بنده هم در پست شروع همین تاپیک همون 1دی گذاشتم در شروع.
باز هم دروغ و مردم فریبی از طرف ایرانسل دزد...
ولی در کل باید همون قیمت های قبلی رو ارایه بده اگر 1000تومن هم بیشتر باشه به هیچ وجه از اینترنت ایرانسل مثل همین الان استفاده نخواهیم کرد!
#تحریم_ایرانسل
Last edited by dj77; 27-12-2014 at 20:41.
5گیگ 35هزار تومان؟؟؟؟؟ من با 35 هزارتومان 15گیگ ترافیک اضافه برای سرویس وایرلسم میگیرم با ضریب اشتراک 1به1... بعد اون بنده خدا هایی که نسل سوم هنوز براشون راه اندازی نشده باید پول الکی بدند!!!!
پست حذف شد
Last edited by amir_naser; 30-12-2014 at 20:16.
تحریییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییم
فک کردن مردم ایران رو گنج نشستن که برای یه اینترنت دوزاری این همه پول مفت بدن
برعکس شده جدیداً؟! از زمین به آسمون میباره؟!
ما داریم پولهای زیاد خرج میکنم ایرانسل باید بیاد طرحهای ارزان بذاره برای مشترک که جذب کنه نه اینکه ما بریم بگریدم ببینیم از چه راهی میشه دور زد باز پول بزیزیم تو حلق ایرانسل
تا ADSL و اینترنتهای همراه اپراتورهای دگه با قیمت وکیفیت مناسب هست مگه دیونه شدیم پول بریزیم تو جوب آب !!!
فقط و فقط #تحریم_ایرانسل
این جواب ماست به گران فروشان
سزای گرون فروش نخریدنه.
آقا ما چی کار کنیم که adsl نامحدودمون مخابرات محدود کرد و الان فقط 18 گیگ اونم 6 ماهه می فروشن 81000 تومن که کلا قطعه فعلا...تازه هم رو اورده بودیم به این ایرانسل و الان فقط 200 مگ حجمم مونده؟ :( یه خورده هم ای کاش اینا به فکر مشترکینشون باشن
شما از مخابرات استانت در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن!
مدارک شکایت هم به راحتی می تونی از سایت خود مخابرات استان بگیری, بگی آقا اینها در سایت یه چیزی زدن یه سرویس دیگه به ما میدن کلاً!
واقعا واسه من عجیب هست که چه کسانی طرح این افزایش قیمت رو دادن وقتی که در آخرین اخبار فقط حدود 70 شهر نسل 3 رو دارن و 9 شهر نسل چهار !
یعنی حتی یچیزی حدود 10% کشور ! خب اونایی که هنوز دارن با همون کیفیت افتضاح نسل دو استفاده میکنند چرا باید بیشتر بپردازنند !
به نظر من حداقل بعد از تکمیل 60-70% پوشش میتونست قیمت رو افزایش بده که حداقل اون موقع کیفیت هم افزایش کرده باشه !
یا اینکه تعرفه شبکه 4G رو بیشتر قرار میداد که حداقل آدم خوشحال باشه اگر داره پول بیشتری میده کیفیت بسیار بالایی رو هم تجربه میکنه
من قبلا حدس زده بودم كه ايرانسل قيمتا رو بالا ميبره با توجه به قيمت سرويس هاي وايمكسش چنين چيزي رو حدس زده بودم
كلا تو ايران غير از مخابرات هيچ شركتي بدرد اينترنت نميخوره مخابرات هر جور بود بدونيد شركت هاي ديگه بدترن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)