نه بابا اون ترجمش يه جوري شده وگرنه تو اخرش نوشته ps3 از لحاظ سخت افزاري خيلي از xb360 جلوتره ولي براي بازي xb360 كاربرديتره
نه بابا اون ترجمش يه جوري شده وگرنه تو اخرش نوشته ps3 از لحاظ سخت افزاري خيلي از xb360 جلوتره ولي براي بازي xb360 كاربرديتره
فکر میکنم خلاصش این میشه که ps3 قوی تره اما بازدهی و کاراییه 360 بهتره و راحت تر میشه باهاش کار کرد !
دقیقا همینطوره !!
کل صحبت این مقاله پی این قضیه میچرخه که PS3 قدرتش داره به هدر میره چون واسه بازی سازی هماهنگی لازم رو نداره ولی
Xbox 360 کاملا با شرایط نرم افزاری حال حاضر تطابق داره و حتی برای محیط های سنگین تر و پر جزئیات تر هم جا گذاشته .
من فکر میکنم PS3 یه چیزی تو مایه های نسل 4 کنسول ها هست.
ميخواستم ببينم xbox360 بازي gta iv رو داره
بله داره !
اقا يه سوال
من وقتي بازي ميكنم dvd rom صداي قيژ قيژ ميده انگار داره جو ميكنه اين عاديه؟
این یادمون نره که 360 فقط تو cpu ضعیف تره و در مواردی مثل gpu ,shadering,و سایه زنی سرتر از ps3 هست.در کل ببخشید این بحثو ادامه دادم .کل صحبت این مقاله پی این قضیه میچرخه که PS3 قدرتش داره به هدر میره چون واسه بازی سازی هماهنگی لازم رو نداره ولی
Xbox 360 کاملا با شرایط نرم افزاری حال حاضر تطابق داره و حتی برای محیط های سنگین تر و پر جزئیات تر هم جا گذاشته .
طبیعی نیست و فکر کنم به کیفیت dvd بازیت بستگی داشته باشه.منم خودم این مشکلو با dvd بازی john woo stranglehold داشتم.اقا يه سوال
من وقتي بازي ميكنم dvd rom صداي قيژ قيژ ميده انگار داره جو ميكنه اين عاديه؟
موفق باشید.
Last edited by amin 2010; 28-07-2009 at 12:56.
خب اگه بخوام live بشم که بن می شم.نمی شه از اینترنت پی سی دانلود کنم بعد از رو سی دی تو کنسول نصب کنم؟
دوستان داشتم بازی proto type رو انجام می دادم هنگ کرد ولی این بار بازی هنگ کرد نه کنسول من لوگوی ایکس باکس رو روی دسته فشار دادم و بعد وارد داشبورد شدم!یعنی مشکل از دی وی دی بازیه؟چون کیفیت دی وی دی مثل بقیه ی بازی هاست و بقیه ی بازی ها هم هیچ مشکلی نداشتند!
مشكل از dvd هستش يحيي جان چون خود من هم اين مشكل رو با بازي fallout3 داشتم بازي خفن هنگ ميكرد كلا كنسول رو reset ميكردم تا مشكل حل ميشد
در نتيجه جاي نگراني نداره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)