سلام
مشخص نيست اون بستگى به باگ يا ايرادات نرم افزارى داره كه از طرف شركت ريليز ميشه كه بصورت معمول نبايد اين ايرادات پيش بياد و اين ضعف نرم افزار يا پچ هست
من منظورم تعمير برد دوستان بود كه هزينه كل مين برد رو پرداخت نكنن
سلام
مشخص نيست اون بستگى به باگ يا ايرادات نرم افزارى داره كه از طرف شركت ريليز ميشه كه بصورت معمول نبايد اين ايرادات پيش بياد و اين ضعف نرم افزار يا پچ هست
من منظورم تعمير برد دوستان بود كه هزينه كل مين برد رو پرداخت نكنن
سلام عزیزان
من سه ماه دیگه دارم ازدواج میکنم و میخام هزینه کنم برای تی وی و کم پولی هم نیست
اول میخاستم 49 اینچ این مدل uh850v رو بگیرم ولی وقتی نظرات این فروم رو خوندم دودل شدم لطفا راهنمایی کنید با همین هزینه این تلویزیون مقرون به صرفه هست یا چیز دیگه ای بردارم؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید![]()
دوست عزیز شما کجا تشریف دارید؟؟؟
غرب تهران هستم
از سايت الجى امارات و انگليس و چندين كشور ديگر درخواست فايل فلش دامپ اين مدل رو كردم ولى متاسفانه هر كدوم به دلايل متفاوت بهانه آوردن و از فرستادن فايل مورد نظر انصراف دادند
اگر اون دوست عزيز كه اين برد رو تهيه ميكنه يا گرفته بياره يه بك آپ براى باقى دستگاههاى معيوب استفاده ميكنيم و همهگى با همون هزينه راه اندازى ميشن
اولا عنوان بهترین تلویزیون جهان قابل تامله لطفا مستندات! ثانیا قیمت همچین شگفت انگیز هم نیست قیمت در بانه 6600000
تومان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ضمن تبریک قطعا این مدلو نگیر!اگه بتونی بیخیال 4K بشی که به نظر من فعلا فقط پول زیادیه دو مدل full hd پیشنهاد میکنم:
1-سامسونگ H6400 سایز 48 بدون گارانتی حدود 2400000 تومان.
2-سونی w800c سایز 50 بدون گارانتی حدود 2900000 تومان.
توضیح:
1-بدون گارانتی هم که نیستند ولی گارانتی بازرگانی ایران و سام سرویس نیستند!شاید و شاید گارانتیشون گارانتیتر! هم
باشه.
2-سونی رو خودم دارم ولی سامسونگ رو تا حالا ندیدم ولی امتیاز خوبی تو RTINGS داره.با اینکه مدل 2014 سامسونگ هست.
3-هردو مدل سه بعدی هستند که به نظر من از 4K بودن بهتره.
4-هردو رو بهتره سایز 55 بگیری زیاد بالاتر نیستد.
بنظر من يكى از بهترينهاست در رنج قيمت خودش اگه بتونم تلويزيونم رو بفروشم حتماً اينو ميخرم
OLED 55 B6
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)