تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 858 اولاول ... 307076777879808182838490130180580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

احتمالا یک باگ نرم افزاری هست که با خریدن چند تا بسته به وجود میاد منم دوتا شبانه همراه اول خریدم اینجوری شد ,

با نرم افزار ایرانسل من بسته رو چک میکنید ؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من

• وایمکس ایرانسل و مبین نت گرفتم که نگم وضعیتش رو بهتره... بدترین سرویس اینترنت همین وایمکس هست ، پینگ جهنده بین ۲۰۰ تا ۱۵۰۰ به اروپا
    • ADSL گرفتم سرعت ۸ مگابیت ، یکسره قطعی! گفتن خط مشکل داره و خلاصه برای اینکه قطع نشه بالای ۲ مگابیت نمیشه!
    • مودم 4G (با آنتن خارجی) گرفتم ، اوایل بد نبود بعد با سیگنال ۹۰ درصد سرعت روزا ۲۰۰-۳۰۰ کیلوبایت بیشتر نمیره

حقیقتا بعد اینهمه مشکل و اینکه هرجایی رفتم افتضاح بود سرعت ثابت ۲-۳ مگابایت برام عالی هست در حال حاضر

ولی در کل حرف شما رو قبول دارم، منم از خدامه الان سرویس با سرعت دانلود پایدار ۱۰ مگابایت داشته باشم حتی با هزینه ۲ برابر

فقط میشه بپرسم شما چطوری به 4g+ وصل میشید؟ من هرچی تو دیجی کالا میگردم مودمی پیدا نمیکنم ، مودم خودم هم نداره همچین چیزی هرچی گشتم
    گوشی های خاصی این امکان رو دارن؟
    ویرایش: (تو تاپیک ۴جی الان دیدم بعضی گوشیها وصل میشن)
    بله اگ گوشی دارین میتونین وصل شین و استفاده کنید حتی به اشتراک بذارین ...... (تجربه ام میگه گوشی از مودم بهتره )
    مودم هست ولی زیاد نمیاد سمت ایران مارک زایکسل و هواوی دادن مقداد ی سرچ کنین پیدا میکنین فقط cat 6 باشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

وضعیت ۳ سرویس مختلف ایرانسل در حال حاضر

تست با سرور خارجی

وایمکس (۲ مگابیت)

۴جی

TD-LTE

تست با سرورهای داخل ایران

وایمکس (۲ مگابیت)

۴جی

TD-LTE
    3g تنهای اخر سرعتش از tdd بیشتر
    تو تبریز هم هست منتها باید پولدار شم یکم برم بخرم تستش کنم

در آغاز فعالیت mehrdadvaio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام ،

دوستان آیا مودم DT-350 مثل بعضی مودم های شرکت D-LINK قابلیت به اشتراک گذاری هارد و پرینتر رو از طریق پورت USB داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

من

• وایمکس ایرانسل و مبین نت گرفتم که نگم وضعیتش رو بهتره... بدترین سرویس اینترنت همین وایمکس هست ، پینگ جهنده بین ۲۰۰ تا ۱۵۰۰ به اروپا
    • ADSL گرفتم سرعت ۸ مگابیت ، یکسره قطعی! گفتن خط مشکل داره و خلاصه برای اینکه قطع نشه بالای ۲ مگابیت نمیشه!
    • مودم 4G (با آنتن خارجی) گرفتم ، اوایل بد نبود بعد با سیگنال ۹۰ درصد سرعت روزا ۲۰۰-۳۰۰ کیلوبایت بیشتر نمیره

حقیقتا بعد اینهمه مشکل و اینکه هرجایی رفتم افتضاح بود سرعت ثابت ۲-۳ مگابایت برام عالی هست در حال حاضر

ولی در کل حرف شما رو قبول دارم، منم از خدامه الان سرویس با سرعت دانلود پایدار ۱۰ مگابایت داشته باشم حتی با هزینه ۲ برابر

فقط میشه بپرسم شما چطوری به 4g+ وصل میشید؟ من هرچی تو دیجی کالا میگردم مودمی پیدا نمیکنم ، مودم خودم هم نداره همچین چیزی هرچی گشتم
    گوشی های خاصی این امکان رو دارن؟
    ویرایش: (تو تاپیک ۴جی الان دیدم بعضی گوشیها وصل میشن)
    با تشکر از تست های سرعت، راهنمای خوبی برای افرادی که در حال تصمیم گیری هستند، بود.
    اگر امکان داره مقایسه ای بین آنتن دهی مودم وایمکس و TD ارائه کنید.
    آیا جهت مودم در این دو سیستم یکی هست یا متفاوته و اینکه قدرت آنتن دهی نسبت به وایمکس چطور هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

با تشکر از تست های سرعت، راهنمای خوبی برای افرادی که در حال تصمیم گیری هستند، بود.
    اگر امکان داره مقایسه ای بین آنتن دهی مودم وایمکس و TD ارائه کنید.
    آیا جهت مودم در این دو سیستم یکی هست یا متفاوته و اینکه قدرت آنتن دهی نسبت به وایمکس چطور هست.
    همه مودم های من داخلی هستن ، فقط مودم ۴جی آنتن ۴جی خارجی داره پشت مودم بنابر این درباره جهت مودم اطلاعی ندارم (گذاشتم روی یک میز کنار پنجره)

از نظر آنتن دهی بهترین ۴جی هست ، همیشه بالای ۸۰ ۹۰ درصد میزنه قدرت سیگنال مودمم

بعد وایمکس هست، که ۳ تا ۴ چراغ از ۵ چراغ سیگنال روشن هست ، اگر خیلی اینور اونور کنم ۵ چراغ هم روشن میشه ، یک نکته که داره، من هروقت ۲ مگابیت نامحدود میگرفتم وایمکس سرعتم ۱ تا ۱.۵ مگابیت میشد، اما محدود که میگیرفتم ۲ مگابیت کامل سرعت میداد... گرونترین بسته ها و بدترین سرعت رو داره اصلا سمت وایمکس نرید، منم احتمالا تمدید نکنم

TD-LTE بین این ها ضعیف ترین سیگنال رو داره (شاید چون ۳۵۰۰ مگاهرتز هست) ،‌اوایل از ۳ چراغ فقط یکی روشن بود ، بعد ۱ هفته خیلی وقتا میشه ۲ چراغ،‌ ولی کافیه تکون بدم بشه یدونه، همیشه هم داخل مودم میزنه سیگنال ضعیف
    با این حال بهترین کیفیت رو داره

اگر پنجره به محیط باز دید نداره ریسک هست واقعا گرفتن TD-LTE از طرفی اگر آنتن بده بهترین هست

7. این کاربر از bzr350 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین...

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین... . فقط ۱ سوال، گاهی جلوی CA میزنه Added و گاهی میزنه Activated, این دو حالت با هم چه تفاوتی داره؟
    ایا tdd lte هم CA داره الان؟ از کجا میشه فهمید...؟
    واینکه آیا tdd lte رو هم میشه در حال حرکت مثل fdd استفاده کرد؟ (با آداپتور های ماشینی) در حال حرکت دانلودش قطع نمیشه؟
    ممنون

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

عالی بود داداش. منم ۴جی پلاسم. اگه تست خواستین بگین... . فقط ۱ سوال، گاهی جلوی CA میزنه Added و گاهی میزنه Activated, این دو حالت با هم چه تفاوتی داره؟
    ایا tdd lte هم CA داره الان؟ از کجا میشه فهمید...؟
    واینکه آیا tdd lte رو هم میشه در حال حرکت مثل fdd استفاده کرد؟ (با آداپتور های ماشینی) در حال حرکت دانلودش قطع نمیشه؟
    ممنون
    CA رو ADD میزنه یعنی اماده تجمیع هست ACTIVE میزنه یعنی فعال در حال تجمیع و استفاده
    TD LTE هم CA داره ولی فعلا امکان استفاده نیست بصورت تجاری هنوز تو جهان 3500 بهره برداری نشده
    چون فرکانس بالاتری هست نیاز ب پوشش قوی تری نسبت همراه میخواد که دانلودش قطع نشه و بهتره ثابت باشه

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

۱ سوال. ایا ایرانسل مودم های وایمکس رو با تی دی عوض میکنه؟ اگر رایگان نیست چه هزینه ای داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •