بازگشت آبی و اناری ها به صدر
اسپانیول 0-3 بارسلونا؛ دومین دربی هم فتح شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مناسبت سالروز تولد 25 سالگی ترشتگن
بازگشت آبی و اناری ها به صدر
اسپانیول 0-3 بارسلونا؛ دومین دربی هم فتح شد
به مناسبت سالروز تولد 25 سالگی ترشتگن
پیکه: از تقابل با رئال و اسپانیول لذت بردم
جرارد پیکه، مدافع بارسلونا مدعی شد که از دیدارهای خارج از خانه مقابل رئال مادرید و اسپانیول بیشترین لذت را برده است.
پس از بازی با اسپانیول
طعنه پیکه به سرمربی رئالی باشگاه مالاگا
جرارد پیکه بسیار خوشبین است که رئال در یکی از 4 بازی باقیمانده خود تا پایان لالیگا شکست خورده و بارسا عنوان قهرمانی را کسب کند.
به گزارش "ورزش سه"، رئال و بارسا روز گذشته بازی های خود را با برد پشت سر گذاشتند تا سرنوشت قهرمانی لالیگا همچنان در اختیار رئال باشد. کهکشانی ها با کسب 10 امتیاز از 4 بازی باقیمانده به طور قطع قهرمان خواهند شد. رئال پس از پیروزی 2-1بر والنسیا، باید به مصاف گرانادا، سویا، سلتا و مالاگا برود. به خصوص بازی هفته پایانی با مالاگا بسیار مهم است. مربی مالاگا، میچل، یکی از ستاره های سال های نه چندان دور رئال است که هفته گذشته صراحتا عنوان داشت که تعصبی بی اندازه به رئال دارد.پیکه، شب گذشته پس از برتری 3-0 بارسا در زمین اسپانیول و در پاسخ به سوالی در مورد شانس قهرمانی بارسا گفت:« ما سه بازی دیگر در پیش داریم. به خصوص بازی با ویارئال دشوار و سنگین خواهد بود ولی باید هر سه مسابقه را ببریم تا در صورتیکه رئال امتیاز از دست بدهد بتوانیم قهرمان شویم.مالاگا؟(با لبخند کنایه آمیز) به اعتقاد من رئال می تواند در هر یک از بازی های باقیمانده خود امتیاز از دست بدهد. بازی آنها مقابل والنسیا را ندیدم؛ ولی می دانم که در روز آخر هم امکان امتیاز از دست دادنشان وجود دارد.»
آلبا: امیدوارم سال ها در بارسا بازی کنم
یوردی آلبا، مدافع بارسلونا مدعی شد که با وجود آینده نامشخصش در این تیم، میخواهد سالهای سال در این باشگاه توپ بزند.
به گزارش "ورزش سه"، پس از شایعات درباره علاقه یونایتد به جذب آلبا، او از ترکیب اصلی تیمش خارج شد و نیمکت نشین شد و به همین علت، خیلی از شرایطش در تیم راضی نیست. با این حال، انریکه در پایان فصل از بارسا خواهد رفت و ممکن است شرایط برای آلبا بهتر از حال حاضر شود و او نیز ابراز امیدواری کرد که سالها در بارسا بماند.او گفت:" مشخص است که هر چه بیشتر بازی کنم، بهتر است. رویای من همیشه این بوده که اینجا بازی کنم و سالها در بارسا بمانم. هنوز صحبتی در این رابطه انجام نشده ولی یک فوتبالیست همیشه دوست دارد بازی کند و من آنقدر که باید بازی نکردم. به دنبال بهانه نیستم ولی حداقل حالا به اندازه کافی به من بازی میرسد و میخواهم قهرمان لالیگا و کوپا دل ری شوم. گاهی این شرایط فقط در ذهن شماست. بازی نکردن برای من غیرعادی بود ولی باعث پخته شدن من و ارزش یافتن خیلی چیزها میشود."
Photo - 503 Barcelona Goals In One Picture
رونمایی از لباس فصل بعد بارسلونا (عکس)
به نظر می رسد طرح نهایی پیراهن فصل بعدی بارسلونا منتشر شده باشد .
به گزارش "ورزش سه"، از ابتدای فصل جدید شاهد آن خواهیم بود که به جای شرکت قطر ایرویز، شرکت راکوتن اسپانسر اصلی بارسلونا خواهد بود و سایت "موندو دیپورتیوو" نزدیک به باشگاه بارسلونا، طرح اصلی لباس بلوگرانا در فصل آتی را منتشر کرده است. همانند گذشته، آرم یونیسف در پشت لباس اصلی قرار خواهد داشت اما نام شرکت راکوتن به جای هواپیمایی قطر در فصل جدید دیده خواهد شد.
Barcelona El Clasico This Week
دوستان بارسایی یه سوال چی جوری راضی شدین دنی آلوزو از دست بدین/؟؟؟
هنوزم کسی رو تو پستش نتونستین جایگزین کنید.
خواست خود آلوز بود که بره (بخاطر بی توجهی مدیران باشگاه یا هر چی) و بارسا هم خوب یا بد مرامی برخورد میکنه و دست بازیکن رو برای رفتن و انتخاب تیم مقصد باز میزاره. حتی به قیمت ضرر فنی و مالی!
یه چیزی بگم: مدافع و دروازه بان تو سیستم دفاعی راحت تر کار میکنن. شاید اگه آلوز این فصل بارسا بود الان از راحت دریبل خوردن و مقصر بودنش سر گل ها شاکی بودیم.
رسمی: محرومیت لیونل مسی بخشیده شد
محرومیت لیونل مسی از همراهی تیم ملی آرژانتین در 4 بازی مقدماتی جام جهانی 2018، در دادگاه استیناف فیفا بخشیده شد.
دادگاهی شدن نیمار به اتهام کلاهبرداری
دادگاه ملی اسپانیا اعلام کرد که نیمار، ستاره برزیلی بارسلونا، به اتهام کلاهبرداری و فساد مالی دادگاهی خواهد شد.
از سر نیمار دست برنمیدارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)