eminem never dies کجایــــــــــــــی؟؟!!!
بیا ما به نظراتت احتیاج داریم منتظر نکاتت درباره اختصاصیا هستیم!
یه نظری رو میخواستم درباره کتب جامع دین وزندگی بگم:(eminem never dies رخصت!)
رفتم کتابفروشی خیلی ها اومده بودن برا الگو خیلی ها هم برا گاج اما یه تفاوت داشت اینکه یکی اومده بود به فروشنده گفته بود تستا گاج اینقد ابکین که اصلا تست نبودن بعد فروشنده بهش الگو رو داد گفت پوستتو میکنه!
.gif)
خلاصه همه میومدن الگو و گاج(همش بخاطر تبلیغه)میبردن فقط من داشتم همگامان میدیدم...
از فروشنده که چند سال کارشه پرسیدم گفتم الگو یا همگامان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفت الگو.من رفته بودم برا همگامان اما.. هیچکدوم رو نگرفتم فردا پس فردا میرم یا الگو یا همگامان میگیرم.
جالب که کسی دنبال خیلی سبز نبود!
اما چیزایی که تو کتابا دیدم:
درسنامه همگامان بسیار تخصصی و بسیارکامل و درسنامه الگو کامل و جم و جورتر که خواندن همگامان زمان بیشتری میبره!البته درسنامه الگو جذاب تره. باتوجه به اینکه دینی را باید از کتاب خواند و فقط تستای خوب زدکه:
تستای تالیفی همگامان اموزشی و مفهومی و تعداد کمی تستای کنکور رادارد و تست الگو تالیفی که از همگامان بهتر نیست اما بدتر هم نیست و ویژگی برتر الگو تستای کنکور از ازل تاابد(به نقل از کتب شیمی خیلی سبز)و تستای گزینه دو سنجش و.. هر تست به درد بخور!و با توجه به اینکه برای دینی توصیه میشه تستای کنکورای قبل رو بزنین.
-یه نکته رو باید توجه داشته باشید که این نظر مربوط به کسانی است که هنوز کتاب نگرفته اند و تعریف من از کتابی دلیل بد بودن بقیه نمی شود و من سعی کردم بیشتر نظرم و انچه را که دیدم بازگو کنم.
یه چیزی هم بگم هنوز خودم هم بین الگو و همگامان(این کتاب تایید شده نفرات برتر کنکور است و همین نفرات اول دوم و.. با این کتاب موفق شده اند) مانده ام!!!!
از شما یاری می خواهم و بگم هنوز منتظر eminem never diesهستم.