سونی اریکسون غلط میکنه که به بازار میده این گوشی رو
من کلی امید بسته بودم که قیمتش بالا میره
سونی اریکسون غلط میکنه که به بازار میده این گوشی رو
من کلی امید بسته بودم که قیمتش بالا میره
حالا خودتو ناراحت نکن Zimka جان درست میشه ...هرگز رو کوشی سرمایه گذاری نکن امروز یه قیمتیه فردا یه قیمت دیگه !... اگر طلا بود میشد روش حساب کرد
موفق باشید.
ااااااااااا زشته زشته زشته نگی این حرفو
من الان از اعلائدین برگشتم کسی به خودش زحمت نده سیتادل تمام w950 رو تموم کرده بود اخریشو پیش پای من فروخته بود دیگه هیچی نداشتن میگم فکر کنم میخواد پوز 6600 رو بزنه
یکی امار بگیره ببینه میگن دیس اینفکت شده درسته یا نه .من نمیدونم باید از کجا ببینم وگرنه زحمتشو یه یقیه نمیدادم
اقا یه سوال....
چرا هر وقت گوشیم را میزارم تو شارژ lcdگوشی روشن میمونه و خاموش نمیشه؟
با سلام
شیراز w 950 قیمتش 270000 هست
شما احتمالا توی تنظیمات backlight ات گزینه handheld رو روی on گذاشتی. اگه اینجوری باشه در حال شارژ صفحه روشن میمونه
دوستان یه مورد برام پیش اومده مطمئنم که به خاطر کم دقتی خودم هستش
من یک پلی لیست درست میکنم.بعدش که میخوام توش آهنگ بریزم نمیتونم.مثلا داخل اون قسمت پلی لیست میرم.توی اونجا دو تا لیست پخش هستش که من میخوام توی اولی آهنگ بریزم میرم روش و از گزینه ی MORE روی add to و بعدش playlist میزنم بعدش یه صفحه میاد که لیست های پخشم رو داره و من موندم چی کار کنم.
ببخشید که بد توضیح دادم میشه کمکم کنید. من فقط دوست دارم از لیستها آهنگ گوش بدم.
توی کا800 میرفتم داخل لیست و گزینه بیشتر گزینه ی افزودن رو میزدم و خودش میرفت توی قسمت مدیریت فایل از اونجا هر چی خواستم تیک میزدم و وارد لیست میکردم
Zimka جان من با گوشی زیاد کار نکردم که بخوام کامل راهنماییت کنم ...دوستان یه مورد برام پیش اومده مطمئنم که به خاطر کم دقتی خودم هستش
من یک پلی لیست درست میکنم.بعدش که میخوام توش آهنگ بریزم نمیتونم.مثلا داخل اون قسمت پلی لیست میرم.توی اونجا دو تا لیست پخش هستش که من میخوام توی اولی آهنگ بریزم میرم روش و از گزینه ی MORE روی add to و بعدش playlist میزنم بعدش یه صفحه میاد که لیست های پخشم رو داره و من موندم چی کار کنم.
ببخشید که بد توضیح دادم میشه کمکم کنید. من فقط دوست دارم از لیستها آهنگ گوش بدم.
توی کا800 میرفتم داخل لیست و گزینه بیشتر گزینه ی افزودن رو میزدم و خودش میرفت توی قسمت مدیریت فایل از اونجا هر چی خواستم تیک میزدم و وارد لیست میکردم
ولی فقط میدونم برای ADD کردن یک آهنگ از تو خود Playlist نمیتونی این کار رو بکنی باید بری تو Filemanager
هر آهنگی رو که خواستی از تو قسمت More ببریش تو Playlist که تو واکمن ساختی ...
امیدوارم درست گفته باشم موفق باشید .
از نمایندگی سونی پرسیدم گفت چند روز دیگه قیمتش میاد روی 220 !!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)