سیلسن: عاشق بارسلونا هستم اما بیشتر از 10 بازی در فصل میخواهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان دروازه بان دوم فوق العاده است و واکنش هاش حرف نداره
آدم دلش میسوزه رو نیمکت باشه. مثل یحیی توره
سیلسن: عاشق بارسلونا هستم اما بیشتر از 10 بازی در فصل میخواهم
به عنوان دروازه بان دوم فوق العاده است و واکنش هاش حرف نداره
آدم دلش میسوزه رو نیمکت باشه. مثل یحیی توره
والورده: فینال لیگ قهرمانان؟ این مشکل زیدان است!
ارنستو والورده، سرمربی موفق بارسلونا مدعی شد موضوع گارد افتخار برای او اهمیتی ندارد.
![]()
بارسلونا در شرایطی فردا شب میزبان رئال مادرید خواهد بود که قهرمانی این تیم مدتی قبل مسجل شده اما آنها به دنبال حفظ رکورد بی شکستی در لالیگا هستند. بعد از شکست در 2 ال کلاسیکوی اول برابر رئال مادرید در سوپرکاپ، تیم والورده در بازی رفت با 3 گل پیروز شد.
دیدار برابر رئال مادرید: "ال کلاسیکو، ال کلاسیکو است و بازی مهمی در طول فصل محسوب می شود اما خوشبختانه ما پیش از این بازی قهرمان شده ایم. هر دو تیم برای رقابتی دیرینه علاقمند به پیروزی در این دیدار هستند و رئال مادرید برای پایان دادن به روند ما به میدان خواهد آمد؛ پس من در انتظار بازی زیبایی هستم.
من اطمینان دارم فردا هر 2 تیم از بهترین بازیکنان خود بهره خواهند برد، در برنابئو فضای خوبی بر بازی حاکم بود و امیدوارم فردا نیز این اتفاق رخ دهد. هدف ما حضور رکورد است و با تمام وجود برای غلبه بر رئال مادرید تلاش خواهیم کرد زیرا معنای ال کلاسیکو را به خوبی می دانیم."
گارد افتخار: "ما بارها در مورد این موضوع صحبت کرده ایم اما انگار این همه صحبت اصلا مهم نیست. به هر حال گارد افتخار برای ما اهمیتی ندارد."
شرایط اینیستا: "فردا مشخص می شود که آیا اینیستا در ترکیب قرار خواهد گرفت یا نه زیرا این بازی بسیار مهم است اما او همین حالا نیز به دلیل عملکرد در بارسا و دستاوردهاش برای تیم ملی اسپانیا معرف حضور همه است و به هر استادیومی که می رویم این موضوع قابل دیدن است."
مصاحبه های اخیر زیدان: "لالیگا و لیگ قهرمانان هر 2 مهم هستند. فتح لیگ معرف عملکرد یک مربی در طول یک فصل است اما در لیگ قهرمانان نسبت به لیگ نامزدهای بیشتری برای قهرمانی وجود دارد. رئال مادرید به فینال لیگ قهرمانان رسیده و همه می دانیم این موضوع چقدر دشوار است اما آنها برای لالیگا نیز ارزش قائل هستند زیرا از دشواری فتح این جام نیز خبر دارند.
رئال مادرید و زیدان فینال لیگ قهرمانان را پیش رو دارند و این مشکل آنهاست اما من فرصت کافی برای آماده سازی بارسا داشتم و می دانم آنها با بهترین نفرات بازی خواهند کرد."
شایعات جذب گریزمان: "او بازیکن باشگاهی دیگر است و من نمی دانم که آیا لوییس سوارز از آینده گریزمان خبر دارد یا خیر."
فینال کیف بین رئال مادرید و لیورپول: "امیدوارم بهترین تیم قهرمان شود."
لیست بارسلونا برای ال کلاسیکو
خیلی دیر اما بالاخره از گومز دست کشید
والورده چه فکری میکنه این همه خرج بازیکن کنی بعد بازی بهش ندی رو نیمکت بزاریش؟؟!
قابل درک نیست!
خاطره تلخ بارسلونا از داور ال کلاسیکو
الخاندرو خوزه هرناندز، داور بازی امشب بارسلونا و رئال در نوکمپ خواهد بود.
هرناندز هرچند فصل گذشته بهترین داور لالیگا شد اما در بازی بین بتیس و بارسا در بنیتو ویامارین، او یک گل سالم بارسا را مردود اعلام کرد در حالی که توپ به اندازه یک دست از خط عبور کرده بود. در بارسلونا هنوز هم به خاطر آن اتفاق از هرناندز گلایه مند هستند.
ترکیب دو تیم
بارسلونا
تراشتگن، سرجی روبرتو، پیکه، اومتیتی، آلبا، بوسکتس، اینیستا، راکیتیچ، کوتینیو، مسی، سوارز
رئال مادرید
ناواس، ناچو، واران، راموس، مارسلو، کاسمیرو، کروس، مودریچ، بیل، بنزما، رونالدو
بدون اینکه شماره بندازیم داور بیشتر به نفع کدوم تیم بود، این بازی یه مثال قشنگ بود از وقتی که داور اصلا در حد بازی نبود. اصلا نتونست بازی رو مدیریت کنه و در نهایت چیز عجیبی که دیدیم صرفا خرابکاری داور در بازی بود.
درباره بازی خودمون هم میشه گفت به جز سرجی روبرتو که اون حرکت مسخره رو کرد بقیه بازی خوب بودیم. با 10 نفره شدن در نهایت مساوی رو گرفتیم. نمیشه ناراضی بود.
بازیو عالی شروع کردیم . بعد گل که باید کنترل میکردیم دوباره حمله کردیم و گل هم خوردیم . دقیقا از بعد 2 گل داور قشنگ گند زد به بازی .
فقط یه چیزی بگم . والورده برامون مربی نمیشه متاسفانه . بازم دمبله روی نیمکت . بازم یه ترکیب ترسو . بازم سرجی تو دفاع . چرا از اشتباهاتش درس نمیگیره این بشر ! لامصب نباختی تا حالا معنیش این نیست ترکیبت عالیه ! معنیش اینه که اصلا ریسکی در کار نیست . تو که میخواستی اینیستا رو تعویض کنی چرا کوتیو از بازی کشیدی بیرون ؟! همون بین دو نیمه اینیستا رو تعویض میکردی دیگه .
با این وضعیت بعید میدونم فصل بعد تو اروپا موفق بشیم . چون عملا ریسکی در بازی نیست و کاملا بازیمون شناخته شده .
مهاجم اروگوئه ای بارسلونا اعتراف کرد که روی رافائل واران خطا کرده است.
طرفداری - بارسلونا و رئال مادرید در ال کلاسیکوی برگشت امسال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . روی گل دوم بارسلونا، بازیکنان و هواداران رئال مادرید به داور اعتراض زیادی داشتند و معتقد بودند لوئیس سوارز روی رافائل واران خطا کرده و در ادامه مسی موفق به گلزنی شده است. به گزارش آ اس، لوئیس سوارز در این مورد گفت:فکر می کنم خطا کردم زیرا واران توپ روی توپ کنترل داشت و من با پایم دخالت کردم. تعجب کردم داور دستور به ادامه بازی داد. به طور واضح همیشه ال کلاسیکو تحت شرایط خاصی برگزار می شود. هر دو تیم پیروزی می خواستند و بازی با تساوی به پایان رسید. ما می خواستیم پیروز شویم اما اخراج بازیکنمان به ما آسیب زد. تیم خیلی خوب بازی کرد و تساوی هم نتیجه بدی نیست.
ببین داور چقدر فاجعه بود که این استاد دایو هم داره اعتراف میکنه !![]()
استاد بزرگ مارسلو که با نمایشش یه اخراجی گرفتببین داور چقدر فاجعه بود که این استاد دایو هم داره اعتراف میکنه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)