دوست عزیز ممکنه مراحل نصب پچ رو بگی ببینم من کجا اشتباه کردم
دوست عزیز ممکنه مراحل نصب پچ رو بگی ببینم من کجا اشتباه کردم
سایتی که عکس رو آپلود کردید فیل تر هستش !
اما خطا مربوط میشه به قفل Denuvo که در بازی به کار رفته ! انگار یه مشکلی پیش اومده ! کدوم نسخه از PESGalaxy رو نصب کردید که این خطا رو داد ؟!
من طبق آموزش هر سه رو پشت سر هم نصب کردم بعد سه تا فایل Pro.Evolution.Soccer.2017.CRACKFIX-CPY ریختم تو مسیر بازی و بازی رو اجرا کردم که این خطا رو داد
اپدیت 1.11 رو نباید نصب میکردی
ای لامصب.....:|
اصن گل نمیشه زد....
خیلی واقعی درست کردن....
شوت بیرون محوطه جریمه خیلی سخت گل میشه....
+
دوستان ی پچ خوب و جدید برای نقل و انتقالات و تصحیح تیما چی هست ؟!
Last edited by Altairezio; 01-11-2016 at 16:59.
من نمیدونم این نسخه از بازی با نسخه سال قبل مثلا چه تفاوتهایی داره ؟همونه فقط رنگو لعاب منوهاشو عوض کردن. بیشتر به نسخه اپدیت شده pes 2016 شبیهه تا یک نسخه جدیدو طبق پیشبینی ها این بازی چیز دندون گیری نیست.
البته امسال فیفا هم از نظر گیم پلی افت کرده من که همیشه فیفا رو روی ورد کلاس بازی میکردم امسال رفتم لجندری و این نشون میده که گیم پلی وهوش مصنوعی بازی ضعیف تر شده وراحت تر میشه بازی کرد وبه گل رسید. شاید به این خاطر باشه که امسال فیفا موتور بازی رو عوض کرده و سال بعد مشکلاتش احتمالا حل بشه.
به نظرم امسال در کل سال خوبی برای شبیه سازای فوتبال نبود ولی احتمالا فیفا سال بعدخیلی بهتر بشه. این بازی هم
بهتره یه تکونی به خودش بده تا کی در جا وپسرفت؟
بله بازی به سمت واقع گرایی رفته و خب در نتیجه سخت تر هم شده گرچه اگه بخوان واقعا شبیه سازی کنن کسی دیگه نتونه بازی کنه بس که سخت میشهعلت اینکه الان خیلی ها زده شدن از بازی اینکه نمیتونن بازی شبیه سازی بازی کنن ! و تحملش رو ندارن .
برای پچ هم با توجه به نیاز شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خب جالب شد![]()
نسخه 1.0 و 1.10 از PESGalaxy رو نصب کردم و وقتی PESGalaxySwitch رو اجرا میکنم این خطا رو میده .!
لینک پچش رو میشه لطف کنید ؟
داداش قوه پيش بينيت فقط براي فيفا قوي هستش ؟فيفا اوج گيم پليش هميني كه هست و از اين بهتر نميتونه باشه براي همينه دارن به رنگ و لعاب و استاديوم و ... ميرسن !
گيم پلي فعلي پس 2017 فرسنگ ها بهتر از و قويتر و جذابتر از فيفا 17 هستش اصلا شك نكن اينو به عنوان يه پس باز نميگم چون برام فرقي نداره اين دو تا بازي
تنها نقطه ضعف پس روي كامپيوتر گرافيك نسل قبلي هستش كه اونم اگر حل كنه و با وجود اديت هاي مختلف براي نسخه پي سي ديگه اين بازي رو رو دست نخواهد داشت ( اينم پيش بيني من )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)