Internet.Download.Manager.5.17.cracked-SND
Is Build 3 It works you can open the regfile with notepad and edit it with your own name If you like
C rack Mirror on MediaFire
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Internet.Download.Manager.5.17.cracked-SND
Is Build 3 It works you can open the regfile with notepad and edit it with your own name If you like
C rack Mirror on MediaFire
IDM.5.17.Build.4.Only.Fixed-REA
Date: 26/05/2009
iNSTALLATiONS
Install the software.
Apply the patch in installed dir.
When asked while patching, type your name.
N-j0y full version.
If u like the software, Buy it
![]()
سلام دوستان خسته نباشید جدید ترین نسخه IDM رو دانلود کردم.دیدم میگه سریال میخواد.مجبور شدم خودم کرکش کنم!درسته... برنامشو خودم نوشتم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره میتونین از زیر دانلود کنین:
برای استفاده از کرک زیر باید .NET روی سیستم شما نصب باشد.
سلام دوستان
این کرک که خدمتتون معرفی میکنم برای تمام نسخه ها بدون نصب هیچ برنامه اضافی کار میکند من خودم الان حدود یک ساله که از این کرک استفاده میکنم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده
از مدیران درخواست دارم این کرکا در صفحه اول قرار بدند چون دونسته کار میدد
Internet Download Manager 5.17 Build 5full version
کرک Internet Download Manager برای تمام نسخه ها به تنهاییکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا اگه می شه این جدید ها رو هم به صفحه ی اوول اضافه کنین ! ادم گیج می شه ! عنوان تایپیک یه چیزه ! عملکرد یه چیز دیگه ! متشکرم !
Internet Download Manager 5.xx Retail and Trial patch by UnREaL RCE - AloneStar
سلام دوستان
با اینکه حدود یک سالی میشد که از یک کرک استفاده میکردم که در پست797 توضیحشا دادم اما الان به این نتیجه رسیدم این کرک برای adsl داران فایده ای ندارد چون مشکلاتی برا برنامه ایجا میکند از یک کرک دیگه استفاده کردم که تا الان عالی بوده ولی این کرک بر ورجن 3.15 جوا میدد حالا عکسی ازش میزارم کسی این کرک از اخرین ورجن دارد
![]()
Last edited by x_2007; 20-07-2009 at 22:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)