دوست عزیز برای اطمینان کامل یه پروفایل دیگه بساز و بازی کن , و با این پروفایل جدیدت که این بازی رو میکنی لایو نرو ! چون اچیومنت ها تاریخ میخوره باز هم شاید مشکل ساز بشه !یعنی آفلاین بازی کنم و بعدا که بازی ریلیز شد برم آنلاین دیگه بن نمیشم؟
دوست عزیز برای اطمینان کامل یه پروفایل دیگه بساز و بازی کن , و با این پروفایل جدیدت که این بازی رو میکنی لایو نرو ! چون اچیومنت ها تاریخ میخوره باز هم شاید مشکل ساز بشه !یعنی آفلاین بازی کنم و بعدا که بازی ریلیز شد برم آنلاین دیگه بن نمیشم؟
RE4 رو اصلا با هیچ گیمی مقایسه نکنید .
ولی این بازی یکم تو اون حال و حوای RE میچرخه .
حالا 2 تا اپیزود رو رفتم که نوشته هام رو تصحیح و کامل میکنم :
1 - اون ایرادی که در مورد دوربین به بازی گرفتم رو فراموش کنید . در نگاه اول شاید دوربینش خوب به چشم نیاد ولی الآن میگم که این دوربین واسه این بازی واقعا لازمه چون در قسمتهایی احتیاج به حرکت های سریع دارید (مثل زدن پرنده ها) .
2 - یه ایراد دیگه ای به گیم پلی هست و اون اینه که تو این 2 تا اپیزود یکم تکراریه . یعنی چیز جدیدی رو نشده . البته امیدوارم اینطور نباشه و در ادامه شاهد تنوع باشیم .
3 - داستان بازی معرکه ست . شیوه ی روایتش هم معرکه ست . واقعا انگار دارید یه سریال خفن میبینید . بعد از هر اپیزود هم یه آنچه گذشت داره .
4 - جا داره یه بار دیگه از گرافیک بازی تعریف کنم . طراحی محیط واقعا چشم نواز و باور نکردنیه .
امتیازهای بازی تا به الان:
IGN 9 / 10
1UP B+
GameZone 8 / 10
Worth Playing 9 / 10
Eurogamer 7 / 10
VideoGamer9 / 10
Giant Bomb 4 / 5
Gameplanet 8.5 / 10
Game Revolution A-
Planet Xbox 360 9.2 / 10
411mania 9.1 / 10
XboxAddict 9.3 / 10
Gametrailers 8.6 / 10
GamingTrend 95 / 100
NZGamer 8.5 / 10
Computer & Video Games UK 9 / 10
Official Xbox Magazine 9 / 10
Game Informer 8.5 / 10
Official Xbox Magazine UK 8 / 10
GamePro 4 / 5
میانگین امتیازها حدود 8.6 هست. بعضی سایت ها هم امتیاز جالب دادن مثل Eurogamer که نمی دونم چه فکری کردن که اینجوری امتیاز دادن!
من داشتم نقده اینو میخوندم 4 صفحه بود.طرف انقد خسته بوده نفهمیده چی داده.دی:Eurogamer 7 / 10
آخه 4 صفحه هم نقد مینیویسن!!!!!
DVD بازی امروز به دستم رسید و دارم بازی میکنم گفتم یه سری به این تاپیک بزنم ببینم نظر دوستان چیه...
خوب هر کسی نظر خودشو داره که محترمه , به نظر من بازی یکی از بهترین جلوه های بصریو داره اما گیم پلی بازی یه جورایی Run & Gun میزنه به نظرم بعد از 5 سال کار کردن روی بازی باید یکم به این موضوع بیشتر توجه میکردن.
اگر دنبال یه بازی میگردین که وقتی تو کنسولتون بازی میکنید هر کی میبینه بگه عجب گرافیکی داره بازیو حتما بخرید!
می دونید چیه.عصبانی نشید ها!
حالا که Alan Wake واسه پی سی نمیاد، امیدوارم ، ببخشید ها! یه افتضاح باشه تا یادشون نره اوایل قرار بود فقط برای پی سی بیاد
و بعدا شاید بر روی 360 پورت بشه!
تازه.هنوز که منتشر نشده شما درباره ی چی صحبت می کنید ؟!
Last edited by Darkness Inside; 06-05-2010 at 16:44.
چرا دوست عزیز منتشر شده ! همه دارن بازی میکنن من هم همینطور
ایشالا برا پی سی هم بیاد که شما هم بتونی بازی کنی![]()
دوست عزیز هر شرکتی برای فروش بیشتر کنسوله خودش مجبوره چنتا بازیه انحصاریه خوب واسش درست کنه.نمونش AW هست که من خیلیارو میشناسم که به خاطره این بازی X360 میخوان بخرن.در ضمن بازی هیچ مشکلی نداری.فقط کمی به گیم پلی ایراد میگیرن و کنترل بازی که با کمی بازی کردن عادت میکنن.می دونید چیه.عصبانی نشید ها!
حالا که Alan Wake واسه پی سی نمیاد، امیدوارم ، ببخشید ها! یه افتضاح باشه تا یادشون نره اوایل قرار بود فقط برای پی سی بیاد
و بعدا شاید بر روی 360 پورت بشه!
تازه.هنوز که منتشر نشده شما درباره ی چی صحبت می کنید ؟!
در ضمن تقریبا همه میگن از نظر داستانی ، گرافیک ، موسیقی و صدا گذاری شاهکاره.
ای بابا،مگه امروز 6 می نیست؟؟؟
آخه همه جا نوشته بازی 18 می منتشر میشه!!!
قضیه اینه که این بازی زود تر روی نت لیک شده ! به همین سادگیپدر صاب بچه در اومده(سازنده بازی)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)