تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 800 از 870 اولاول ... 300700750790796797798799800801802803804810850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

خداییش خیلی الکی سوت میزد ... فوتبال برخورد داره دیگه هر برخوردی رو که سوت نمیزنن
    بعد شما ببینید ملوانیا چند دفعه افتادن رو زمین و وقت بازی رو گرفتن
    اگه نمیخوان پرسپولیس قهرمان بشه خب دیگه چه کاریه روی جام بنویسن سپاهان و بدن بره دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نمیدونم کی مبخواد به وضعیت تاپیکهای مربوط یه این تیم و یه سری کاربر که به بهانه هواداری میخوان عقده های قومی خودشون روتوی فروم خالی کنن رسیدگی بشه! پی سی جای تعصب و دعوای قومی نیست...برای این کار کلی سایت و وبلاگ پان ترکی وجود داره!

فرهنگ بالای هواداران تراکتور از همین تاپیکها و پستهای دوستان تراکتوری معلومه!
    بازی قبلی هم کاملا مشخص شد...
    ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ورزشگاه ما مطمئن باشید خیلی سالمتر از ورزشگاههای شماست یک عده هم آمدن تو این تایپیک فقط بر علیه تراکتور و طرفداراشون بازار گرمی راه میندازن میدونم واستون قبول این همه هوادار سخته ولی باید بسوزین وبسازید

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض تروسیه: می توانم ایران را قهرمان آسیا کنم

بدون شک فیلیپ تروسیه یکی از بهترین مربیان اروپایی است که تا به حال در آسیا حضور داشته و توانسته دانش خود را به تیم‌های آسیایی از جمله ژاپن منتقل کند. طی چند روز گذشته نیز صحبت‌های مختلفی مطرح شد مبنی بر اینکه تروسیه مدنظر مسئولان فدراسیون فوتبال قرار دارد تا هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد. در همین خصوص گفت‌وگویی اختصاصی با این مربی فرانسوی انجام دادیم که می‌خوانید.

آقای تروسیه! بفرمایید که آیا میان شما و مسئولان فدراسیون فوتبال ایران گفت‌وگویی برای هدایت تیم‌‌ملی ایران انجام شده است؟

آن چیزی که می‌توانم بگویم، این است که چند ماه قبل یعنی اواخر ژوئن (تیرماه) گفت‌وگوهایی با یکی از مقامات فدراسیون فوتبال ایران داشتم تا برای کار به کشور شما بیایم اما پس از آن صحبت جدیدی نداشتم و مذاکره‌ای انجام نشده است. من به حضور در ایران علاقه‌مند هستم اما تماسی میان ما برقرار نشد.

طی چند روز گذشته، در رسانه‌های ورزشی ایران صحبت‌هایی مطرح شد مبنی بر اینکه شما یکی از گزینه‌های هدایت تیم‌‌ملی هستید. خودتان تمایلی برای این کار دارید؟

بله، به اعتقاد من ایران فوتبال خوبی دارد و جزو قدرت‌های مطرح آسیا به حساب می‌آید. تیم شما می‌تواند بهتر از این هم باشد و جایگاه بالاتری در آسیا کسب کند.

مسئله‌ای که اهمیت دارد، این است که جاه‌طلب باشید زیرا به جز شما، کشورهای کره‌جنوبی، ژاپن، کره‌شمالی و چین نیز قدرتمند هستند. تیم ایران می‌تواند به اهدافی که دارد برسد و در مقابله با حریفانش برنده شود. اگر فدراسیون فوتبال شما با من تماس بگیرد، خوشحال می‌شوم و استقبال می‌کنم اما در حال حاضر هیچ اتفاقی نیفتاده و در مورد مسئله‌ای که نامشخص است، نمی‌توانم صحبت کنم.

تیم ایران باید تا چند ماه دیگر راهی مسابقات جام ملت‌های آسیا شود. اگر شما سرمربی تیم ایران شوید، می‌توانید قول قهرمانی در این بازی‌ها را بدهید؟

چیزی که می‌توانم بگویم، این است که تیم ایران می‌تواند در بازی‌هایش برنده باشد. دوست دارم اگر هدایت تیم ایران را برعهده گرفتم، آن را به جمع 2 یا 3 تیم اول بالا ببرم و حتی قهرمان کنم. اگر می‌خواهید قهرمان شوید، باید بهترین باشید و این بهترین بودن شامل اجزای بسیاری است. باید مبارزه کنید اما یادتان باشد استرالیا، ژاپن و کره رقیبان سرسختی هستند. اگر به ایران بیایم و شرایط لازم فراهم باشد، می‌توانم تیم شما را به قهرمانی آسیا برسانم اما در فوتبال حرفه‌ای قول دادن کار درستی نیست.

برای پذیرش سرمربیگری تیم‌‌ملی، شرایط ویژه‌ای دارید؟

منظورتان از شرایط ویژه چیست؟

به عنوان مثال گفته شد شما درخواست مبلغ 850 هزار یورویی داشته‌اید.

من یک مربی حرفه‌ای هستم و طبیعی است که برای حضور در هر تیم یا امضای یک قرارداد، همه جوانب لازم را در نظر بگیرم. نمی‌دانم اینکه گفتید 850هزار یورو را بر مبنای چه اطلاعاتی اعلام کردید اما فکر نمی‌کنم این پول برای یک مربی حرفه‌ای زیاد باشد. البته بستگی دارد که شما با چه مربی قرارداد امضا می‌کنید. برخی مربیان مثل کاپلو، هیدینک یا ونگر درجه یک هستند و قیمت‌های بالایی دارند. هرکس قیمت خودش را دارد و با وجود اینکه من مبلغی اعلام نکرده‌ام، به نظرم 850 هزار یورو مبلغ قابل قبولی است. البته این را هم بگویم که همه چیز پول نیست زیرا اگر یک مربی پول خوبی بگیرد اما شرایط برای اجرای خواسته‌هایش مهیا نباشد، به جایی نمی‌رسد. مهمترین چیز برای موفقیت یک مربی، مشخص بودن جزییات و امکان اجرای آنهاست. اگر بخواهم در فوتبال ایران فعالیت کنم، باید با رئیس فدراسیون دور یک میز بنشینم و در مورد همه چیز صحبت کنیم.

شما برای حضور در ایران چه انتظاراتی از فدراسیون ما دارید؟

انتظارات عادی. همان‌طور که گفتم همه چیز باید مشخص باشد از جمله اینکه آنها از من چه می‌خواهند و دنبال رسیدن به چه چیزی هستند و اینکه من از آنها چه می‌خواهم. اطلاع داشتن از خواسته‌های طرفین بسیار اهمیت دارد و این حاصل نمی‌شود جز با مذاکرات مستقیم.

khabaronline.ir

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آخه حیف مربی به این با کلاسی و حرفه ای نیست بیاد توی ایران ؟ که فردا پس فردا 4 تا مثل قلعه نویی و ..... بخوان ازش انتقاد کنن و .... و از همه بدتر اینجا کسی به کسی جوابگو نیست . اصلا معلوم نیست کی رییس فدراسیون است . مربیحرفه ای امکانات و شرایط حرفه ای نیاز داره . . .

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

امیدوارم یکی پیدا بشه به این وضع فوتبال کشورمون تکونی بده

اما به نظر من اگه مربی تراز اول جهانم نیاد وقتی مثل کفاشیانهایی تو این مملکت و ورزش بر اساس روابط و بدون داشتن هیچگونه تجربه ای حالا بگذریم از تخصصی بودن امور کاره هستند حالا حالاها آب در هاون کوبیدنه 

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض سلام

اين فهميده اينجا خوب پول ميدن..!!!

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خدایی یه بارم بزارید یه مربی کار درست بیاد ببینیم اون چیکار میکنه تا حالا که تو این چند ساله مربی درست حسابی نیاوردن البته اینم اصلا معلوم نیست بیارن یا نه :|

آخر فروم باز LeBron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این وضعیت فدراسیون و مدیریت ابلهانه اگه مورینیو هم بیاد فرقی نمیکنه.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

قطبی به خاطر اینا برگشت ایران!
    یه زمان عاشق قطبی بودم! ولیالان ازش یه ..... ساختند!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •