سلام میلاد جان.
والا من الان500مگ رو یک ماهه دارم مصرف میکنم. 5دقیقه بعد از ساعت رایگان دانلود رو شروع میکنم و5دقیقه قبلشم مودم رو خاموش میکنم.
سلام میلاد جان.
والا من الان500مگ رو یک ماهه دارم مصرف میکنم. 5دقیقه بعد از ساعت رایگان دانلود رو شروع میکنم و5دقیقه قبلشم مودم رو خاموش میکنم.
من کامپیوتر تنظیم میکنم که قبل از پایان ساعات شبانه خاموش شه
ولی مودم روشن میمونه و از حجم اینترنتم کم میکنه!
متاسفانه چون مودم روشن بوده نمیتونم چیزیو اثبات کنم
البته چون این همیشگی نیست مشکل و از صبا نت میدونم نه از کامپیوتر که شاید دیر خاموش میشه
چون اگه قرار باشه کامپیوتر سر ساعت خاموش نشه باید همیشه صببح زود بعد از اتمام شبانه از اعتبارم کم کنه ولی هر از گاهی این اتفاق میوفته!
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود صبانت 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
سلام عزیز.
توی نا محدودها بهترین قیمت رو نوین نت و اسیا داره. قیمتهاشون واقعا عالیه.
صبانت نامحدودهای بسیار گروون داره.
دوستان من فردا سرویسم انقضاش تمومه اگه پرداخت نکنم چقدر طول میکشه تا جمع اوری کنن خط رو؟
والا این مدلیشو من نمیدونم ولی اگه تماس ببگیری تقاضا جمع آوری بدی، حدود 7 روز کاری طول میکشه (البته تا 2 ماه پیش)
من یک مگابیت نامحدود گرفتم
4 روز اول سرعتش خوب بود
بعد دیدن دارم زیاد دانلود میکنم سرعت دانلودم یهو شد 10
توی سرویس هم یهو نوشته نامحدود حجمی LOL
این چه صیغه ای هست ؟
نامحدود ـه حجمی![]()
جالبه!!!
با پشتیبانی تماس گرفتین؟؟؟
برای مشهد هم اینطوری کردن که ساعت شبانه رو باید انخاب کنیم که رایگان باشه یا نه برین تو پنلتون این پیغام رو زده :
• با توجه به حجم بالای کاربران در ساعات شبانه و جهت جلوگیری از تضییع حقوق کاربران و امکان استفاده همه در این ساعات گاهی اوقات اعمال محدودیت سرعت برای کاربران شبانه اجتناب ناپذیر می گردد از طرفی برخی از کاربران در موارد خاص نیازمند سرعت بالاتر در ساعات شبانه همانند سرویس روزانه خود هستند. با عنایت به درخواست مکرر این دسته از کاربران امکان تغییر وضعیت استفاده شبانه از رایگان به غیر رایگان و استفاده در ساعات شبانه با سرعت بالاتر فراهم گردیده است. بدیهی است در صورت تغییر وضعیت شبانه به غیر رایگان، حجم مصرفی کاربر در ساعات شبانه از اعتبار حجمی ایشان کسر می گردد. همچنین لازم به ذکر است این تغییر وضعیت می تواند به مدت دلخواه مثلا فقط برای یک شب یا برای کل دوره سرویس اعمال و در هر زمان توسط کاربر تغییر یابد.
حالا اگه هیچ کدوم رو انتخاب نکنیم چه اتفاقی میوفته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)