تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 2605 اولاول ... 30070075079079679779879980080180280380481085090013001800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آقا آرش من الان اینترنت مخابرات دارم(یک مگابایت) تا قبل از 24 خرداد ماه سرعت دانلود من روی 120 بود اما الان بین 50 و 60 نوسان داره برای شما هم همینطوره؟
    دوست عزیز 1 مگابیت هست نه یک مگابایت. چون سرعت پهنای باند رو بر حسب بیت و Transfer Rate رو بر حسب بایت می سنجند ( Byte = 1/8 Bit) برای همین برای به دست آوردن سرعت دانلود 1 مگابیت 1024 کیلوبیت را بر 8 تقسیم می کنند که میشه 128 کیلوبایت.

2. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز 1 مگابیت هست نه یک مگابایت. چون سرعت پهنای باند رو بر حسب بیت و Transfer Rate رو بر حسب بایت می سنجند ( Byte = 1/8 Bit) برای همین برای به دست آوردن سرعت دانلود 1 مگابیت 1024 کیلوبیت را بر 8 تقسیم می کنند که میشه 128 کیلوبایت.
    در ادامه صحبت اقا کوشا:
    حالا این سرعت 128 کیلوبایت وقتی به تعداد کاربری مثلا 8 نفر share بشه وقتی چند نفر بطور همزمان استفاده کنند سرعت پایین تر میاد.و حداقل سرعت شما میتونه 16 کیلوبایت باشه!
    شما نامحدود داری؟درسته؟

4. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در ادامه صحبت اقا کوشا:
    حالا این سرعت 128 کیلوبایت وقتی به تعداد کاربری مثلا 8 نفر share بشه وقتی چند نفر بطور همزمان استفاده کنند سرعت پایین تر میاد.و حداقل سرعت شما میتونه 16 کیلوبایت باشه!
    شما نامحدود داری؟درسته؟
    شیر پهنای باند بصورت کلی رو شبکه انجام میشه مثلا به ازای هر 1گیگابیت میتونن تا8گیگابیت سرویس بفروشن ، همه هم که همزمان دانلود نمیکنن پس زمانی که افت میکنه معلومه خیلی بیشتر از این نسبت فروختن.
    سرعت ۱۲۸ کیلوبیت هم در همه حال ۱۶ کیلوبایته حداکثر.

6. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من درخواست بالا بردن پهنای باند داده بود زود اعمال شد.
    الان 3 روزه درخواست دادم پهنای باندم کم شه، هنوز جوابی ندادن. موقع پول درآوردن بیشتر میشه سریع عمل می کنن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا آرش من الان اینترنت مخابرات دارم(یک مگابایت) تا قبل از 24 خرداد ماه سرعت دانلود من روی 120 بود اما الان بین 50 و 60 نوسان داره برای شما هم همینطوره؟
    من تا 28م تهران بودم، سرعت 110-120 بود....اما الان دارم سیستم رو با تیم ویور کنترل میکنم و سرعت دانلودها بله کم شده و حدود 60-70 هستش برای من...
    اینم اسپید تست کنونی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد شیرینگ حرف شد... من یک سالی است که از مخابرات دارم و هیچوقت کاهش سرویس رو بیشتر از 5-10% از 1/8 ندیدیم...حالا در زمینه پینگ و وبگردی و... هرچه مشکل بود، ولی بجز این مرتبه هرگز سرعت دان/آپ از سرعت استاندارد کمتر نشد...سیستم هم همیشه روی دانلود بوده...یعنی یک ساله سرجمع 24 ساعت خاموش نبوده...

9. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

در ادامه صحبت اقا کوشا:
    شما نامحدود داری؟درسته؟
    نه دیگه نشد قربونت برم

شیرینگ بحثش اصلا این نیست که فکر می کنی و خیلی ها فکر می کنند.

اولا اندش که سرویس حجمی ( که معمولا پنل هاشون خیلی کم حجمه ) چیزی داریم به اسم Peak Time که حدود 1 ساعت تا 2 ساعت از شبانه روز رو اختصاص میده که سرعت به صورت قابل توجهی افت داره اونم زمانیه که همه کسانی که خط رو باهاش شیر شدید دارند با هم همزمان استفاده که هیچی.. "دارند دانلود می کنند. "که شما این احتمال رو در نظر بگیر که چقدر پایینه. ( مسئله احتماله دیگه ) چون با این حجم های کم معمولا همه شبانه دانلود می کنند مگر کسی مثل من که 30 گیگ حجم ماهیانه داره و 2 تا اینترنت نا محدود دیگه.. ممکنه همه در طول روز دانلود کنند. اما تقریبا محاله که کل 4 یا 6 نفری که باش شیر هستی در یک زمان شروع به دانلود کنند که اگرم بکنند بیشتر از 1 ساعت هیچوقت نمیشه.

این از این قضیه.

مسئله دوم، در ایران.. برای سرویس های حجمی سرعت های اسمی فرمالیته است و همه تون می دونید که رو 4 مگ / یا 2 مگ به درخواست خودتون بسته شدید ( حالا 2 مگ دیگه افت داره همه دیگه ماشا الله 4 مگ شدن ) و وقتی سرعتتوت از 3.5 پایین میاد میگید که آی آی چه شرکت دزد و بدی ! ( از جمله خودم ) . همین سرعت بالا و حجم های ماهانه پایین پنل های ISP های ایران، باعث میشه که چون سرعت مثلا رو 300 با بالا هست اون دانلودی هم که در اون پیک تایم هر 4 نفر می کنند، زمانش به شدت کاهش یابد. اینم مسئله دوم !!

در دانلود شبانه هم، بحث شیرینگ وجود نباید داشته باشه و این رو همه دقت کنید. چون اگر اینطوری باشه سرعت شما خیلی خیلی کم میشه. و کسانی که مثل من شبانه 480 تا دانلود می کنند مطمئن باشند که شب قضیه ش فرق می کنه.
    و کسانی هم که مشکل دارند که دارند دیگه... و در طول شب کسی پهنای باند رو تغییر نمیده روی خط چون اینترنت قطع و وصل میشه دوباره.

پس این رو بدونید که میگن شما 1 به 20 هم شیر شدی.. حرف رو باور نکن که تا 1/20 سرعت سهمیه داری ! من یه بابایی رو میشناختم که 1 مگ از مبین نت گرفته بود و 32 کیلوبایت دانلود می کرد ( اونم با حجم 2 گیگ در ماه..حال کن چون پیک تایم هم نداره )
    بعد خیلی راضی بود چون می گفت 1/4 هست و 128/4 میشه 32 پس 32 کیلو عالیه

در مورد سرویس های نامحدود واقعی ( مثل مخابرات ) شیرینگ واقعا 1 به 10 نیست و این رو مطمون باشید. حداکثرش 1 به 2 یا خیلی سخت بشه 1 به 3 است. وقتی من صبح با مخابرات پینگ 90 میگیرم....!! خب یعنی همین. بازم شاید منطقه به منطقه فرق کنه.

تنها چیزی که شیرینگ روش تاثیر میذاره پینگه.

11. 2 کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها امروز زنگ زدن به من گفتن وصل شده . یه نویزی هم افتاده رو خط ولی خوب چراغ ADSL مودم روشن نمیشه و در نتیجه کلا" کانکت هم نمیشه :( فکر می کنید چه مشکلی وجود داره ؟ زنگ زدم به 2020 میگه اگه درست نمیشه باید بری مخابرات منطقه

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

بچه ها امروز زنگ زدن به من گفتن وصل شده . یه نویزی هم افتاده رو خط ولی خوب چراغ ADSL مودم روشن نمیشه و در نتیجه کلا" کانکت هم نمیشه :( فکر می کنید چه مشکلی وجود داره ؟ زنگ زدم به 2020 میگه اگه درست نمیشه باید بری مخابرات منطقه
    چراغ حتی چشمک هم نمی زنه؟
    مودمت تی پی لینکه؟
    بعضی مواقع چراغ روشن نشه یعنی خط رانژه نشده

داره خودمونی میشه hmd935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چراغ حتی چشمک هم نمی زنه؟
    مودمت تی پی لینکه؟
    بعضی مواقع چراغ روشن نشه یعنی خط رانژه نشده
    چرا ADSL اصلا" نمیاد که بخواد که چشمک بزنه :(

نه LinkSys

نمی دونموقتی زنگ میزنن میگن فعال شده و رو خط هم نویز افتاده دلیلی نداره که کار نکنه :(

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

چرا ADSL اصلا" نمیاد که بخواد که چشمک بزنه :(

نه LinkSys

نمی دونموقتی زنگ میزنن میگن فعال شده و رو خط هم نویز افتاده دلیلی نداره که کار نکنه :(
    من با سیسکو تا حالا کار نکردم
    ولی تی پی لینک و بعضی مودم ها می تونم بگم اکثر مودم ها اگر خط رانژه باشه چشمک می زنه ولی اگر نویز شدید باشه چشمک می زنه و خاموش می شه
    حالا شاید سیسکو فرق داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •