یوزر و پسوردش همانی هست که داخل مودم فیبر نوری تنظیم شده است
برای ما که با این فرمت هست اول کد شهر تبریز بعد یک شماره هشت رقمی که با ۹ شروع میشود
مثال : 4199990xxx
یوزر و پسوردش همانی هست که داخل مودم فیبر نوری تنظیم شده است
برای ما که با این فرمت هست اول کد شهر تبریز بعد یک شماره هشت رقمی که با ۹ شروع میشود
مثال : 4199990xxx
Last edited by ATOUSH; 08-10-2017 at 00:12.
با 2090 هم تماس بگیر بگو میخوام با رئیس بازرسی مخابرات صحبت کنم.
طرف زنگ زده از ۲۰۲۰ داره اراجیف توضیح میده دیگه داره واغعا مخابرات میره رو مخم تصمیم دارم بیخیال بشم چون دیگه اصلا اعصاب حرف زدن با اپراتور های که تماس میگیرن یا پیگیری تو این زمینه رو ندارم
اپراتور به من میگه اگر سرعت ببریم بالا پروفایل بازکنیم قطعو وصل میشه اقا اصلا من نفهم من از پشت کوه اومدم ولی دو تا عکس زیر رو ببینید متوجه میشید
این عکسا نشون میدن استاندارد vdsl چه هست غیر از این باشه یعنی کم فروشی حالا بعدشم مقصر کاربر نیست که مخابرات کافوهاش فیبر نوری نیست
![]()
الان snr شما چقدر هست که می خواید سرعتو بیشتر کنید؟
vdsl هم مثل adsl توش snr و فاصله خیلی تاثیرگذارهه vdsl حساس تر ههم هست..
تشکر مهندس
من نام کاربری و کلمه عبور داشتم وارد نمی شد ، درستش کردن شنبه
بله فاصله تاثیر گذاره ولی کاربر گناه نکرده که چون کافو فیبر نیست مخابرات بره کافو هاشو فیبر نوری بکنه چرا نمیکنه؟ چرا تجهیزات vdsl تو خود مخابرات کار میزاره بعد به کاربر میگه حد اکثر فاصله یک کیلومتر؟ وقتی مخابرات نمیتونه از فیبر به کاربر سرویس بده کاربر مقصر نیست ؟ هرچیزی یک استانداردی دارن وقتی رعایت نشه میشه کم فروشی؟ حالا من اطلاعات دارم راجبش یک کاربر معمولی که نمیدونه vdsl چیه مخابرات هم تا دسته جا میکنه؟ مخابرات با خودش چی فکر کرده؟ بعدشم خود مخابرات به قصد یکاری میکنه که کاربر سرعت بالا دریافت نکنه همون عقده ای که وقتی شاتل یا پارس انلاین داشت سرویس چهار مگ میداد مخابرات تازه شروع کرده بود به فروش adsl اونم تازه در جا میزد سرویس های با نویز بالا و قطعی بسیار زیاد بعدش دید نمیشه دارن ضرر میکنه تجهیزاتشو ارتقا داد الان همون عقده داره تکرار میشه دیگه همون طرز فکری که سرعت بالای ۱۲۸ رو حرام میدونستن
مخابرات به شما نگقته بود فاصلتون 1 کیلومتر بیشتره؟
یا بهتون تضمین سرعت بالاتر داده بود؟
مخابرات محل ما که تا بشه سعی می کنه یوزر رو نگه داره من رفته بودم اشتراک 1 مگ نا محدودمو جمع کنم کلی آفر به من داد ... الان هم احتمال زیاد فیبر من تا آخر ماه وصل بشه ....
کلا به موقعی vdsl باید گرفت که مثلا تا سر کوچه فیبر باشه دیگه شما نخوای هزینه فیبر کشی بدی در اون حالت هم بخاطر قیمت مودمای vdsl بازم فیبر کشی می صرفه+ اینکه هزینه ی فیبر تا در منزل رایگان هست شما میتونی بگی همون دم در atb تو بزاره یدونه مودم تک پورت هم بزاری همونجا از اونجا cat5e یا cat6 بکشی خودت (البته cat 6 outdoor رو خرده بخری متری 2500 میدن که اونجوری فکر کنم همون فیبر بگی برات بکشن بصرفه باشه) ...
درسته حرف شما من نگفتم تضمین میخام ولی بلاخره استاندارد باید رعایت بشه یا نه؟ الان که پورتمو عوض کردن هم سرعت خوبی دارم میگیرم هم پایداری خطم خوب شده خوب چرا از اول مثل ادم پورت خوب نداد که شکایت و شکایت کشی بشه؟ محله ما هنوز فیبر نکشیدن وگرنه فیبر میخاستم بگیرم
شما یه تست از وضعیت اخیرت که میگی خوب شده میذاری ؟ هم سرعت هم پینگ لطفا .
ممنون ...
کدام مناطق تبریز تانوما فعال هست ؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 13 مهمان)