دوست عزیز اگه مشکلی در حجم خود دارید شماره سرویس ارسال تا بررسی و رفع نمائیم همانطور گه عزیزانی در همین سایت اعلان و حجم انان برگشت شد
دوست عزیز اگه مشکلی در حجم خود دارید شماره سرویس ارسال تا بررسی و رفع نمائیم همانطور گه عزیزانی در همین سایت اعلان و حجم انان برگشت شد
چطور تا یک ماه قبل شبها همه تقریبا نسبت به الان راضی بودن اون موقع هم ضریب اشتراک 1 به 8 بود--- الان 2 هفته است طرح طلایی افتضاح شده تعداد زیادی هستند که سرعتشون راس ساعت 1 بامداد میشه بین 7 تا 10 کیلو بایت بعد شما اصلاح کردید
بعضی روزها هم که دی ان اس ها تون هم خرابه --------وقتی سرعت ظرف 4 ثانیه از شروع دانلود سریعا سقوط میکنه و فیکس میشه روی 7 تا10 یعنی چی ؟ یعنی ما محدودیم ضریب اشتراک 1 به 100
یعنی شما فقط هر چند شب پهنای باند رو زیاد می کنید (هر چند شب یک منطقه) تا کمی از عصبانیت ما کم بشه باز روز از نو
ما که ببو گلابی نیستیم ------خداییش تو خونه شما فرزندان شما همچین مشکلاتی دارن ؟
کاش ما از شما درخواستی نمی کردیم قبلا در شرایط بد تا 40 50 میرفت ---------هی نگید شماره بدید بررسی میشه
-شما ساعت 1 بامداد تشریف بیاورید فقط 2 الی 3 نفر طلایی خوبند بقیه از مجبوری می روند می خوابن
ممنون اقای ملک جعفریان ولی این شرکت واقعا در حد مخابرات نیست شما نگاه کنین خیلی از مشکلات با شروع همکاری با این شرکت ایجاد شد این دوستان یک سیستم اکانتینگ ساده بلد نیستن .
الان شما باید با یک جای حرفه ای همکاری کنین تا یک سیستم اکانتینگ دقیق طراحی کنن مثل شرکت شاتل که مثلا ترافیک داخل ایران (اینترانت-شبکه داخلی) که قیمت کمتری داره برای شب ها برای دوستان محدود نشه یا مثلا اون دوستانی که ترافیک شبانشون پولی هست سرعتشون کاهش پیدا نکنه و امثال این ها که من شک دارم شرکتی مثل گلدنت بتونی همچین کاری کنه.![]()
اگه ریالی برای شما مشکلی ایجاد شده بررسی میشود واقعا اگر مشکل از سمت مخابرات باشد جبران میشود
خدا از سر تقصیرات این تروجان ها نگزره
جناب ملک جعفریان من منتظر جواب شمام
دئست عزیز هر شرکت موفقی ابزار کسب و کار خرفه ایی خودش را در اختیار کسی قرار نمی دهد از جمله شاتل در گشور هیچ نرم افزار حرفه ایی در حد مخابرات که بتوتند با ایت حجم را پشتیبانی نماید وجود ندارد بهمین دلیل استان تهران هنوز نا محدود واگذار مینماید
لذا مت هم بدنبال تین میباشیم برای سایتهای داخل در همین نرم افزار سرعت در حداگثر خودش باز باشد در ضمن شاتل هم شب رایگان خودش را حذق کرد و مبلغی دریافت مینماید
منهای اون عقربه که سرعت 3مگابیت رو القا میکنه(!) لطفا تعبیرتون رو از واژه های سرعت بالا و کیفیت مطلوب بگیدرک بگم: می که طرح آشنای خانواده دارم اگه بخوام تو روز استفاده کنم باید گیگی 4200 پول بدم که به هیچ وجه نمیارزه میمونه شب
حالا سرعت بالا و کیفیت مطلوب چیه؟ چه عددی برای سرعت دانلود? چه عددی برای سرعت آپلود? چه عددی برای ping؟
این سوال دوستمون رو هم خیلی مایلم جواب بدید:
ابونمان ثابت برای ارائه سرویسهای 128 -256- 512- 1024 . 2048 با حجم مصرفی قرار داده است میتونم آدرسش را فردا برای شما در همین سایت قرار دهم
مهندس ملک جعفریان هنوز منتظرم تا جواب این پست رو بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)