اول برو نمایندگی مخابرات که اینترنتو ازش گرفتی و درخواست تخلیه بده.بهشم کلید کن که زود تخلیه کنه.
بعدش برو پارس و درخواست اینترنت بده.همین.
خدا رو شکر.
اینم منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برو نمایندگی مخابرات که اینترنتو ازش گرفتی و درخواست تخلیه بده.بهشم کلید کن که زود تخلیه کنه.
بعدش برو پارس و درخواست اینترنت بده.همین.
خدا رو شکر.
اینم منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشرف مخابرات... لعنت به مخابرات
امیدوارم کامل مخابرات رو ناک اوت کنن و بدنش دست شرکتای خصوصی.
اپراتورای مخابرات رو یادمه هنوز.وقتی بهشون زنگ میزدیم جوری باهامون برخورد میکردن انگار...
الله اکبر.
اما خداییش الان پارس آنلاین.من سرویس 512 دارم.واسم رو 4مگ بستن.اما خط تلفنم مشکل داره.غروب تماس گرفتم گفتم بذارین رو 512.گذاشتن.بعد چند دقیقه پیش تماس گرفتم گفتم لطفاً بذارین روی 1مگ.گذاشتن.بدون چونه زدن و آزار دادن.گفت ما مشکلی نداریم و روی هر مقداری بخوای میذاریم اما خطت نمیکشه.الان واسه اینکه خطم بکشه دانلود رو روی 1مگ و آپلود رو روی 256 گذاشته.من که راضی هستم.
خط تلفنم میکشید روی همون 4مگ میذاشتمش و حال میکردم.
اینم تست همین الانم:
Last edited by KING iMAN; 14-10-2013 at 23:17.
پس با این حساب دیگه سرعت ما هم بالا نمیره .دیگه امیدی به مخابرات نیست سرویسم تموم شد تخلیه میکنم ...
از ماست که بر ماست
Last edited by alimail3248; 14-10-2013 at 23:29.
فرقي كه به حال ما كه نميكنه، ته تهش همين وضعيتمون ثبات داشته باشه.
البته من نظرم اين نيست كه اين وضعيت ثابت بمونه! اونا كه نميان بگن شما چند تا مشترك داشته باش فقط پهناي باند مي فروشن. قانونش هست كه ضريب اشتراك مثلا 1 به 8 باشه ولي مطمئنم مخابرات رعايت نمي كنه.
در نهايت اتفاقي كه مي افته اينه كه پهناي باند جديد به مخابرات نمي دن ولي اون همينجور مشترك جديد مي گيره و روز به روز سرعت خراب تر ميشه.
راه حل هاي ديگه هم براي مخابرات به ذهنم مي رسه مثلا اين كه بياد بگه بابا ما كه خصوصي هستيم اصلا بيا مي ريم توي ليست شركت هاي خصوصي با يه اسم جديد! بعد خيلي راحت پهناي باند جديد هم مي گيره!
راه هايي ديگه هست كه مسئولين مي تونن pm بدن
اگه دولتيه مخابرات كه نمي تونه مشترك زياد بگيره كه خب پول نمي خواد بده كه بدهي داشته باشه مال خودشونه! اگه هم خصوصيه پس چرا ميگن دولتيه بايد جا رو براي خصوصي ها باز كنه!
![]()
پس با این حساب چون دیگه پهنا بهش نمیدن یوزر جدید میگیره ولی ضریب رو بیشتر میکنه درسته ؟
ایمان پارس سرعت روزانه رو از اکانتینگ محدود میکنه یا هز چقدر داون استریم باشه همونقدر میره ؟
و سوال دوم که سوال خیلی ها هم هست :
با توجه به تجهیزات پارس و مخابرات نویز خط روی مخابرات بیشتر بود یا پارس ؟ از کدوم میشه داون استریم بالاتری گرفت ؟
1. کاملاً آزاده و هر چقدر دان استریمت باشه ریت دانلود میگیری.
2. واسه من تفاوت چندانی نداشته چون خطم داغونه.اما با پارس آنلاین لینکم نمیره.یعنی در مقابل SNR-های پایین مقاومت بیشتری داره.
خوب وقتی ازشون اشتراک میگیری پیش فرض خط روی چنده و چه جوری میزارنش روی 5 -6 مگ ؟ یعنی میشه 128 بگیریم بعد بگیم بزارن روی 5 مگ به اندازه 5 مگ استفاده کنیم ؟
پارس هم مشکل گیت وی داره مثل مخابرات یا روی همه سرعت یکسان میده ؟
Last edited by alimail3248; 15-10-2013 at 00:15.
بستگی به سرویست داره.اگه 128 بگیری فکر کنم روی 1مگ میذارنش.اگه نامحدود باشه تا 20 گیگ همین سرعت رو داری اما بعدش میشه 128.اگه حجمی باشه تا آخر دوره همون 1مگ میمونه اما توی ساعات رایگان سرعتت کمتر میشه.
اینکه واسه سرویس 128 با تلفن بالا بببرن یا نه رو نمیدونم.اما واسه من که راحت انجام داد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)