نه نمیشه...سیو نسخه های 1.2 با نسخه 1 فرق می کنه
باید روی نسخه فارسی هم این اپدیت نصب شده باشه
نه نمیشه...سیو نسخه های 1.2 با نسخه 1 فرق می کنه
باید روی نسخه فارسی هم این اپدیت نصب شده باشه
دوستان من یه مشکلی دارم که تو Become a Legend بعد از یه مقدار که جلو میرم و مثلاً 13 14 تا بازی که انجام میدم بعد بازی آخر که میاد تو منو یدفعه بازی هنگ میکنه !!!
وقتیم که Save بازی قبل رو Load میکنم و بازی آخر رو دوباره میرم ، بازم بعد بازی تو منو هنگ میکنه !! کسی میدونه مشکل چیه ؟!
ببین یه کاری کن
سیو تو ببر رو کامپیوتر یه نفر دیگه اجرا کن اگه اون مشکلی نداشت مشکل از ویندوزت هست و باید عوض کن یا بازی رو دوباره نصب کن
تا حالا رو XP Vista و 7 تست کردم ... رو همش این مشکل رو داشته !!! که با این شرایطی که گفتم حداقل 3 بار نسبش کردم !
تا حالا حداقل 5 6 بار هم از اول رفتم اما جواب نداده !
از یکی دیگم DVDشو گرفتم نسبیدم برا اونم مشکل داشت ... اما آخه مگه این میتونه مشکل سیستمم باشه !!
دوست عزیز، باز هم نشد. بذار کل کارهایی که انجام دادم رو برات بنویسم شاید اشتباه از من باشه :
1: اول بازی رو پاک کردم.
2: دوباره بازی رو نصب کردم. (دی وی دی بازی، نه اون Original Install)
3: فایل Original Install رو توی دایرکتوری محل نصب بازی نصب کردم.
4: پچ 1.40 رو نصب کردم.
5: کرک 1.20 (فایل RAR) رو کپی کردم.
بازی رو اجرا کردم بعد تیم رو انتخاب کردم، هیچ کدوم از بازیکن های ترانسفر نشده بود و هنوز همون بازیکن های قبلی بودن.
راستی دوستان، من توی PlayStation 3 توی Difficulty بازی بعد از Top Player یکی دیگه دیدم که اضافه شده بود به اسم Super Star، کسی نمی دونه توی نسخه PC با پچ، این Difficulty اضافه میشه یا نه؟
همنچین گزینه ای وجود نداره...
با پچ هم فکر نکنم بشه درجه سختی به بازی اضافه کرد و اون رو بیشتر کرد
pro soccer 2009 چطور شبکه میشه؟ ایا باید حتمآ به اینترنت وصل باشم؟
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز ببخشید که یه خرده دیر شد جواب بدم، آدرس همونی که دوستمون Khelane گذاشتن.
بله ورژن بازي شما با كركي كه استفاده مي كني نمي خونه
یعنی با استفاده از یه کرک دیگه مشکل حل میشه ؟
میشه فهمید چه کرکی جواب میده ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)