اخه از رو کاغذ بهتره.نه؟![]()
اخه از رو کاغذ بهتره.نه؟![]()
ببخشید فکر کردم Amir_Oscar هستش.
ماشالله پیشرفت86 خارج :
ادبیات: 62
عربی: 57
دینی: 42 (دیگه دین و زندگی نزنم سنگین تره! )
زبان: 89
ریاضی: 47 (سابقه نداشتم!!)
فیزیک: 77
شیمی: 73
(قبلش به تخته زدم)
دوستان 6-7 تیر فرصت برابر چی کار میخواد بکنه به نظر شما؟
غیر از این قبل از آزمون پیش خودت بگو این دفعه اصلا نباید بی دقتی کنم
یقین داشته باش 50 در صد بی دقتی ها درست میشه
آخرین وضعیت ظرفیت رشته های پرطرفدار در کنکور 89
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور آخرین وضعیت ظرفیت 13 رشته پرطرفدار کنکور شامل رشته های برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران، معماری، صنایع، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی، حقوق، روانشناسی و حسابداری را اعلام کرد.
محمد حسین سرورالدین افزود: در جلسات رسمی وزیر علوم تأکید کرده است که نباید در کل ظرفیت رشته های کارشناسی در کنکور 89 کاهش داشته باشد حتی می تواند افزایش نیز داشته باشد اما دانشگاههای مختلف روند مختلفی را باید در پذیرش دانشجوی کارشناسی داشته باشند.
وی اظهار داشت: بر این اساس دانشگاههای مادر باید تا حدودی ظرفیت کارشناسی را پائین بیاورند و در مقابل در دوره های تحصیلات تکمیلی افزایش ظرفیت داشته باشند.
رئیس سازمان سنجش تأکید کرد: به طور قطع به همین میزان که در دانشگاههای مادر ظرفیت دوره های کارشناسی کاهش می یابد در سایر دانشگاهها افزایش می یابد.
وی درباره میزان کاهش و افزایش ظرفیت دوره های کارشناسی در دانشگاههای کشور گفت: این میزان از یک رشته به رشته دیگر و از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر متفاوت است و به طور قطع در 13 رشته پرطرفدار مانند سال گذشته کاهشی داده نمی شود یعنی ظرفیت این رشته های پرطرفدار در دانشگاهها تغییری نمی کند.
به گزارش مهر، در کنکور سال گذشته 13 رشته پرطرفدار رشته های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی صنایع گروه آزمایشی ریاضی و فنی، در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی در گروه آزمایشی علوم تجربی و در رشته های حقوق، روانشناسی، حسابداری در گروه آزمایشی علوم انسانی اعلام شده بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این سایت سنجش همیشه اینقدر دیر درصد ها رو میزاره؟
مال همه اومده الا مال من...![]()
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب نمی ده ؟
چون درصد زبان رو نذاشتی زبان رو صفر گذاشتم
شد این:
منطقه1 1500 تا 1600
منطقه2 1000 تا 1100
منطقه3 150 تا 200
دوستان عزيز من سال90 كنكور دارم شما توصيه ميكنيد تابستون آزمون ثبت نام كنم؟
لطفا دليلتون را هم بگيد.وضعيت درسيم هم مناسبه
صددرصد شک نکن ، از تاستون شروع کن. اشتباه منو نکن. من الان خیلی پشیمونم که از مهر شروع کردم. 3 ماه عقب میفتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)