تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 800 از 2014 اولاول ... 30070075079079679779879980080180280380481085090013001800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,991 به 8,000 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هنوزم میگم ای کاش که دنیزلی رو امسال میاوردن
    اینا میخواستن پوز کاشانی رو بزنن با برگردوندن قطبی
    باز امیدواریم کریم برگرده تیم رو جمع و جور کنه

1-2تا باخت دیگه بدن،مصطفوی برکنار میشه و کاشانی میاد و اونم استیلی رو با خودش میاره

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چقدر فحش دادم
    عینکمو انداختم بالا اومد رو پله ها فقط جفت شیشه هاش اومد بیرون و نشکست
    الان دارم به خودم میخندم . خوش بحال اونا که فوتبال نگاه نمی کنن .

فقط یه خوبی که داشت : این ذخیره ها که میشینن رو نیمکت ... مفت میزنن حالا دیگه زیپ دهنشونو ببندن .

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

با اینکه خیلی عصبانیم ولی به هر حال میشه تیم رو جمع کرد
    چون تیم هایی که الان صدرن هیچ کدوم تجربه درست حسابی ندارن و احتمال اینکه صدر رو از دست بدن زیاده
    ما اگه برق رو ببریم بیشتر مشکلات برطرف میشه چون الان برق شاخ تر از بقیه است

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي بعد از اينكه تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه سه بر دو مقابل فولاد خوزستان شكست خورد به جريان مسابقه اشاره كرد و گفت: ما بازي را خوب شروع كرديم؛ اما داور مسابقه يك ضربه پنالتي و يك كارت قرمز را بسود تيم پرسپوليس ناديده گرفت و اين تصميمات باعث شد كه روند بازي تغيير كند.
    وي ادامه داد: گل احمد آل نعمه نيز شيرازه تيم ما را در ادامه مسابقه بهم ريخت، البته پرسپوليس هميشه در اهواز مشكل داشت و به همين دليل در اين ديدار ما نتيجه دلخواهمان را به دست نياورديم.
    قطبي خاطرنشان كرد: از عملكرد بازيكنانم راضي هستم؛ اما از تماشاگران اهوازي انتظار داشتم كه رسم مهمان نوازي را بهتر بجا آورند و نبايد آن برخورد را در دقايق پاياني با تيم ما مي‌كردند.
    سرمربي پرسپوليس درباره ضعف خط دفاعي تيمش و دريافت 7 گل در سه مسابقه اخير تاكيد كرد: بدون شك ما در خط دفاع مشكل داريم و به زودي تغييراتي را در اين پست ايجاد خواهم كرد. به زودي يك مدافع جديد را جذب مي كنيم تا اين مشكل رفع شود،
    قطبي تاكيد كرد: در ديدار مقابل فولاد ما 5 بازيكن اصلي‌ را در اختيار نداشتيمغ اما اين نكته نمي تواند توجيهي براي شكست ما باشد و من قصد اين كار را ندارم.
    سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه به دلخوري مسئولان و مديران باشگاه چه واكنشي نشان خواهد داد، تاكيد كرد: آماده هرگونه برخوردي از سوي هيئت مديره هستم. آنها اختيار تام دارند كه مرا بركنار كنند؛ اما بعنوان يك مربي حرفه اي هرگز از سمت خود استعفا نمي‌دهم.
    وي تصريح كرد: فصل گذشته پس از ديدار با استقلال اهواز و شكست سنگين در برابر اين تيم ليدرهاي پرسپوليس از من خواستند از اين تيم جدا شوم؛ اما آن كار را انجام ندادم. آنها حتي در يك اتاق مرا مورد بازجويي قرار دادند؛ اما من مربي حرفه‌اي هستم و تاكيد مي‌كنم كه در فصل جاري با 70 امتياز قهرمان ليگ برتر ايران خواهم شد.
    قطبي در پايان گفت: تا پايان رقابت‌ها 24 مسابقه ديگر باقي مانده است و ما مي‌توانيم نتايج خوبي را بدست آوريم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فقط من تو این موندم که چرا بعد از دریافت سومین گل باز یه دفاع اورد تو زمین و تا دقیقه 76 هیچ تغییری در روند تیم نداد و با تک مهاجم بازی کرد

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عینکمو انداختم بالا اومد رو پله ها فقط جفت شیشه هاش اومد بیرون و نشکست
    الان دارم به خودم میخندم . خوش بحال اونا که فوتبال نگاه نمی کنن .
    حال منم خیلی خراب شد
    به امید روزی که بعد از قهرمانی به این کارامون بخندیم...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط من تو این موندم که چرا بعد از دریافت سومین گل باز یه دفاع اورد تو زمین و تا دقیقه 76 هیچ تغییری در روند تیم نداد و با تک مهاجم بازی کرد

نه به بازی با استقلال که دقیقه 60-70 که رسیدیم دیگه دفاع نداشتیم تو زمین نه به این بازی.

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

)با این که تیم شهرمون برد ولی باید بگم) افتضاح بازی کردیم!!!
    پرسپولیسم پرسپولیس قدیم!
    آخه این چه بازی ای بود؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس از شكست مقابل فولاد خوزستان

مصطفوي: بازيكنان مقصر اصلي ناكامي‌هاي پرسپوليس هستند

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مقصر اصلي ناكامي هاي پرسپوليس در 2 ديدار گذشته فقط بازيكنان هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفي پس از ديدار پرسپوليس مقابل خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دليل اينكه همه دوست دارند گل بزنند،به دروازه حريف حمله مي‌كنند و دفاع را كاملاًَ رها مي‌كنند. اين فوتبال به هيچ عنوان حرفه‌اي نيست.
    وي افزود: از قطبي حمايت مي‌كنيم، چون او مقصر نيست. در اين باره مقصر اصلي بازيكنان هستند كه بايد جوابگوي مسئولان باشگاه باشند چون از هيچ تلاشي براي آنها دريغ نكرده‌ايم.
    وي ادامه داد: براي من فرقي ندارد چه كسي ناراحت مي‌شود چون همه بايد پاسخگوي اشتباهات خود باشند.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با دستور هيئت مديره

بازيكنان و مربيان پرسپوليس به باشگاه احضار شدند

خبرگزاري فارس: با دستور هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، بازيكنان و كادر فني اين تيم فردا صبح در باشگاه حاضر مي شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به دو نتيجه بد مقابل ابومسلم و فولاد خوزستان اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در اهواز دقايقي پس از بازي تصميم به احضار بازيكنان و مربيان گرفتند.
    تمامي بازيكنان و اعضاي كادر فني بايد ساعت 11 فردا در باشگاه حضور پيدا كرده و پاسخگوي ناكامي هاي اخير باشند.
    داريوش مصطفوي اين خبر را در رختكن به بازيكنان تيم اعلام كرد كه ناراحتي برخي از نفرات را در پي داشت.
    پس از بازي پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان بازيكنان اين تيم به مدت 40 دقيقه در رختكن به گفت‌وگو پرداختند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •