ping 4.2.2.4 اندیشه خط 555
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ping 4.2.2.4 اندیشه خط 555
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdihamed; 23-11-2010 at 23:29.
تشکر فراوان از همه بروبچ واسه راهنمایی و اطلاعاتی که دادن شرمنده کمی بحثم غیر مرتبط بود![]()
بچه ها سلام
اینو می ذارم فقط کفتون نبره ها ، رفتم سرویس جدیدم رو گرفتم حالا هر اطلاعاتی می خواین بهتون می دم
داره کم کم رویایی می شه
![]()
دوستان عزیز هیج نظری ندارن
یکی میاد با من کل سرعت بزاره ، می خوام امشب خودمو اونور آب فرض کنم پیش برادران خارجی یه خورده هم مزه اینترنت پرسرعت رو بچشیم![]()
هااااااااااا؟
ایول!
این همون سرویسه نیس که آقای کارمند شاتل معرفی کرد؟
چند گرفتی؟
این سرویس 2 مگ شاتله قیمت 3 گیگ در ماهش هم 23900 تومن می شه ولی واقعا سرعتش خوبه
سه ماهه هم داشت می گفت خیلی کمتر می شه البته 2 گیگ در ماه می شد ولی گفت زیر 20 تومن می شه ولی یادم نیست چند بود ولی سرویسش محشره پینگ هم خیلی خوبه تو این سرویس
منم دو روزه این سرویس و گرفتم .نکته ای که خیلی واسم عجیب بود اینه که دیشب کمترین سرعت دانلودش 90 بود! شما چه مدت گرفتی؟ همیشه اینتوریه یا جو نمایشگاست که اینارم گرفته؟ من مرکز پنجم. شما مرکز چندی ؟ شما شبت چجوریه؟
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
.
تو ساعات رایگان سرعتم مثله روزهالبته 5 کیلو کمتر . فقط این پینگ شاتل هنوز رو اعصابه . هیچکی از دوستان نمیدونن واسه چیه این پینگ بالا و بالاخره کی درست میشه ؟
من زیاد اهل دانلود نیستم اما پینگ افتضائه کاره دیگه ای نمیشه کرد !!شاتل پینگ امثال منو درست کنه خودشو نجات داده
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 24-11-2010 at 04:42.
کسی نمیدونه؟
سلام رفیق من اینو می دونم که کلا تو نمایشگاهها فروش ممنوع بجز اقلام خرد مثل سی دی کتاب و یا مجله فکر نکنم موبایل بفروشن البته خودم نرفتم پنج شنبه می خوام برم اگه رفتم حتما برات می گردم.احساسم بهم می گه دنبال ایفون 4 آنلاک فکتوری می گردی
درسته؟
Last edited by alves2774; 24-11-2010 at 11:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)