تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 1805 اولاول ... 30070075079079679779879980080180280380481085090013001800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بله دیگه مابشینیم تو خونه خون دل بخوریم از دست اینا حجم هامون هم هدیه به مخابرات بابت اشتباه اینا
    دوست عزیز اگه مشکلی در حجم خود دارید شماره سرویس ارسال تا بررسی و رفع نمائیم همانطور گه عزیزانی در همین سایت اعلان و حجم انان برگشت شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینید تو همین تاپیک بارها گفتم اینترنت adsl بصورت اشتراکی 1 به 8 به فروش میرسد اینکه روز سرعت ها خوب هست عرض باند خالی بوده و میتوانید از آن استفاده کنید ولی شب همه رایکانها مشغول به دانلود میشن و ضریب اشتراک افزایش میابد و اینه که مشکل سرعت پیدا میشه

چطور تا یک ماه قبل شبها همه تقریبا نسبت به الان راضی بودن اون موقع هم ضریب اشتراک 1 به 8 بود--- الان 2 هفته است طرح طلایی افتضاح شده تعداد زیادی هستند که سرعتشون راس ساعت 1 بامداد میشه بین 7 تا 10 کیلو بایت بعد شما اصلاح کردید

بعضی روزها هم که دی ان اس ها تون هم خرابه --------وقتی سرعت ظرف 4 ثانیه از شروع دانلود سریعا سقوط میکنه و فیکس میشه روی 7 تا10 یعنی چی ؟ یعنی ما محدودیم ضریب اشتراک 1 به 100

یعنی شما فقط هر چند شب پهنای باند رو زیاد می کنید (
    هر چند شب یک منطقه) تا کمی از عصبانیت ما کم بشه باز روز از نو

ما که ببو گلابی نیستیم ------خداییش تو خونه شما فرزندان شما همچین مشکلاتی دارن ؟

کاش ما از شما درخواستی نمی کردیم قبلا در شرایط بد تا 40 50 میرفت ---------هی نگید شماره بدید بررسی میشه

-شما ساعت 1 بامداد تشریف بیاورید فقط 2 الی 3 نفر طلایی خوبند بقیه از مجبوری می روند می خوابن

3. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مگه مشکل اون چیه آیا همگاری با یک شرکت مشهدی که در شهر خودمان فعالیت میکته خوب نیست خب در ادامه توسعه مشکلاتی هم پیش می آید که با صبر میبایستی حل شود
    ممنون اقای ملک جعفریان ولی این شرکت واقعا در حد مخابرات نیست شما نگاه کنین خیلی از مشکلات با شروع همکاری با این شرکت ایجاد شد این دوستان یک سیستم اکانتینگ ساده بلد نیستن .
    الان شما باید با یک جای حرفه ای همکاری کنین تا یک سیستم اکانتینگ دقیق طراحی کنن مثل شرکت شاتل که مثلا ترافیک داخل ایران (اینترانت-شبکه داخلی) که قیمت کمتری داره برای شب ها برای دوستان محدود نشه یا مثلا اون دوستانی که ترافیک شبانشون پولی هست سرعتشون کاهش پیدا نکنه و امثال این ها که من شک دارم شرکتی مثل گلدنت بتونی همچین کاری کنه.

5. 2 کاربر از tntkgb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب مهندس ما توسعه نخواسته باشیم کی رو باید ببینیم والا این توسعه دادن شما جز ضرر برای ما هیچ چیز نداشته

از جیب ما داره پول میره بعد شما می گین صببببببببببببببر!!!!!!!!! پس حداقل به این جونای مشهدی که با این شرکتشون می خوان تازه چیز یاد بگیرن بگین از جیب خودشون خرج کنن نه ما
    اگه ریالی برای شما مشکلی ایجاد شده بررسی میشود واقعا اگر مشکل از سمت مخابرات باشد جبران میشود

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دیگه مابشینیم تو خونه خون دل بخوریم از دست اینا حجم هامون هم هدیه به مخابرات بابت اشتباه اینا
    خدا از سر تقصیرات این تروجان ها نگزره

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سازمان تنظیم مقررات واسه طرحهای (بعثت . الماس . طلایی. خانواده .و ..)اینترنت مخابرات خراسان رضوی قیمت میزاره جناب ملک جعفریان؟
    جناب ملک جعفریان من منتظر جواب شمام

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنون اقای ملک جعفریان ولی این شرکت واقعا در حد مخابرات نیست شما نگاه کنین خیلی از مشکلات با شروع همکاری با این شرکت ایجاد شد این دوستان یک سیستم اکانتینگ ساده بلد نیستن .
    الان شما باید با یک جای حرفه ای همکاری کنین تا یک سیستم اکانتینگ دقیق طراحی کنن مثل شرکت شاتل که مثلا ترافیک داخل ایران (اینترانت-شبکه داخلی) که قیمت کمتری داره برای شب ها برای دوستان محدود نشه یا مثلا اون دوستانی که ترافیک شبانشون پولی هست سرعتشون کاهش پیدا نکنه و امثال این ها که من شک دارم شرکتی مثل گلدنت بتونی همچین کاری کنه.
    دئست عزیز هر شرکت موفقی ابزار کسب و کار خرفه ایی خودش را در اختیار کسی قرار نمی دهد از جمله شاتل در گشور هیچ نرم افزار حرفه ایی در حد مخابرات که بتوتند با ایت حجم را پشتیبانی نماید وجود ندارد بهمین دلیل استان تهران هنوز نا محدود واگذار مینماید
    لذا مت هم بدنبال تین میباشیم برای سایتهای داخل در همین نرم افزار سرعت در حداگثر خودش باز باشد در ضمن شاتل هم شب رایگان خودش را حذق کرد و مبلغی دریافت مینماید

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منهای اون عقربه که سرعت 3مگابیت رو القا میکنه(!) لطفا تعبیرتون رو از واژه های سرعت بالا و کیفیت مطلوب بگید
    رک بگم: می که طرح آشنای خانواده دارم اگه بخوام تو روز استفاده کنم باید گیگی 4200 پول بدم که به هیچ وجه نمیارزه میمونه شب
    حالا سرعت بالا و کیفیت مطلوب چیه؟ چه عددی برای سرعت دانلود? چه عددی برای سرعت آپلود? چه عددی برای ping؟

این سوال دوستمون رو هم خیلی مایلم جواب بدید:
    اقا ما طرح خانواده ها البته بدون دانلود شبانه ساعت 1 به بعد نمی تونم صفحه باز کنم شب که می خوام کلیپ ببینم سرعت 1 کیلو ما که پول میدیم شبانه هم نداریم چرا ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جناب ملک جعفریان من منتظر جواب شمام
    ابونمان ثابت برای ارائه سرویسهای 128 -256- 512- 1024 . 2048 با حجم مصرفی قرار داده است میتونم آدرسش را فردا برای شما در همین سایت قرار دهم

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

مهندس ملک جعفریان هنوز منتظرم تا جواب این پست رو بدین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •