دوست عزیز من همین الان با Adsl کانکت شدم در بابل پینگ 8.8.8.8 روی 180 تا 205 نوسان داره
ولی سرعت دانلود همچنان همان طور هست
باید صبر کنید
دوست عزیز من همین الان با Adsl کانکت شدم در بابل پینگ 8.8.8.8 روی 180 تا 205 نوسان داره
ولی سرعت دانلود همچنان همان طور هست
باید صبر کنید
من از مرکز امام.من از 2 تا از بچه هاای که از مرکز خودمون بودن سوال کردم برای اونا هم خوب شده( نه مثل سابق ولی بهتر از این چند روزه).ایشا همین امروز فردا برای همه خوب میشه. بگو عامین
![]()
اینجا تاپیک مخابراته پس برای منم مخابراته. سرویس 256 محدود 8گیگ در ماه هست طرح قدیم دانلود هم با دانلود منیجر حدودا 1500هستش
این سرعت دانلود من از لینک شیر فلکه!!!! اون قدیما این فایل رو خاطرم هست 3دقیقه ای دان کردم!!! یادش بخیر!
داداش من
من که نگفتم سرعتم ثابت شده 10 که......
گفتم یه وقتایی ای دی ام میره
اگه تو عکسی که دادم نگاه میکردی متوجه میشدی که سرعتم الان 7 کیلوبایت در ثانیه است
![]()
من تحدید نمیکنم ولی بعضی از دوستان میگن که مخابرات سرویساش بدرد نمیخوره و شرکت های دیگه سرویس بهتری میدن
خوب اگه شما کاربر محترم اگه از سرویس های مخابرات راضی نیستی کسی مجبورت نکرده که از مخابرات سرویس بگیری میتونی بری از یک سرویس دهنده دیگر بگیری
اما این کاربرا با گفتن همچنین حرف هایی نمی دونم چرا همچنان از سرویس مخابرات استفاده می کنند
حتما مخابرات بهتر از شرکت های دیگر هست ؟!
تصمیم با شماست ؟؟؟؟
عاقا به من چیه ؟!!!! من میگم اینجا این منطقه خوب شده بقیه مناطق که من خبر ندارم .اجبا
من پینگم تا صبح از هر 10پینگ time out 8 تا 2تاش پینگ 2000 تا 3000 بود .ولی الا از هر 10 تا 4 تا تایم اوت 6 تا پینگ 300 تا 400 دارم .میخواین عکس بزارم تا باور کنین ؟![]()
دروغ میگی!!!!!!!!!!!!
یه عکسی یه چیزی از دانلود منیجرت بزار ما ببینیم یکم آرامش روانی پیدا کنیم
اینجور که معلومه اون طرح قدیما سرعتش بالاست!فکر کنم باید بریم اکانت بزنیم!ایشالا از 1شنبه باید شروع به کار کرد!!!
می یای تو تایپک مخابرات میگی از همه ی شرکت ها بهتر برو تو تایپک شرکت های دیگه ببین جوابتو میدن یا نه؟
به من بگی من میگم خوبه به بچه ها هم که تو اینجا هستن بگی میگن خوبه چون دار استفاده میکنن و لذت بردند.
برو تو بقیه شرکت ها بگو تا نقض های مخابرات رو برات بشکافن(به صورت کلی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)