تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 2199 اولاول ... 30070075079079679779879980080180280380481085090013001800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوست عزیز من نزدیک یک سال مبین دارم با 512 تا 100 کیلوبایت دانلود داشتم حالا با 2 مگ باید 64 تا 70 باشه!!!!!!!! من تو این تاپیک خوندم 20 روزه همه این مشکل رو دارن
    اینجا ایران است

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دوست عزیز من نزدیک یک سال مبین دارم با 512 تا 100 کیلوبایت دانلود داشتم حالا با 2 مگ باید 64 تا 70 باشه!!!!!!!! من تو این تاپیک خوندم 20 روزه همه این مشکل رو دارن
    اینا سرعت بالا میدن ولی با ترس و لرز میدن چون اگه همین 2 مگ رو سرعت واقعی بدن (دانلود شبانه) سرور منفجر میشه و ممکنه افراد حاضر در اونجا کشته بشن پس، آهسته ران همیشه ران

3. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نمیدونم شما کی مشترک مبین شدی دوست عزیز
    دوست عزیز م بیشتر از 2 سال هست که مشترکشون هستم.
    بله حرفتون رو قبول دارم تا چند ماه پیش همه چیز خیلی خوب بود و حتی سرعت شبانه هم خیلی عالی بود ، قبلا که 512 داشتم سرعت روز 80 به بالا بود و شب ها از 64 کمتر نمیشد. الان که حدود 7 ماه هست 1024 دارم سرعت تا چند ماه پیش روزا 140 به بالا حتی بعضی اوقات 300 ، شبا هم از 128 کمتر نمیشد. این جز اون حال دادن بود ( چون پهنای باند بالا بود و مشترکان کمتر)
    اما الان چند ماهی هست که خیلی افتضاح شده روزا 120 و شب ها هم خیلی افتضاح شده.
    الان پهنای باند رو زیاد نکردن و مشترکان خیلی زیاد شدن.
    و طبق قوانین موجود که توضیح دادم مثلا سرعت 1024 حداقل باید 16 کیلوبایت باشه(البته طبق قوانین موجود داخلی ) حالا یه شرکت دوست داره حال میده و پهنای باندش رو زیاد می ده و در نتیجه سرعت بالا تر میره

5. 2 کاربر از hooss128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز م بیشتر از 2 سال هست که مشترکشون هستم.
    بله حرفتون رو قبول دارم تا چند ماه پیش همه چیز خیلی خوب بود و حتی سرعت شبانه هم خیلی عالی بود ، قبلا که 512 داشتم سرعت روز 80 به بالا بود و شب ها از 64 کمتر نمیشد. الان که حدود 7 ماه هست 1024 دارم سرعت تا چند ماه پیش روزا 140 به بالا حتی بعضی اوقات 300 ، شبا هم از 128 کمتر نمیشد. این جز اون حال دادن بود ( چون پهنای باند بالا بود و مشترکان کمتر)
    اما الان چند ماهی هست که خیلی افتضاح شده روزا 120 و شب ها هم خیلی افتضاح شده.
    الان پهنای باند رو زیاد نکردن و مشترکان خیلی زیاد شدن.
    و طبق قوانین موجود که توضیح دادم مثلا سرعت 1024 حداقل باید 16 کیلوبایت باشه(البته طبق قوانین موجود داخلی ) حالا یه شرکت دوست داره حال میده و پهنای باندش رو زیاد می ده و در نتیجه سرعت بالا تر میره
    1024 یک به چهار حداقل باید 32 کیلوبایت باشه.

7. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

1024 یک به چهار حداقل باید 32 کیلوبایت باشه.
    نه منظورم خودم بود که 1به 8 هستم آخه طرح قدیمی هستش و بنظرم از لحاظ قیمت و ترافیک خیلی بهتر از این جدیدا هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    من به این نتیجه رسیده ام که در ساعات رایگان، سرعت را کم میکنند. امکان داره؟
    چون درست پس از ساعت 8 صرعت من بالا میره و به سطح مورد انتظار میرسه.
    آخه همیشه که همه آنلاین نیستند. چرا هیچوقت سرعت در ساعات رایگان در سطح مطلوب نیست؟
    شما هم دقت کنید ببینید همین طوره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من به این نتیجه رسیده ام که در ساعات رایگان، سرعت را کم میکنند. امکان داره؟
    چون درست پس از ساعت 8 صرعت من بالا میره و به سطح مورد انتظار میرسه.
    آخه همیشه که همه آنلاین نیستند. چرا هیچوقت سرعت در ساعات رایگان در سطح مطلوب نیست؟
    شما هم دقت کنید ببینید همین طوره؟
    بله یکسری دستکاری ها می کنن، مثلا از راس ساعت 2 تا 8 صبح تایم اوت بالا میره ، معمولا تغییر فرکانس ایجاد میشه و یکسری دستکاری های دیگه ، و تمام این کندی های سرعت بخاط دانلود همزمان کاربران نیست

11. این کاربر از hooss128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از دوستان کسی با مودم usb کار کرده؟ من میخوام از طرح ویژه استفاده کنم ولی نمیدونم آیا این مودم کیفیتش مناسب هست یا خیر و یکی هم موقع ثبت نام هم اصلا در لیست مودمهاش این مدل رو نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

در اهواز به طور معمول البته نه مثل این مشکلی که گفتین 3 روز قطع بود...به طور معمول چقد قطعی در طول روز وجود داره و هربار چقد طول میکشه؟ و جدا از افت سرعت که خیلی واسم مهم نیست اگه فقط آنلاین بودن 24 ساعته رو بخوام چقد به هدفم میرسم؟؟؟ گفتم به طور معمول نه اینکه مشکل خاصی باشه.....و اینکه اختلاف سیگنال دریافتی با مودم داخلی و خارجی چند درصده؟و اینکه تو اون منطقه تعداد کاربرها چندتاست تاثیری تو کیفیت خدمات داره؟اگه جواب مثبته راهی هست واسه فهمیدن تعداد کاربرای او منطقه؟؟؟ببخشید سوال هام زیاد شد

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام یک مودم دست دو ایرانسل میخوام بگیرم در کنار مودم جیبی شدنی ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •