برو خوش باش مریم..
من که تا قبل بازی هستم..
برو خوش باش مریم..
من که تا قبل بازی هستم..
/شهرآورد پايتخت/ ترافيك شديد در اطراف ورزشگاه آزادي تهران
با اتمام بليت فروشي بازي دو تيم فوتبال استقلال و پرسپوليس تهران و حضور قابل توجه هواداراني كه موفق به تهيه بليت اين بازي نشده اند، ترافيك سنگيني را در اطراف ورزشگاه آزادي ايجاد كرده است.
گزارش خبرنگاران ايرنا از اطراف ورزشگاه آزادي حاكي از آن است كه حضور خودورهاي شخصي، اتوبوسها و ميني بوسهاي تعبيه شده از سوي شركت اتوبوسراني تهران و حومه براي جابجايي هواداران، سبب ايجاد اين ترافيك شده است.
گفتني است، فروش بليت اين بازي از ساعت ۹/۳۰دقيقه امروز در ورزشگاه آزادي به پايان رسيد و اين امر باعث شد تا هواداراني كه بعد از اين ساعت به اين مكان آمده بودند، براي تهيه بليت بازي همچنان در اطراف ورزشگاه تردد داشته باشند.
اين گزارش حاكيست، هم اكنون اكيپهاي گشت راهنمايي رانندگي با حضور پر تعداد خود در اطراف ورزشگاه آزادي ضمن برقراري نظم و انضباط، در حال رفع اين ترافيك هستند.
برپايه اين گزارش نيروي انتظامي و راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ امنيت اين بازي را برعهده دارند.
مسوولان سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال نيز با صدور اطلاعيههايي از هواداران دو تيم خواستهاند از عزيمت به ورزشگاه آزادي خودداري كنند.
منبع : ایرنا
/شهرآورد پايتخت/ نيروي انتظامي: تماشاگران از عزيمت به ورزشگاه آزادي پرهيز كنند
نيروي انتظامي تهران بزرگ دقايقي پيش با صدور اطلاعيه از تمامي هواداران دو تيم فوتبال استقلال و پرسپوليس به طور جدي درخواست كرد كه از عزيمت به اين مكان پرهيز كنند.
به گزارش ايرنا، صدور اين اطلاعيه به دليل تكميل ظرفيت ورزشگاه يكصدهزار نفري آزادي تهران صادر شده است.
نيروي انتظامي در اطلاعيه خود همچنين تصريح كرد كه به دليل برقراري نظم و امنيت اين بازي، تحت هيچ عنوان اجازه ورود افراد به داخل ورزشگاه را نخواهد داد.
در اطلاعيه اين نيرو از تمامي فوتبالدوستان و هواداران خواسته شده از طريق رسانههاي ديداري و شنيداري پيگير نتيجه اين ديدار باشند.
/شهرآورد پايتخت/ در حاشيه ديدار پرسپوليس و استقلال ۱
بيش از ۳۰هزار تماشاگر ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران در پشت درهاي بسته ورزشگاه آزادي قرار دارند.
اين افراد باوجود درخواستهاي مكرر نيروي انتظامي و فدراسيون فوتبال راهي ورزشگاه آزادي شدهاند و هم اكنون در پشت درهاي اين ورزشگاه حضور دارند.
* بيش از ۲۰تماشاگر ديدار تيمهاي فوتبال پرسپوليس و استقلال تهران در اطراف ورزشگاه آزادي دچار آسيب ديدگي شدند.
مسئول اورژانس ورزشگاه آزادي تهران روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود : اكثر مصدوماني به صورت سرپايي مداوا شدند.
مهدويان اظهار داشت : پنج هوادار كه دچار آسيب ديدگي حاد شدند به بيمارستانهاي اطراف ورزشگاه آزادي منتقل شدند.
* بسياري از تماشاگران در راهروهاي ورزشگاه مشغول استراحت هستند كه اين امر تردد را در اين نواحي با مشكل روبرو كرده است.
* ازدحام جمعيت در ضلع غربي ورزشگاه آزادي به خصوص ورودهاي ۱۲و ۱۴باعث بروز درگيري ميان برخي از تماشاگران شده است.
* ماموران نيروي انتظامي با جديت و تلاش فراوان، جو خوبي را در ورزشگاه آزادي به وجود آورده اند.
* برنامههاي فرهنگي فدراسيون فوتبال از ساعت ۱۱و ۳۰دقيقه در ورزشگاه آزادي آغاز شد.
حركات نمايشي ورزش باستاني، اجراي موسيقي زنده و پخش سرود از مهمترين برنامههاي فرهنگي است.
* تعدادي از افراد سودجو كه قصد داشتند به فروش بليت ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران از طريق بازار سياه مبادرت كنند از سوي ماموران نيروي انتظامي دستگير شدند.
* بروشورهاي تبليغاتي فراوان برخي از شركتهاي خصوصي در سنگ فرش اطراف ورزشگاه آزادي ديده ميشود كه صحنه نامتعارفي را رقم زده است .
امير رضا واعظ آشتياني (مديرعامل) ، مسعود زريبافان ( رييس مجمع) و اميدوار رضايي ( عضو هيات مديره ) باشگاه استقلال تهران روز در هتل المپيك حضور يافته و با بازيكنان اين تيم به گفت و گو پرداختند.
واعظ آشتياني از بازيكنان تيم استقلال تهران خواست تا يك بازي جوانمردانه و تماشاگرپسند را مقابل پرسپوليس به نمايش بگذارند.
وي افزود : بازيكنان استقلال تهران بايد با تلاش و جديت فراوان بتوانند پاسخ مناسبي به هواداران پر شور اين تيم بدهند.
* اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس از جمله حسين هدايتي رييس هيات مديره و داريوش مصطفوي مديرعامل نيز در هتل استقلال محل اقامت نفرا ت اين تيم حضور يافتند و به كادرفني و اعضاي تيم روحيه دادند.
بعد چند سال ورزشگاه کامل پر شده
ای کاش ورزشگاه بودم منو جو گرفته![]()
جمعه 87/7/12
استقلال - پرسپولیس، ساعت 15:00 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال 2 - 1 راه آهن
پرسپولیس 2 - 0 پگاه
تا الآن 44 نفر بازی [استقلال - پرسپولیس] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 8294 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 7771 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 35 دقیقه دیگه فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بیشتر جو گیر شدم..
اگه مشکل واسم پیش نمیومد، الآن منم ورزشگاه بودم..
خدا کنه بچه هایی که رفتن ورزشگاه، جا گیرشون اومده باشه..
اقا ديديد خياباني چي داشت پاچه خواري مسئولان رو ميكرد
ميگفت بهترين امنيت .ترافيك صفر .نظم در حد تيم ملي
ولي ادم همون زمين ورزشگاه رو كه ميديد معني نظم رو ميفهميد
2 ساعت مونده به بازي 1000 نفر ريخته بودن تو زمين واي به حال وقت بازي
/شهرآورد پايتخت/ تيم داوري از چمن ورزشگاه آزادي ديدن كردند
سعد كميل داور بازي استقلال - پرسپوليس به همراه تيم داوري لحظاتي پيش با لباس شخصي در چمن ورزشگاه آزادي تهران حضور يافته و از زمين و دروازه ها بازديد كردند.
به گزارش خبرنگار ايرنا مستقر در ورزشگاه آزادي، داوران با حضور پنج دقيقهاي در زمين مسابقه جو ورزشگاه را نيز زير نظر گرفتند.
شصت و پنجمين شهرآورد پايتخت را سعد كميل از كويت به همراه سه كمك داور ايراني به نامهاي حسين نجاتي، اسماعيل صفيري و يداله جهانبازي (داور ذخيره) قضاوت ميكنند.
اين ديدار از هفته نهم ليگ برتر باشگاههاي ايران و راس ساعت ۱۵برگزار مي شود.
بچه ها اينقدر حسرت ورزشگاه رو نخوريد
من اگه تمام بازي هاي استقلال رو برم استاديوم اين بازي رو نميرم
حالا الان وقتش نيست ولي حتما بعدا ميگم چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)