تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 1137 اولاول ... 300700750790796797798799800801802803804810850900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

نظرتون راجع به ریاضی پایه عباس مرادی (انتشارات کوله پشتی )چیه؟برای کیا ضروریه؟ مثلا من فکر کنم کسی که برای تصاعد از ریاضی 2 گاج سفید کار کنه دیگه نیازی به این نداره. یا اصلا همون تستای سالهای قبلو هم کار کنه. به نظرتون خوبه بخرمش یا نه؟

برای تست حسابان،گاج سفید رو میخواهم بخرم .نظرتون چیه؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با اینکه من تجربی هستم ولی کتاب تست حسابان خیلی سبز رو دارم . فوق العادست هرکی حسابان رو از روی این تست بزنه خیلی خوب نتیجه میگیره

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

برای تست و کنکور همون کتاب مبتکران که عکس هندونه روشه رو پیشنهاد میدم.

برای امتحانات نهایی هم جبر و احتمال گل واژه رو بخون.
    خیلی ممنون از کمکتون
    من هم همین کتابو میخواستم بگیرم که گفت برا اندیشه سازانه و یگه چاپ نمیشه
    کلاکتاب تست جبر مبتکران نبود
    کتاب دیگه ای سراغ ندارین؟
    تو سایت فروشگاه مبتکران گذاشته حالا نمیدونم اینو اگه بگیرم برام میفرستن یا نه چون یه جا شنیدم گاج بعد از چند ماه میفرسته
    کسی تا حالاگرفته؟

4. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

eminem never dies کجایــــــــــــــی؟؟!!!

بیا ما به نظراتت احتیاج داریم منتظر نکاتت درباره اختصاصیا هستیم!

یه نظری رو میخواستم درباره کتب جامع دین وزندگی بگم:(eminem never dies رخصت!)

رفتم کتابفروشی خیلی ها اومده بودن برا الگو خیلی ها هم برا گاج اما یه تفاوت داشت اینکه یکی اومده بود به فروشنده گفته بود تستا گاج اینقد ابکین که اصلا تست نبودن بعد فروشنده بهش الگو رو داد گفت پوستتو میکنه!
    خلاصه همه میومدن الگو و گاج(همش بخاطر تبلیغه)میبردن فقط من داشتم همگامان میدیدم...
    از فروشنده که چند سال کارشه پرسیدم گفتم الگو یا همگامان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفت الگو.من رفته بودم برا همگامان اما.. هیچکدوم رو نگرفتم فردا پس فردا میرم یا الگو یا همگامان میگیرم.
    جالب که کسی دنبال خیلی سبز نبود!
    اما چیزایی که تو کتابا دیدم:
    درسنامه همگامان بسیار تخصصی و بسیارکامل و درسنامه الگو کامل و جم و جورتر که خواندن همگامان زمان بیشتری میبره!البته درسنامه الگو جذاب تره. باتوجه به اینکه دینی را باید از کتاب خواند و فقط تستای خوب زدکه:
    تستای تالیفی همگامان اموزشی و مفهومی و تعداد کمی تستای کنکور رادارد و تست الگو تالیفی که از همگامان بهتر نیست اما بدتر هم نیست و ویژگی برتر الگو تستای کنکور از ازل تاابد(به نقل از کتب شیمی خیلی سبز)و تستای گزینه دو سنجش و.. هر تست به درد بخور!و با توجه به اینکه برای دینی توصیه میشه تستای کنکورای قبل رو بزنین.

-یه نکته رو باید توجه داشته باشید که این نظر مربوط به کسانی است که هنوز کتاب نگرفته اند و تعریف من از کتابی دلیل بد بودن بقیه نمی شود و من سعی کردم بیشتر نظرم و انچه را که دیدم بازگو کنم.

یه چیزی هم بگم هنوز خودم هم بین الگو و همگامان(این کتاب تایید شده نفرات برتر کنکور است و همین نفرات اول دوم و.. با این کتاب موفق شده اند) مانده ام!!!!

از شما یاری می خواهم و بگم هنوز منتظر eminem never diesهستم.

6. 3 کاربر از 12p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

با اینکه من تجربی هستم ولی کتاب تست حسابان خیلی سبز رو دارم . فوق العادست هرکی حسابان رو از روی این تست بزنه خیلی خوب نتیجه میگیره
    اون سطحش بالاست.

میخوام درحد تستای کنکور باشه.فکر کنم گاج سفید خوب باشه برای سطح متوسط.

---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------

رفتم کتابفروشی خیلی ها اومده بودن برا الگو خیلی ها هم برا گاج اما یه تفاوت داشت اینکه یکی اومده بود به فروشنده گفته بود تستا گاج اینقد ابکین که اصلا تست نبودن بعد فروشنده بهش الگو رو داد گفت پوستتو میکنه!
    خلاصه همه میومدن الگو و گاج(همش بخاطر تبلیغه)میبردن فقط من داشتم همگامان میدیدم...
    از فروشنده که چند سال کارشه پرسیدم گفتم الگو یا همگامان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفت الگو.من رفته بودم برا همگامان اما.. هیچکدوم رو نگرفتم فردا پس فردا میرم یا الگو یا همگامان میگیرم.
    درسنامه همگامان بسیار تخصصی و بسیارکامل و درسنامه الگو کامل و جم و جورتر که خواندن همگامان زمان بیشتری میبره!البته درسنامه الگو جذاب تره. باتوجه به اینکه دینی را باید از کتاب خواند و فقط تستای خوب زدکه:
    تستای تالیفی همگامان اموزشی و مفهومی و تعداد کمی تستای کنکور رادارد و تست الگو تالیفی که از همگامان بهتر نیست اما بدتر هم نیست و ویژگی برتر الگو تستای کنکور از ازل تاابد(به نقل از کتب شیمی خیلی سبز)و تستای گزینه دو سنجش و.. هر تست به درد بخور!و با توجه به اینکه برای دینی توصیه میشه تستای کنکورای قبل رو بزنین.

-یه نکته رو باید توجه داشته باشید که این نظر مربوط به کسانی است که هنوز کتاب نگرفته اند و تعریف من از کتابی دلیل بد بودن بقیه نمی شود و من سعی کردم بیشتر نظرم و انچه را که دیدم بازگو کنم.

یه چیزی هم بگم هنوز خودم هم بین الگو و همگامان(این کتاب تایید شده نفرات برتر کنکور است و همین نفرات اول دوم و.. با این کتاب موفق شده اند) مانده ام!!!!

به نظرمن -همگامان +تستای کنکورهای سال های قبل(همه ی گروه ها)

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

خیلی ممنون از کمکتون
    تو سایت فروشگاه مبتکران گذاشته حالا نمیدونم اینو اگه بگیرم برام میفرستن یا نه چون یه جا شنیدم گاج بعد از چند ماه میفرسته
    کسی تا حالاگرفته؟
    خرید اینترنتیشو نمیدونم. ولی اکثر اعضای تاپیک ،برای جبرو احتمال همین کتابو پیشنهاد دادند.فکر نکنم ربطی به اندیشه سازان داشته باشه.جدید باید باشه .مولفاش هم اینان:فرهاد ابوالقاسمی و عطاصادقی

8. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

فک کنم دیگه نیاد امینمو می گم یعنی تا یکی دوهفته نیاد .تو برو کتابتو بگیر .نکنه هنوزم شک داری چی بگیری؟همگامان دیگه!!!!!!!!!!!!111

10. 3 کاربر از mahla jan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون از کمکتون
    کسی تا حالاگرفته؟
    کسی تاحالا از فروشگاه سایت مبتکران چیزی نگرفته؟
    من موندم اینترنتی بگیرم یا نه؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

کسی تاحالا از فروشگاه سایت مبتکران چیزی نگرفته؟
    من موندم اینترنتی بگیرم یا نه؟

خب اگر کتاب ها رو دیدید و مورد پسندتون هست اینترنتی بگیرید
    ولی اگر ندید حتما یک نگاه بندازیدد ببینید مناسب هست براتون یعنی بدردتون میخورد یا خیر ....

13. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها بین فوت وفن و ایاد فیلی موندم میگم اگه ایاد فیلی بگیرم کتاب تست لازمه؟؟برا فوت و فن چطور؟(میدونم بستگی به سطحم داره حالا نیا بپرس سطحت چطوره؟؟)

از بین تستیا گاج سفید یا بانک سبز؟ یه راهنمایی درست حسابی بکنین البته خواهشا!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان کتاب هايی که ميخوام بگيرم و همچنان شک دارم رو پايين مينويسم نظرتون رو بگين:
    شيمی پيش: خيلی سبز يا مبتکران دبيرمون ميگفت خيلی سبز بهتره
    ديفرانسيل: رمزينه انديشه فائق گاج خيلی سبز و خوشخوان
    گسسته: گاج و خوشخوان
    ادبيات: خيلی سبز و کلک خط به خط
    املا و لغت: هامون سبطی
    برای لغت: تيک ايت يا خيلی سبز

Last edited by D_felfelak; 01-10-2011 at 13:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •