من مهاجم بیشتر قرض میگیرم یا میخرم و از Villa و Robinho بسیار راضی بودم.
Lampard سرعت دویدنش خیلی پایینه.
بای بای
من مهاجم بیشتر قرض میگیرم یا میخرم و از Villa و Robinho بسیار راضی بودم.
Lampard سرعت دویدنش خیلی پایینه.
بای بای
دو ضعف عمده در مستر لیگ PES 2010 :
1- نمیشه بازیکن معاوضه کرد
2- نمیتونی قیمت پایه ای رو که یه تیم رو بازیکنش گذاشته کم و زیاد کنی (فقط باید تایید کنی که قرضی بیاد یا نه)
اگه میتونستی این کارو بکنی دیگه خیلی بهتر میشد
البته مبلغ قرارداد رو میشه بعد از توافق اولییه کم و زیاد کرد....![]()
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط این 9.0.4 ، 5 بود ولی روی بازی من کار نداد شاید روی بازی تو هم کار نکنه![]()
سلام شرمنده سريال نامبر بازي رو اگه كسي داره اينجا بذاره ممنون ميشم
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
بهترین وبلاگ آنتی ویروس
nod32123.mihanblog.com
اگه زودتر این آپدیت بیاد کار ساخت پچ رو شروع می کنم به امید خدا.
فعلا که هر ساعت یه بار چک می کنم ببینم چیزی هست یا نه ولی هنوز هیچ چی نیست ظاهرا برای XBOX360 اومده البته مطمئن نیستم. ولی این طور می گفتن توی اون فروم خارجی
Last edited by Spaniuly; 12-11-2009 at 23:50.
میگم این دروازه بانا هم شورش رو در اوردندیگه من شوت میزنم طرف میدوه سمت گل نگاه:
ولی در کل هروقت میام بازی میکنم یکی ذودست که بیشتر نمیتونم بزنم(آخه کنکور دارم
). امروز بازی کردم کی دوباره میتونم بزنم تو رگ خدا داند
. باید هفته ای یه دست بزنم ولی منکه خیلی راضیم اوایل جالب نبود اگر یادتون باشه یه متن نا امیدانه هم نوشتم ولی حالا که بیشتر بازی کردم میبینم باید ازش نکته برداری و از توش چیزاش رو بکشی بیرون ، به عنوان مثال یکیش اینکه باید موقع کرنر وقتی توپ رسید بالای محوطه L1 رو بزنی تا علامت بره روی نزدیک ترین بازیکن به توپ که با توجه به این نکته تو هر بازی از هر 5-6 کرنر 2-3 تاش رو گل میکنم.
یه چیز دیگه اینکه فکر کنم این گزارشگره طرفدار بازی در میاره آخه به بعضی تیمها که گل میزنی هیچ نمیگه تازه داره قضیه نامزدیش رو تعریف میکنه که تو گل میزنی و بعد 5 دقیقه تازه یادش میاد وسط گزارشه و باید بگه گل ولی جلوی بعضی دیگه از تیمها گل که میزنی فقط همون لحظه به یه تک فریاد قناعت میکنه و رسپانس تایمش درست میشه ولی از شوخی بگذریم این جان چمپیون توی شو تایم که لیگ انگلیس رو نشون میداد (یادش بخیر شوتایم اسپورت) خیلی گرم و شنیدنی گزارش میکرد جوری که آدم حظ میکرد فقط صداش رو بشنوه نمیدونم چرا تو این فوتباله اینقدر بی حاله مثل خیابانی گزارش میکنه![]()
Last edited by ArminxXx; 12-11-2009 at 23:54.
با سلام و خسته به همگي ميخواستم ببينم كه ايا برنامه ي است كه بشه باهاش قدرت همه ي بازكنان رو كم يا زياد كرد [ مثلا قدرت سرعت لمپار 70 و قدرت مسي 90 و ... حالا مثلا قدرت سرعت مسي رو 10 كم كني قدرت سرعت همه 10 تا كم بشه] اگه هست لطفا لينك دانلودش رو قرار بديد با تشكر .
سلام.
من نمیدونم برای شما هم اینجوری هست یا نه ولی من این مشکل رو دارم.
وقتی توی مود bal تعویض میشم اون اسپیدی که اون بقل میاد رو میزارم روی 2x ولی هیچ تغییری در سرعت بازی نمیکنه و همون سرعت اولیه رو ادامه میده ولی تویه 2009 بازی برای من سریعتر انجام میشد ولی توی اینجا نه آیا مشکل از منه یا ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)