تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 800 از 1045 اولاول ... 300700750790796797798799800801802803804810850900 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

مرسی زحمت کشیدید

این ها در مورد اسکن کردن هستش

من پرینتی که در قسمت پرینترها نصب شده است را می گویم

سلام دوست من، منم دقیقا کاربرد همین رو براتون گفتم!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    علت سیاه سفید شدن همین بود.ولی رنگی هم میشه گرفت (طبق گفته خود سایت مایکروسافت)
    Last edited by kalantarahura; 22-11-2012 at 13:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی
    یک سوال

من توی یه فایل word متن فارسی دارم و برخی کلمات انگلیسی، حالا می خوام به صورت اتوماتیک تمام کلمات انگلیسی را انتخاب کنم و نوع فونت و اندازشون رو تبدیل کنم به Times و 12 مثلاٌ.

خوب چه کنم؟

البته اینجا یه روشی گفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من فونت کلمات فارسیم درسته کاری بهش ندارم. فقط میخوام انگلیسی ها رو تغییر بدم. اما با این روش نمیشه چون فارسی هام هم بهم میریزه

کسی روش دیگه ای بلده؟

ممنون

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام به همگی
    یک سوال

من توی یه فایل word متن فارسی دارم و برخی کلمات انگلیسی، حالا می خوام به صورت اتوماتیک تمام کلمات انگلیسی را انتخاب کنم و نوع فونت و اندازشون رو تبدیل کنم به Times و 12 مثلاٌ.

خوب چه کنم؟

البته اینجا یه روشی گفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی من فونت کلمات فارسیم درسته کاری بهش ندارم. فقط میخوام انگلیسی ها رو تغییر بدم. اما با این روش نمیشه چون فارسی هام هم بهم میریزه

کسی روش دیگه ای بلده؟

ممنون
    سلام.شما تمام متن رو انتخاب کنین.سپس کلیک راست کنین و گزینه Font رو انتخاب کنین.در پنجره باز شده در قسمت Latin Text فونت مورد نظر و اندازه اش را انتخاب کنبن و OK کنین.همه فونتهای لاتین تغییر میکنند و فونتهای فارسی ثابت خواهند بود.
    Last edited by kalantarahura; 22-11-2012 at 20:43.

4. 4 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rouhallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نام خدا
    سلام دوستان

می‌دونم سالی یه بار میام .
    اما این که میام اینجا از همه جای دیگه تو حل مشکلات کمک می‌کنه :پی

بگذریم
    مشکل الان من اینه که می‌خوام این نمودار یا چارت یا هر چیزی دیگه که شما اسمش رو می‌ذارید رو تو word بسازم
    اما نمی‌دونم با کدوم قسمت می‌شه همچین چیزی ساخت

البته من تو قسمت smart art
    تو بخش cycle
    text cycle رو انتخاب کردم
    اما تو این قسمت متن جلوی فلش‌ها قرار داره و من طبق شکل بالا می‌خوام روی فلش متن رو داشته باشم

ممنون می‌شم کمک کنید

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام.
    من دوتا سوال داشتم:
    1- من برای شماره گذاری زیر بخش ها از Heading 3، Heading 2 و Heading 1 استفاده میکنم. Heading اول و دوم درست کار میکنن ولی Heading سوم شماره گذاری رو از 1-1-1 شروع میکنه. میخواستم بدونم چه جوری میتونم درستش کنم تا ادامه ی همون Heading اول و دوم باشه.

2- با استفاده از citation یه سری Refrence اضافه کردم. وقتی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزنم، مراجع رو با حروف الفبا مرتب میکنه. من میخوام با استفاده ترتیب اومدنشون تو مقاله اونارو مرتب کنه.
    ممنون.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من یه مشکل با ورد دارمک اونم این که فرمش بهم ریخته چطور می تونم به تنظیمات اولیه برش گردونم
    مشکل اینه که به جای اینکه یک صفحه باشه دو صفحه دو صفحه نمایش می ده
    نم یدونم چکارش کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نام خدا
    سلام دوستان

می‌دونم سالی یه بار میام .
    اما این که میام اینجا از همه جای دیگه تو حل مشکلات کمک می‌کنه :پی

بگذریم
    مشکل الان من اینه که می‌خوام این نمودار یا چارت یا هر چیزی دیگه که شما اسمش رو می‌ذارید رو تو word بسازم
    اما نمی‌دونم با کدوم قسمت می‌شه همچین چیزی ساخت

البته من تو قسمت smart art
    تو بخش cycle
    text cycle رو انتخاب کردم
    اما تو این قسمت متن جلوی فلش‌ها قرار داره و من طبق شکل بالا می‌خوام روی فلش متن رو داشته باشم

ممنون می‌شم کمک کنید

از منوی Insert>>Shapes میتونید شکل مورد نظر را رسم کنید وبرای انحنا دادن به شکل می توانید شکلی که رسم کردید را انتخاب واز منوی format>>edite shape به نقاطی که باید قوس دار بشن گیره اضافه کنید وشکل ساده را به یک منحنی تبدیل کنید

سلام خدمت دوستان
    من یه مشکل با ورد دارمک اونم این که فرمش بهم ریخته چطور می تونم به تنظیمات اولیه برش گردونم
    مشکل اینه که به جای اینکه یک صفحه باشه دو صفحه دو صفحه نمایش می ده
    نم یدونم چکارش کنم

فکر میکنم از منوی viewاگر روز one pageکیلیک کنید وبعد روی 100% کیلیک کنید مشکل حل میشه

9. 3 کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه LORD0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

از منوی Insert>>Shapes میتونید شکل مورد نظر را رسم کنید وبرای انحنا دادن به شکل می توانید شکلی که رسم کردید را انتخاب واز منوی format>>edite shape به نقاطی که باید قوس دار بشن گیره اضافه کنید وشکل ساده را به یک منحنی تبدیل کنید
    با تشکر از جناب Darya-eng برای کمک کردنش، ولی من برای امتحان هر کاری کردم درست نشد لطفا اگه میشه مشخصی کنید در تصویر پایین سمت راست در شکل (فلش سبز رنگ)کدومو انتخاب می کنیدو در هنگام انتخاب کردن از Shape گزینه Edit (فلش قرمز رنگ)برای من فعال نمیشه .
    باز هم ممنون از راهنماییت .

داره خودمونی میشه favfavfav's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

من تعداد بسیار زیادی ایمیل رو در یک فایل ورد جمع اوری کردم. این لیست رو همیشه اپدیت کردم و بعضی از ایمیل ها دو یا چند بار تکرار شدن. من هم نمی خوام به یک ادرس، دوبار ایمیل تکراری بفرستم. ایا راهی وجود داره که بتونم ادرس های مشابه رو پیدا و حذف کنم؟ این رو هم بگم که هر ایمیل در یک سطر جدید نیستش و هر پاراگرف شامل حدود 70 ادرس ایمیل هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از جناب Darya-eng برای کمک کردنش، ولی من برای امتحان هر کاری کردم درست نشد لطفا اگه میشه مشخصی کنید در تصویر پایین سمت راست در شکل (فلش سبز رنگ)کدومو انتخاب می کنیدو در هنگام انتخاب کردن از Shape گزینه Edit (فلش قرمز رنگ)برای من فعال نمیشه .
    باز هم ممنون از راهنماییت .

خواهش میکنم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد نظر را با فلش نشان دادم باانتخاب شکل رسم شده گزینه Edit فعال می شود البته برای بعضی از اشکال

من تعداد بسیار زیادی ایمیل رو در یک فایل ورد جمع اوری کردم. این لیست رو همیشه اپدیت کردم و بعضی از ایمیل ها دو یا چند بار تکرار شدن. من هم نمی خوام به یک ادرس، دوبار ایمیل تکراری بفرستم. ایا راهی وجود داره که بتونم ادرس های مشابه رو پیدا و حذف کنم؟ این رو هم بگم که هر ایمیل در یک سطر جدید نیستش و هر پاراگرف شامل حدود 70 ادرس ایمیل هست.
    با ctrl+f تکراریها را میتونید پیدا کنید
    ورد را باز کنید وبا فشردن همزمان کلید ctrl+f ایمیل را در کادر Find with تایپ کنید وبررروی Find in کیلیک کنید
    البته میتونید در اکسل ایمیلهارا کپی پیست کنید وبا تایپ یک فرمول خانه های تکراری را رنگی کنید(با سرچ در اینترنت میتونید فرمولش را پیدا کنید)

13. 3 کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •