تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 973 اولاول ... 300700750790796797798799800801802803804810850900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

عزیز به حرفاش گوش بدی میرسیدرست جلوی در. مسئله اینه که شما به حرفاش گوش نمیدی وقتی میگه بپیچ به چپ شما نبید جا به جا بپیچی به چپ منظورش اینه که توی پیچ بعدی به سمت چپ بپیچ احتمالا شما همون وقط که میگه بپیچ فرتی (به قول مهران مدیری) می پیچی و باعث میشه که نتونی پیدا کنی
    بله دوستمون درست گفتن ...
    البته بازم اگه نتونستید من فک کنم بدونم حدوداً کجا می ره ...

دو تا اکسپنشن هست که قراره بزودی منتشر بشه یکی همینه و اون یکی هم Ballad of Gay toni هست. فقط همگی امیدواریم هر دو اکسپنشن همزمان واسه PC هم بیاد که نمونیم توی خماریش
    البته این جوری که راک استار گیم اعلام کرده این بازی حداقل تا 6 ماه بعد از انتشار بازی در انحصار Xbox باز ها خواهد ماند ... و حتی ps3 دار ها هم باید منتظر بمانند که تمدید می شود یا نه ...

این اپیزود ها در آخر ماه اکتبر بر روی یک دی وی دی مجزا و شامل دو 10 ساعت بازی با شخصیت های مختلف عرضه خواهند شد ... تازه تایپیک مخصوص هم داره اما رفته صفحه ی 4 ، 5 ...

خدانگه دار ...
    Last edited by tommy vercetti; 14-09-2009 at 14:34.

2. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

دو تا اکسپنشن هست که قراره بزودی منتشر بشه یکی همینه و اون یکی هم Ballad of Gay toni هست. فقط همگی امیدواریم هر دو اکسپنشن همزمان واسه PC هم بیاد که نمونیم توی خماریش
    نه اشتباه نکن !

یکی GTA IV : Lost & Damned هست که خیلی وقته اومده (من هر بار که لایو وصل میشم می بینم واسه دانلود هست هی حرص می خورم (پولیه)

یکی هم GTA IV : The Ballad of G-a-y tony که هنوز نیمده ولی در 29 اکتبر در لایو برای دانلود میذارن (و البته فروش ! )

و همزمان این دو اپیزودی که گفتم روی یه دیسک عرضه میشن به نام GTA IV : Episodes from Liberty City

در مورد پی سی هم ابدا ! (دلت بسوزه ) Ps3 دار ها تو کفش موندن چه برسه به PC !

باز بگید پی اس 3 بهتره !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله منم عرض کردم دیگه یکی همین Lost & Damned هست (منظور یعنی Already وجود داره) اون یکی هم که The Ballad of Gay Tony هست که قراره بیاد فقط همونطور که گفتم من منتظرم که هر دوی ایم DLC ها برای PC بیاد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

میخواستم بدونم که الان فروشگاه پی سی میفروشه این رو یا نه؟ میشه الان سفارش داد؟؟؟

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سلام.

میخواستم بدونم که الان فروشگاه پی سی میفروشه این رو یا نه؟ میشه الان سفارش داد؟؟؟
    من که نگاه کردم چیزی ندیدم !
    فکر کنم دیگه نمیفروشن.

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

من یه جایی گیر کردم.
    علامت Bروی نقشه می یاد. وقتی می رم اونجا می نوسه که LOVEMET FRENCH TOM(اگه درست نوشته باشم.)
    ميشه بگيد بايد چي كار كنم ؟

داره خودمونی میشه hosein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من یه جایی گیر کردم.
    علامت Bروی نقشه می یاد. وقتی می رم اونجا می نوسه که LOVEMET FRENCH TOM(اگه درست نوشته باشم.)
    فکر کنم اگه درست یادم بیاد باید بری تو یه کافی شاپ اون یارو رو ببینی بعد بکشیش

واسه دیدن جیمی نوشته باید smart shirt با smart shoes بپوشی ببینیش من رفتم تو لباس فروشی چیزی نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید لطفا

9. این کاربر از hosein67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

من یه جایی گیر کردم.

شما رفتی تو کافی نت ایمیل بزنی ؟؟؟؟
    اگه نرفتی باید بری تو سایت لاو میت و تو قسمت مرد ها بر روی FRENCH TOM کلیک کنید و دیت بذارید ...

اگر هم این کار را کردید باید داخل دینر شوید و اون فرد رو بکشید ...

11. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

واسه دیدن جیمی نوشته باید smart shirt با smart shoes بپوشی ببینیش من رفتم تو لباس فروشی چیزی نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید لطفا
    باید بری همون فروشگاهی که میگه......بعد کفشاتو عوض کنی....یه کفش مشکی مردونه هست.(تو همون فروشگاهه هست...)..اونرو میخری با کت و شلوار.....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

کاری نداره ... باید برین تو لباس فروشی و کفش و کت و شلوار بخرید ...

14. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •