تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 376 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

ممنون پیمان جان ولی حیف که ما نمیتونیم این کار رو بکنیم با این adsl های مافنگی من حساب کردم برا اینکه بشه از این سایت دانلود کرد باید یه adsl 4mbp/s داشته باشیم که عمرا نخواهیم داشت چه برسه به این که بتونیم بعد دانلود این فایلها اونها رو آپلود هم بکنیم
    رضا جان در مورد این سایت زیاد مطمعن نیستم ولی سایت های دیګه سیستمش اینجوریه که شما فقط باید اون تورنت رو سید کنین فرقی نمیکنه سرعت اپلودتون قدر باشه حتی اګه اپلود هم نکنین ایرادی نداره سایت بر اساس مدت زمانی که شما در حال سید هستین بهتون امتیاز میده و بعد میتونین اون امتیاز ها رو با مقدار معینی اپلود عوض کنین
    یعنی شما فقط باید تورنت رو زنده نګه دارین و نقش سیدر رو داشته باشین اګه هنګام سید کردن کسی از شما دانلود کنه که share ratio شما هم زیاد میشه ولی اګه کسی دانلود نکنه هم امتیاز به شما تعلق میګیره که بعد میتونین از اون برا افزایش مقدرا اپلود و share ratio استفاده کنین

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

رضا جان در مورد این سایت زیاد مطمعن نیستم ولی سایت های دیګه سیستمش اینجوریه که شما فقط باید اون تورنت رو سید کنین فرقی نمیکنه سرعت اپلودتون قدر باشه حتی اګه اپلود هم نکنین ایرادی نداره سایت بر اساس مدت زمانی که شما در حال سید هستین بهتون امتیاز میده و بعد میتونین اون امتیاز ها رو با مقدار معینی اپلود عوض کنین
    یعنی شما فقط باید تورنت رو زنده نګه دارین و نقش سیدر رو داشته باشین اګه هنګام سید کردن کسی از شما دانلود کنه که share ratio شما هم زیاد میشه ولی اګه کسی دانلود نکنه هم امتیاز به شما تعلق میګیره که بعد میتونین از اون برا افزایش مقدرا اپلود و share ratio استفاده کنین
    داداش پیمان قضیه رو متوجه شدم من منظورم این بود که برای سید شدن باید فایل کامل رو هاردت باشه تا بتونی سید بشی درسته دیگه ؟ خوب دانلود کردن فایلهای با این حجم فکر کنم تو ایران برای افراد انگشت شماری امکان داشته باشه اونوقت چون نمیتونی فایلهای با این حجم رو دان کنی بطبع امکان سید شدن هم از بین میره ؛ مگه نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام،

4 تا تیکه همشون avi هستن
    اگه فایلهات رو میتونی بصورت جدا جدا پخش کنی و فیلم کامل و تیکه ها سالم باشند میتونی از برنامه ulead video studio 11 استفاده کنی اگه نداریش میتونی از این لینک که گذاشتم دانلودش کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجمش حدود 143 مگ هستش راحت دان میکنی بعد از نصب بهم بگو تا بگم چیکار باید بکنی ولی اگه فیلمهات خراب باشند و ناقص باید از اول دانلود کنی یا همون فیلمو دنبالش بگرد تورنتش رو پیدا کن اینطوری خیالت هم از دردسرهای رپید راحت میشه ؛ ولی خوب اگه درست بودن من درخدمتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه فایلهات رو میتونی بصورت جدا جدا پخش کنی و فیلم کامل و تیکه ها سالم باشند میتونی از برنامه ulead video studio 11 استفاده کنی اگه نداریش میتونی از این لینک که گذاشتم دانلودش کنی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حجمش حدود 143 مگ هستش راحت دان میکنی بعد از نصب بهم بگو تا بگم چیکار باید بکنی ولی اگه فیلمهات خراب باشند و ناقص باید از اول دانلود کنی یا همون فیلمو دنبالش بگرد تورنتش رو پیدا کن اینطوری خیالت هم از دردسرهای رپید راحت میشه ؛ ولی خوب اگه درست بودن من درخدمتم
    من فقط تیکه ی اول رو میتونم باز کنم و ببینم

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این دعوتنامه ی demonoid رو چجوری میشه پیدا کرد ؟

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

این دعوتنامه ی demonoid رو چجوری میشه پیدا کرد ؟
    3 تا راه داره مسعود جان.
    1. از طریق کسی که عضوه و دعوتنامه داره
    2.بعضی روزها رجیستر رو باز میکنه (خیلی خیلی شانسی)
    3.بری تو چت رومه سایت و درخواست بدی که هم زودتر به نتیجه میرسی و هم راحتتره بهترین راه هم هست(اگه بری تو سایت یه بخشی داره که نوشته چت طبق اون عمل کن)
    موفق باشی.

حـــــرفـه ای A-H Entertainment's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

PWT:

Pro Wrestling Torrent

Stats:
    Registered Users 27,051
    Power Users 11,864
    Torrents 3,689
    Peers 20,019
    Seeders 16,684
    Leechers 3,335
    Not Connectable 6,213
    Connectable 13,807

Site Categories:

Documentaries
    DVD
    ECW
    Indy's
    Matches
    Misc
    MMA
    Ring Of Honor
    TNA PPV's
    TNA Weekly
    WCW
    WWE PPV's
    WWE Weekly

Rating:
    Content : 4
    Speed : 3.5
    Pre Time : NA
    Rarity : 2 (Alot of ppl have that)
    تو این یکی هم خودم عضو هستم ولی تا حالا ازش استفاده نکردم
    این سایت مخصوص کشتی کج هستش همه چی در این این مورد توش پیدا میشه
    دستت درد نکنه ولی حیف که نمیشه عضو شد.
    اگه میشه بازم از کشتی کج بذارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    ببخشید کسی میدونه اون اعدادی که داخل پرانتز بعد از سید وستون بعدیشه چی هستند مثلا (1245)5
    این یعنی1245 چی . سوال دیگه یک فیلم را دانلود کردم 30 فایل رر شده چطور باید اونو نگاه کنم هر کدوم که اکسترک میکنم فقط چند دقیقه اولشه. فیلم دیگه دانلود کردم که پسوندش avi است اما نشون نمیده با نرم افزارهایی که باشون همین پسوندو نگاه میکردم؟ اون ععدی که زیر علامت # چیه

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

دستت درد نکنه ولی حیف که نمیشه عضو شد.
    اگه میشه بازم از کشتی کج بذارید.
    اګه از این مورد بود حتما میزارم

بخشید کسی میدونه اون اعدادی که داخل پرانتز بعد از سید وستون بعدیشه چی هستند مثلا (1245)5
    این یعنی1245 چی
    اعداد داخل پرانتز تعداد کل رو نشون میدن و خارج از پرانتز تعدادی که شما بهشون کانکت شدین
    سوال دیگه یک فیلم را دانلود کردم 30 فایل رر شده چطور باید اونو نگاه کنم هر کدوم که اکسترک میکنم فقط چند دقیقه اولشه
    فایل های رار رو بریزین تو یه فولدر و extract کنین تا یه فولدر واحد بهت بده وداخلش هم باید فیلم باشه البته اګه شما تورنت رو از سایت های عمومی دانلود کردن امکان این که تورنت فیک بوده باشه هست چون معمولا تو سایت های عمومی فیلم ها رو با فرمت اصلی میزارن و فقط فیلم های فیک به صورت زیپ شده هستن
    با vlc media player میتونی هر فایل تصویری رو باز کنی البته اګه فیک نباشه
    موفق باشید

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

s_a_m4000 عزیز ممنون از راهنماییت

ولی برای ورود به همه ی قسمت های سایت میگه باید عضو شی فکر کنم تنها راه هموون دعوتنامه باشه !

آیا با دستکاری توو تنظیمات برنامه میشه تعدادی رو که ما بهش کانکت میشیم بیشتر کنیم ( اعداد بیرون پرانتز)

و با اینکار سرعت بالا میره ؟
    Last edited by MaSoOd; 24-09-2007 at 14:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •