کسی ازدوستان از قیمت جدید PSP 2000 & 3000 خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
------------
1 ماه پیش تقریبا اواسط عید بود پرسیدم psp slim هک شده یارو گفت 320 شاخ در اورده بودم آخه ی زمانی کپی خورشدش 210 بود!!!
الان قیمت جدیدازدوستان توی تهران دارن؟
کسی ازدوستان از قیمت جدید PSP 2000 & 3000 خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
------------
1 ماه پیش تقریبا اواسط عید بود پرسیدم psp slim هک شده یارو گفت 320 شاخ در اورده بودم آخه ی زمانی کپی خورشدش 210 بود!!!
الان قیمت جدیدازدوستان توی تهران دارن؟
خواهش می کنم دوست عزیز ما دعوا که نداریم :
لینک فارسی :
لینک انگلیسی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
موری های تقلبی از نظر ظاهری با مموری های اصلی فرقی ندارند.
مموری 8 گیگ که 35 تومن باشه 100 درصد از مدل های تقلبی هست.
حالا ابن تقلبی ممکنه به 2 صورت زیر باشه.
1-سرعت خواندن و نوشتن پایین هست که این مدل اصلا به هیچ عنوان به درد psp نمیخوره.چون سرعت خواندن پایین باعث میشه بازی ها فریم فریم اجرا بشوند.
2-سرعت خواندن برابر مموری های اصل هست و فقط سرعت نوشتن اطلاعات پایین هست.(مثل مموری خودم).از این مدل میشه توی psp استفاده کرد.تنها عیب اون این هست که وقتی میخواهی یک بازی را داخل مموری کپی کنی مدت زمان بیشتری نسبت به مموری اصل نیاز هست.
توی پست زیر 2 مموری اصل و تقلبی درجه 1 (قابل استفاده در psp) را از لحاظ سرعت با هم مقایسه کردم.اگه مموری که میخواهی بخری تست سرعت خواندن اطلاعات به اعداد پست زیر شبیه بود میتونی 90 درصد خیالت راحت باشه که مشکلی پیش نمی آید.
با برنامه ای هم که توی پست زیر معرفی کردم میتونی این تست را انجام بدی.البته حتما مموری داخل psp باشه و psp را با یک کابل usb 2.0 به کامپیوتر وصل کن و تست را انجام بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سوالی بود در خدمتم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت ها به دلیل کم شدن مدل هایی که قابلیت کپی خور شدن دارن بالا رفته.(البته موقتی هست با هک شدن مدل های زیر قیمت ها هم متعادل میشه)
الان psp مدل2000 کپی خور 300 به بالا هست.
2000 با مادربورد TA-088 V3 (غیر قابل هک کردن) 170 تا 180
3000 هم 190 تا 210
Last edited by choory; 18-04-2009 at 22:52.
بالا خره فهمیدم hen چیه .
کسانی که PSP 3000 و اسلیم دارند با ماربورد های جدید فردا می توانند با استفاده از hen بازی های PS1 را روی دستگاه خود اجرا کنند.
قراره بعضی از بازی های PSP هم اجرا شن . بقیش رو نمی دونم .
فردا بعد از ظهر در سایت زیر :
یک بازی زیبا با گرافیک خوب برای psp در راه است.
SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3
تاریخ انتشار : زمستان 2009
کلیپی از این بازی:(پیشنهاد میکنم حتما ببینید حجم 5 مگ)
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by choory; 18-04-2009 at 23:12.
hen که قراره امروز بیاد به معنی آزادی عمل است .
هکری که این کارو کرده گفته فعلا بازی های ISO و CSO رو نمی شه اجرا کرداما با ساخت loader ( چیه ؟؟؟ ) می شه این کارم کرد.
یعنی PSP 3000 روش بازی های PS1 و PSP اجرا میشه .
90 درصد امروز می یاد امیدواریم بازی های PSP رو هم اجرا کنه .![]()
ببخشید ولی مگه تو سایت dark ننوشته که سه شنبه 21st مییاد؟
نوشته شایدم دوشنبه بیا....
شاید من جایی رو متوجه نشدم
ولی یه نگاه دو باره بکن
یه بازی از تورنت دانلود کردم وللی اجرا نمی شه اصلا تو دستگاه نمایش نمیده
GTA.Vice.City.Stories.PSP.EUR.[حجمشم890 مگابایتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل از کجاست
دستگاهت کپی خور هست؟؟؟
فرم ویر دستگاهت چنده؟؟؟
سلام ،
امروز یه PSP SLIM که 1 ماه بیشتر کار نکرده بوده و 6 ماه پیش از کنج خریداری شده بوده (5 ماه خاموش بوده) + یه رم 8 گیگ سونی + کیف + یه سیم اضافی که سر USB و شارژ ( 3 سره ) خریدم 240 تومن. به نظرتون خوب خریدم ؟ از کجا می تونم بفهم پیکسل سوخته داره یا نه ؟ البته بعید می دونم داشته باشه خود دستگاهم چیز مشکوکی نشون نمیده.
روی جعبشم اینارو نوشته : PSP-2004 PB
220-240 V <- این که هیچی !
F
فیرمویرشو چطور می شه تشخیص داد ؟ با نصب همه جور بازی که مشکلی نمی تونه داشته باشه ؟! مثلا MGS, Resistance, Prinny, ...
Last edited by DoOIViD; 19-04-2009 at 19:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)