تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 4105 اولاول ... 30070075079079679779879980080180280380481085090013001800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مدت دوره دست فرمانده پادگان هستش.
    حالا شانس بیاری بعد از یکماه به شما 7 روز مرخصی بدند.
    7 روز هم پایان دوره بدهند.می شه 14 روز.
    46 روز می شه اموزشی شما.
    5 ساله پیش که بنده رفتم اموزشی (نیروی مقاومت-پادگان خاتمی)
    بودم که سر جمع 48 روز اونجا رفتیم.یعنی 8 روز میان دوره دادند
    برگردیم.و اخر سر هم دو روز رفتیم اردو ( از دست سرما و سوز بیابان که پدرمون در اومد)
    4 روز مونده تا پایان هم گفتن جمع کنید برید شهرتون. که ما نفهمیدیم چطور از پادگان زدیم بیرون
    همه بچه ها از سر رو کول اتوبوس ها بالا می رفتند و شنگول بودند.(یادش بخیر. البته بدبختی هاش نه بلکه رفقا)
    چون زیاد دوندگی کردم تا بیفتم نیرو مقاومت یادمه کل تابستون این ور رفتم اون ور رفتم
    نه پارتی داشتم نه بسیجی درست و حسابی و نه چیزی فقط خدا کمکم کرد.
    داداش نمی خواد ناراحت باشی، شتری که در خونه همه ما بدبختا خوابیده. مجبوریم بریم.
    نریم مدرک فکستنی دانشگاه رو گرو می گیرند و نمی دند.می ریم بدبختی می کشیم.
    سلام داداش گلم.
    ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و همدردی کردی. خیلی اقائی کردی.
    من صبح ساعت 6 اعزامم. فکر نکنم برسم پست بعدی شمارو بخونم ولی باز هم تشکر میکنم.
    خداکنه بعد یه ماه اون 7 روز مرخصی رو بدن بهمون. 7 روز هم که پایان دوره بدن خیلی عالی میشه. حداقل دلم خوشه 14 روزش کم میشه و واسه خودمم. بعدشم خدا بزرگه. ما که دستمون درست به جائی بند نیست ولی توکل به خودش.

بچه ها دلم گرفته...
    برگردم میام اینجا تعریف میکنم چی بهم گذشت.
    امیدوارم همتون موفق و شاد باشید.
    یا علی
    خدا نگهدار همتون

2. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا
    نیروی دریایی سپاه
    احمد بن موسی
    چه جور جایی هست ؟ کجاست ؟ چی میدن ؟ چی ببریم ؟

4. این کاربر از vahidhgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    1-پایه خدمتی 1/6/90 هستم و هم اکنون در پی کارت کسری جبهه می باشم.میگن باید برم لویزان برای تأیید کارت.

آیا اگر کارتم طی یک ماه آینده آماده بشه میتونم در پلیس +10 ثبتش کنم. یا باید سال پیش اینکار را انجام میدادم؟

2- راستی برای دریافت کارت ایثار به اصل مدرک دانشگاه نیاز است یا گواهی داشنگاه هم بیارم کفایت میکنه؟کارت ایثار را بعد از لویزان باید ببرم کجا؟چقدر طول میکشه تا کاراش تموم بشه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان ...

یکی از دوستهای من معافیت از رزم داره!

الن دوره کد خورده برای خرم آباد!

میشه یکی دقیق بگه چی هست؟
    سلام
    داداش همونطور که از اسمش مشخصه معاف از رزم یعنی معاف از رزم...
    یعنی کسی که از پست دادن و رژه رفتن و کار با اسلحه و اینجور کارهای سنگین معافه .......هرچند تو بعضی پادگانا اصلا به این چیزا اهمیت داده نمیشه....(به خصوص تو نیروی انتظامی)

داره خودمونی میشه 1m1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض تجربه های من

سلام
    من اعزامی برج 10 یعنی سردترین دوره بودم

تاريخ عضويت
    Apr 2012

1 سربازی در ماه سرد

سلام

لوازم زیر برای فصل سرما ضروری است:

شلوار گرم 2 تا که روی هم می پوشید و آن را حتما از نظامی فروشیها تهیه کنید تا گرمتر و ارزانتر باشد:
    جوراب حوله ای مخصوص 2تا
    جوراب ساق بلند که روی جوراب حوله ای میپوشید.
    در تهران، جورابها را از مغازه معروف داوود کلک در تقاطع خ ولیعصر و امام خمینی، 200متر داخل امام خمینی، با قیمت نازل خریداری کنید.
    یک کیلو خرمای خشک که مقوی ترین چیز در طول روز است و نمیدانید که چقدر به کار می آید.
    حتما هر روز با کرم جی دستانتان را حسابی چرب کنید تا ترک نحورد.
    لیمو شیرازی در کنار غذایتان بخورید تا سرما نخورید.
    شربت چهارتخم را بگذارید حسابی خیس بخورد و بخورید که بسیار کارآست.

تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض اهمیت پوتین

سلام
    پول بیخود برای تعویض لباس ندهید و در عوض روی پوتین خوب و نرم و سبک سرمایه گذاری کنید تا نه خسته بشوید و نه پاهایتان تاول بزند

---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------

سلام

اگر در فصل سرد اعزام می شوید، دستمال کاغذی کیلویی خیلی بکار می آید. چون مصرفتان زیاد است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض توقف كسرخدمت هاي جبهه، جانبازي و مدرك تحصيلي براي مشمولان از سال 91

سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
    لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
    همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
    اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
    همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي سپاه ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
    شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
    سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.
    منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آدم دردشو به کی بگه!
    اینم از شانس ما!
    دلمون به یه کسر خدمت لیسانس خوش یود که اونم....
    Last edited by pini30lin; 08-04-2012 at 09:26.

11. 2 کاربر از pini30lin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dav00d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سربازی گند بود هی دارن گندترش هم میکنن

در آغاز فعالیت fj6621's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سربازی گند بود هی دارن گندترش هم میکنن
    منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آدم دردشو به کی بگه!
    اینم از شانس ما!
    دلمون به یه کسر خدمت لیسانس خوش یود که اونم....
    من اگه ساله 87 که دانشگاه قبول شدم میرفتم سربازی 3 ماه داشتم کلن!! پارسال 10 ماه!! امسال 24 ماه تمـــــام!!! بدبخت تر از من تو این فروم هست؟؟؟

14. 4 کاربر از fj6621 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •