سلام.
Rockstar اولین تریلر از Mid Night Club: Los Angles رو پخش کرد.
میتونید از سایت خود بازی دانلودش کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
Rockstar اولین تریلر از Mid Night Club: Los Angles رو پخش کرد.
میتونید از سایت خود بازی دانلودش کنید:
بچه ها الکترونیک آرتز دیگه خبری از ساختن سری جدید سیم سیتی نداد؟دیگه نمیخواد ازین نوع شبیه سازیا بسازه؟
خبرگذاری CVG به طور رسمی از منبع رسمی اعلام کرد عنوان Unreal Tournament 3 قطعا 60 فرم در ثانیه اجرا خواهد شد!
خبر بد برای طرفداران بازی Stranglehold. قابل توجه کسانی که برای این بازی پرپر میزنند !!
باید بگم که بازی 1 هفته تاخیر خورد و 27 آگست منتشر میشه !
من که زیاد از این بازی خوشم نیومد ! به نظر من یه کپی از مکس پین هستش !!
موفق باشید
چرا اتفاقا من چند وقت پیش یه خبر راجع به نسخه جدید این بازی خوندم ولی یادم نیست کجا بود.اگر پیدا کردم جزییاتش رو واست میگم.
سلام
متاسفانه الان تو گیم اسپات زده
Release Date: Sep 5, 2007
سلام.ایا بازی obscure 2 اومده؟؟؟؟چون ضمیمه ی کلیلک برای دومین هفته ی متوالی این بازی رو به عنوان جدیدترین بازی pc معرفی کرده در حالی که من به تمام سایتهای مخصوص بازی از جمله تکین و مدرن سر زدم ولی نامی از این بازی پیدا نکردم!!!خواهشا کمکم کنید چون من این بازی رو خیلی دوست دارم!!خواهشا جوابمو بدید!هر جا سوال کردم جوابی نگرفتم.کسی منو دوست نداره!!!
تا جایی که من میدونم مهدی جان اینجا جوابت رو داد:سلام.ایا بازی obscure 2 اومده؟؟؟؟چون ضمیمه ی کلیلک برای دومین هفته ی متوالی این بازی رو به عنوان جدیدترین بازی pc معرفی کرده در حالی که من به تمام سایتهای مخصوص بازی از جمله تکین و مدرن سر زدم ولی نامی از این بازی پیدا نکردم!!!خواهشا کمکم کنید چون من این بازی رو خیلی دوست دارم!!خواهشا جوابمو بدید!هر جا سوال کردم جوابی نگرفتم.کسی منو دوست نداره!!!
من منظورم نسخه ی 360 این بازی بود که در همون تاریخ منتشر میشه !
نسخه ی PC این بازی در 5 سپتامبر عرضه میشه .
شایعه شده که بازی HAZE برای 360 کنسل شده و قرار است عنوان اختصاصی پلی 3 باشد
این خبر از یک سایت آلمانی نقل شده ( و به احتمال قریب به یقین هم درسته !! ).
همچنین قرار است این بازی در نوامبر سال 2008 برای PC نیز عرضه شود.
منبع : N4G.Com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)