تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 80 از 93 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من بازم اومدم. یکی از ترفندای TCI برای خراب کردن ایرانسل رو خودم دیدم. از اونجایی که من فعلا تو سمنانم و اینجا ایرانسل فعلا آنتن نداره مجبور شدم TCI رو دوباره راه بندازم. چند روز اول (شب) میدیدم ساعت 2 تا 4 صبح کلی SMS از دوستانی که ایرانسل دارن برام میاد. البته ساعت Send اونا مال روز قبل بود. از اونجایی که از TCI دل خوشی ندارم، یه تالیا تهیه کردم. وجالبه بدونید همه SMS ها فورا بین تالیا و ایرانسل رد و بدل میشه. باز طرف TCI رو بگیرید....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستای سمنانی اگه تو شهر دقت کرده باشن حتما آنتنهای ایرانسل رو دیدن. آنتنهایی که تو زمانی معادل یک هفتم زمان لازم برای راه اندازی آنتنهای Tci، راه اندازی شدن. اینا فقط موندن ارتباط با مرکز و سوئیچینگ رو تکمیل کنن.

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالب اینجاست که تالیا فقط توی تهران سرمایه گذاری میکنه .
    اینجا که ما کلی سایت براشون پیدا کردیم و قرارداد بستیم , پول ندارند به مالک برای اجاره سایت بدهند , تازه یکی از سایتهای مرکزی رو هم به دلیل اینکه تالیا پول خرید دکل مربوطه رو نداشت جمع کردیم , بنده خدا صاحب خونه مونده با 3 تا چاه و کفی که یک زمانی موزاییک بوده .

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

به نظر من تالیا هر چقدر که خوب باشه من مثل اسپادان اصفهان خوب نمیدونمش...

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تکلیفت رو با خودت معلوم کن , فقط مکالمه و اس ام اس میخوایی یا اینکه , ابزاری مطمئن برای کار
    اگه اولی رو میخوایی برو دولتی بخر
    اگه دومی رو میخوایی باز هم برو دولتی بخر
    ولی یه چیزی بهت بگم , فعلا که اینجا ایرانه همینقدر یه بابایی از اونطرف دنیا بلند شده و یه با یه شرکتی توی ایران شریک شده که مخابرات رو مجبور کنه سایتهاش رو ارتقا بده باید دستش رو بوسید , اصلا ایرانسل رو بی خیال شو و منتظر سرویسهای مخابرات باش
    تکلیف معلومه. شما کجاشو نگرفتی ؟ وقتی آنتن دهی و اس ام اس بدون مشکل ( یا با مشکلات کم ) باشه اونموقع میشه بعنوان ابزار مطمئن کار روش حساب کرد.

درباره اینکه اینجا ایرانه و ما این مشکلات را باید قبول کنیم , منطقی نیست. ما که انتظار شق القمر از ایرانسل نداریم. همون سرویسهای اصلی را با کیفیت خوب ارائه بده. حالا شما چون عاشق چشم و ابروی ایرانسل شدی , هر مشکلشو که نباید توجیح کنی. وقتی سرویساش خوب بشه , هم فروشش میره بالا و سود بیشتر میکنه و هم ما استفاده میکنیم.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مدريت اپراتور اول قويه؟دولتي؟ اي خواهر مادر!!!!!پس اگر مديريت اپراتور اول قوي است چرا يکي از مسئولين شرکت ارتباطات سيار جاسوس دراومد؟چرا وزير مخابرات رو ميخوان استيضاح کنند؟چرا وقتي خبرنگار از رئيس شرکت ارتباطات سيار پرسيد چرا شما نرخ مکالمه دولتي به ايرانسل يا ثابت به ايرانسل رو 760 ريال محاسبه ميکنيد جناب رئيس گفت هيچ حرفي براي گفتن ندارم و انداخت رفت !!!‌
    مدیریت ضعیفتر ایرانسل به معنی مدیریت بی عیب و نقص بقیه نیست بلکه به معنی ضعف ایرانسله !!
    حالا چرا از این شاخه به اون شاخه می پرید , من نمیدونم. میشه لیستی از تخلفات تمام شرکتها تهیه کرد اما اینجا فقط صحبت از میدیریت ضعیفتر یکی نسبت به بقیه هست.

تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من بازم اومدم. یکی از ترفندای TCI برای خراب کردن ایرانسل رو خودم دیدم. از اونجایی که من فعلا تو سمنانم و اینجا ایرانسل فعلا آنتن نداره مجبور شدم TCI رو دوباره راه بندازم. چند روز اول (شب) میدیدم ساعت 2 تا 4 صبح کلی SMS از دوستانی که ایرانسل دارن برام میاد. البته ساعت Send اونا مال روز قبل بود. از اونجایی که از TCI دل خوشی ندارم، یه تالیا تهیه کردم. وجالبه بدونید همه SMS ها فورا بین تالیا و ایرانسل رد و بدل میشه. باز طرف TCI رو بگیرید....
    ایکاش فقط همین مشکل بود تا می گفتیم تقصیر مخابراته. اما مشکل اس ام اس تو ساعتهای شلوغ حتی برای ارتباط بین ایرانسل هم پیش اومده . اس ام اس از مخابرات به ایرانسل هم مشکلات زیادی داره. مشکلات دیگری مثل آنتن دهی و این مساله تعرفه که تعدادی را از کار با ایرانسل منصرف کرد.
    اینا دیگه تقصیر ایرانسله. البته برطرف کردنشون هم نباید چندان سخت باشه. یکم به خومدشون فشار بیارن , کیفیت میره بالاتر.
    دیگه دوره زمونه تعصب بازی و طرفداری چشم بسته سر اومده. اینجا که دیگه استقلال پرسپولیس نیست. کیفیت با کار کردن و تست معلوم میشه. هر وقت افت کرد باید اعتراض کرد تا درست بشه. حالا می خواد ایرانسل باشه یا مخابرات یا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یعنی کسی شرکت پول چاپ کنی مفتی رو نمی خره ؟
    این شرکت فقط واسه دولت پول چاپ میکنه واسه خصوصی از این خبرها نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من از ایرانسل فقط انتظار داشتم که حداقل نیازهامو برطرف کنه. ( آنتن دهی و اس ام اس ) . وقتی تو اینا مشکل داره دیگه gprs با این قیمت گرون , به چه دردی میخوره ؟

اینکه تی سی آی بتونه gprs راه اندازی کنه یا نه , برای من فرقی نداره. مسولاش قول دادند امسال راه اندازی کنند. مدعی هستند که بخشی از شبکه به سیستم بالاتر ارتقا سخت افزاری داده شده ولی تا اعمال تغییر در کل شبکه , سرویسهای جدیدو فعال نمیکنند. راست و دروغش گردن گویندش. ولی حداقل معلومه که با تی سی آی میشه از موبایل بعنوان ابزار مطمئن برای کار استفاده کرد. اما متاسفانه ایرانسل ضعف داره.
    شما بهتره یه خورده بیشتر تحقيق کنی ایرانسل در شهرایی که پوشش کامل برقرار کرده مشکل آنتن دهی که نداره هیچ از تی سی ای هم بهتر کار میکنه و ایرانسل مشکل اس ام اس نداره
    چند وقت پیش بود توی خبرها خوندم که تی یس ای اعلام کرده بود که تی 3روز که حدودا 320000 اس ام اس ارسال شده فقط 270000 اس ام اس به مقصد رسیده 50هزار اس ام اس نرسیده

حالا تو از تی سی ای حمايت میکنی
    کیفیت صدای ایرانسل 100 برابر بهتر از تی سی ای هستش
    تو اگه فکر کنی میفهمی که ایرانسل تعرفشو زیاد نکرده هرکسی دوست داشته باشه میتونه تعرفه 499 ریال دقیقه ای رو برای خودش انتخاب کنه
    بهتره ااعتراض کنی به تی سی ای و شرکت مخابرات که تعرفه تماس با ایرانسل رو 76 تومان حساب میکرده 76 تمان 76 تومان چرا این به گوش شما نمیرسه؟ چرا اینجا ساکت میشی اصلا چرا باید شرکتی که از پول مردم ساخته شده بیشتر از یک شرکت خصوصی پول بگیره لعنت خدا بر کسانی که این بلا رو سره مردم میارن

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پيش فرض
    سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
    مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست

ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟

حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •