تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 966 اولاول ... 300700750790796797798799800801802803804810850900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز خواهشا اگر امکان دارد به سوالات من به طور کامل پاسخ دهید
    ممنون

1من رشته ی عمران هستم (کارشناسی ناپیوسته ولی از ریاضی فیزیک) بعد من طبق محاسبه ای که دانشگاه کرده به غیر از این ترم 12 واحد دیگه دارم که باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم که شامل 4 واحد عمومی ، 2 واحد پروژه (2 درس) و 6 واحد تخصصی هستش، حالا من میخواستم 6 واحد را تابستان بگیرم و 6 واحد دیگر را معرفی به استاد کنم ولی مشکلی که برایم پیش آمده این است که شنیده ام برای اینکه بعدا بتوانم در نظام مهندسی مشغول به فعالیت شوم بایستی دو درس دیگر که اضافه شده اند را پاس کنم (البته یکی از این دو درس قطعی است و دیگری 100 درصد نیست!!) حالا مشکل من اینه که اگر این 4 واحد اضافه شود بایستی یک ترم کامل دیگر بگیرم یا اینکه طرح ضیافت شرکت کنم
    الف-1- دانشگاهمان میگوید که احتمال دارد طرح ضیافت اجرا نشود، اگر نشود میتونام برای تابستان جای دیگری میهمان شوم و آنجا ضیافت را بگیرم تا بتوانم 16 واحد را کلا پاس کنم؟
    الف-2- اگر دانشگاهمان طرح ضیافت را اجرا کند یکی از دو درسی را که باید جدیدا پاس کنم (جزو 4 واحد اضافه شده) ارائه نمیکند اونوقت تکلیف من چه میباشد آن 2 واحد باقیمانده را چه کنم؟

2- اگر کلا نتوانم طرح ضیافت شرکت کنم دو حالت دارم یا اینکه 12 واحد را معمول تابستان پاس کنم و 4 واحد را که فقط برای نظام مهندسی قطعی هستش بذارم برای بعد فارغ التحصیلی و آن موقع پیگیزی کنم ولی میترسم که بعد از فارغ التحصیلی آن واحدها را نظام مهندسی بخواهد و اونوقت نمیدانم تکلیفم چیست آیا دانشگاه باید بگیرم پاس کنم یا خود نظام مهندسی ارائه میدهد؟ (این مورد را آیا شما اطلاع دارید؟)

3- من دو ترم واحد گرفتم ولی به علت مشغله کاری سرکلاسها حاضر نشدم و با اینکه اساتید برای امتحان مرا حذف نکرده بودند ولی سر جلسه ی هیچکدام از امتحانها حاضر نشدم بعدا متوجه شدم این ترمها را برایم " مشروط " زده اند با اینکه من اصلا امتحانی نداده ام و معدلی ندارم در رابطه با آن ترمها، خود آموزش میگوید که بعدها در مدرک اصلی این ترمها به عنوان مشروطی نخواهد بود آیا همچین چیزی صحت دارد؟

4- اگر دانشنامه ی موقت که بعد از پایان مقطع کاردانی میدهند گم شده باشد تکلیف چیست؟ یعنی برای گرفتن مدرک اصلی کاردانی که پیش نیاز آن تحویل همین مدرک موقت (دانشنامه) هستش چه باید کرد؟

5- و سوال آخر اینکه آیا من ترم آخر محسوب میشوم یا خیر (12 واحد تاستان برایم باقیمانده باشد) یعنی تابستان هم جزو ترم اصلس محسوب میشود؟
    خودم فکر کردم که اگر بتوانم 20 واحد این ترمم را تبدیل به 24 واحد کنم(به سختی) دیگر هیچ مشکلی از بابت 8 واحد + 4 واحد اضافه شده برای تابستان نخواهم داشت

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون

1من رشته ی عمران هستم (کارشناسی ناپیوسته ولی از ریاضی فیزیک) بعد من طبق محاسبه ای که دانشگاه کرده به غیر از این ترم 12 واحد دیگه دارم که باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم که شامل 4 واحد عمومی ، 2 واحد پروژه (2 درس) و 6 واحد تخصصی هستش، حالا من میخواستم 6 واحد را تابستان بگیرم و 6 واحد دیگر را معرفی به استاد کنم ولی مشکلی که برایم پیش آمده این است که شنیده ام برای اینکه بعدا بتوانم در نظام مهندسی مشغول به فعالیت شوم بایستی دو درس دیگر که اضافه شده اند را پاس کنم (البته یکی از این دو درس قطعی است و دیگری 100 درصد نیست!!) حالا مشکل من اینه که اگر این 4 واحد اضافه شود بایستی یک ترم کامل دیگر بگیرم یا اینکه طرح ضیافت شرکت کنم
    الف-1- دانشگاهمان میگوید که احتمال دارد طرح ضیافت اجرا نشود، اگر نشود میتونام برای تابستان جای دیگری میهمان شوم و آنجا ضیافت را بگیرم تا بتوانم 16 واحد را کلا پاس کنم؟
    الف-2- اگر دانشگاهمان طرح ضیافت را اجرا کند یکی از دو درسی را که باید جدیدا پاس کنم (جزو 4 واحد اضافه شده) ارائه نمیکند اونوقت تکلیف من چه میباشد آن 2 واحد باقیمانده را چه کنم؟

2- اگر کلا نتوانم طرح ضیافت شرکت کنم دو حالت دارم یا اینکه 12 واحد را معمول تابستان پاس کنم و 4 واحد را که فقط برای نظام مهندسی قطعی هستش بذارم برای بعد فارغ التحصیلی و آن موقع پیگیزی کنم ولی میترسم که بعد از فارغ التحصیلی آن واحدها را نظام مهندسی بخواهد و اونوقت نمیدانم تکلیفم چیست آیا دانشگاه باید بگیرم پاس کنم یا خود نظام مهندسی ارائه میدهد؟ (این مورد را آیا شما اطلاع دارید؟)

3- من دو ترم واحد گرفتم ولی به علت مشغله کاری سرکلاسها حاضر نشدم و با اینکه اساتید برای امتحان مرا حذف نکرده بودند ولی سر جلسه ی هیچکدام از امتحانها حاضر نشدم بعدا متوجه شدم این ترمها را برایم " مشروط " زده اند با اینکه من اصلا امتحانی نداده ام و معدلی ندارم در رابطه با آن ترمها، خود آموزش میگوید که بعدها در مدرک اصلی این ترمها به عنوان مشروطی نخواهد بود آیا همچین چیزی صحت دارد؟

4- اگر دانشنامه ی موقت که بعد از پایان مقطع کاردانی میدهند گم شده باشد تکلیف چیست؟ یعنی برای گرفتن مدرک اصلی کاردانی که پیش نیاز آن تحویل همین مدرک موقت (دانشنامه) هستش چه باید کرد؟

5- و سوال آخر اینکه آیا من ترم آخر محسوب میشوم یا خیر (12 واحد تاستان برایم باقیمانده باشد) یعنی تابستان هم جزو ترم اصلس محسوب میشود؟
    خودم فکر کردم که اگر بتوانم 20 واحد این ترمم را تبدیل به 24 واحد کنم(به سختی) دیگر هیچ مشکلی از بابت 8 واحد + 4 واحد اضافه شده برای تابستان نخواهم داشت
    سلام
    معرفی به استاد یک درس هست ان ه مبه شرط نداشتن دروس دیگر و یا درس عملی دیگر ...پس نمیتونید 6 واحد معرفی استاد گبیرید.
    همونجوری که خودتونم گفتید ترم تابستان +طرح ضیافت رو میتونید شرکت کنید ...
    در صورتی که در سی از شما باقی بموند حتی یک درس باید در ترم بعد اون درس رو بگیرید ...
    البته ترم اخر میتونید 24 واحد بگیرید و درسهاتون رو پاس کنید...
    برای گرفتن مدرک باید به دانشگاه و امور دانشجویی فارق التحصیلان مراجعه کنید ...
    شما اگر ترم اخر باشید میتونید 24 واحد رو بگیرید بدون توجه به معدل ...
    موفق باشید

3. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام

من این ترم یک درس دو واحدی عمومی برداشتم ولی متاسفانه نتونستم سر هیچ کدوم از کلاس هاش برم و کلا غایب بودم و

حالا می خوام ببینم که اگر سر جلسه امتحانش هم نرم من رو حذف می کنند؟( من خودم دوست دارم حذف بشم )

و آیا ممکن هست که حذفم نکنند و نمره -0- برام توو کارنامه بذارن؟ ( وایی )

با تشکـــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من این ترم یک درس دو واحدی عمومی برداشتم ولی متاسفانه نتونستم سر هیچ کدوم از کلاس هاش برم و کلا غایب بودم و
    حالا می خوام ببینم که اگر سر جلسه امتحانش هم نرم من رو حذف می کنند؟( من خودم دوست دارم حذف بشم )
    با تشکـــــر
    دوست عزیز اتفاقا باید سرجلسه امتحان نرید تا درستون حذف بشه البته ممکنه خود استاد هم زودتر شما را به خاطر عدم حضور در کلاس حذف کرده باشه

6. این کاربر از SaMsUnG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون

سلام.
    در مورد سوال2 و 5 : تابستان، ترم محسوب نميشه و سقف 6 واحدي هم داره(البته اگه فقط 7 واحد باقيمانده باشه ميشه تا 7 واحد هم گرفت).
    3: شما تا 3 درس رو اگه سرجلسه حاضر نشيد، حذف ماده 35 ميشه و توي معدل تاثير نداره، بيش از 3 درس اگه غيبت كنيد صفر محسوب ميشه و توي معدل هم به حساب مياد. معمولا دانشجويان در اين گونه موارد يك گواهي پزشكي با تاييد پزشك معتمد دانشگاه ارائه ميدن و ترم رو حذف پزشكي ميكنن.
    يه مورد هم درمورد معرفي به استاد بگم اينكه اگه حداكثر دو درس نظري به ارزش حداكثر 4 واحد باقيمانده باشه ميشه بصورت معرفي به استاد گرفت. البته تبصره هايي هم داره:
    دروس عملي - نظري رو هم به شرط اينكه يه بار گرفته باشي و افتاده باشي و يا امتحان نداده باشي ولي از قسمت عملي نمره داشته باشي ميشه معرفي به استاد گرفت.
    همچنين كميسيون موارد خاص مجوز تا 6 واحد(حداكثر 3درس) رو برا معرفي به استاد ميده.

8. 2 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

با تشکـــــر
    تا 3 درس رو اگه سر جلسه نريد حذف ميشه. بيش از 3 درس غيبت، صفر رد ميشه.

10. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام

با تشکـــــر
    سلام
    اگر استاد درس شما را حذف نکرده باشد .شما سر جلسه نروید خود به خود درس حذف میشود و نمره ای نخواهید داشت.
    توی کارت ورود به جلسه چک کنید درستون هست یا خیر ..
    موفق باشید

12. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم اگه سر جلسه امتحان نرم(ماده 35) ترم بعد میتونم درسهایی که اون درس پیش نیازشون هست رو بردارم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم اگه سر جلسه امتحان نرم(ماده 35) ترم بعد میتونم درسهایی که اون درس پیش نیازشون هست رو بردارم؟؟
    سلام
    بله میتونید ...

15. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام.
    بله، به شرطي كه اون درسي كه سر جلسه نرفين رو هم بردارين. يعني پيشنياز تبديل به همنياز ميشه.

17. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •