سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟
سلام.دوستان.من مودم 3372 داشتم که اون رو اپدیت کردم ولی بعد از اپدیت روی حالت 3G نمیاد و یا خیلی با مشکل بعد از چند بار امتحان کردن میاد.
اپذیت جدیدی نیومده یا روشی داره که این مشکل حل بشه؟
سلام ، کسی از اساتید میتونه مودم هوایی مدلE5577Cs-321
Software version: 21.316.01.02.401
Web UI version: 17.100.14.00.401
را انلاک کنه ، توجه کنید اون گزینه ای که باید کد انلاک رو وارد کیم غیر فعال هست زمانی که یه سیمکارت غیر از خودش استفاده میکنیم
اگه کسی بتونه این مدل رو انلاک کنهمن میتونم به صورت عمده بیارم لطفا با پیام خصوصی یا در تاپیک پاسخ بدید تشکر
هر کی آنلاک مودم LH92 ایرانسل رو خاست بگه تا بهش بگم چجور آنلاک کنه
سلام اگر عمومی هستید که در تاپیک عمومی مودم بزارید. اگرم پولیه پخ بفرمایید
فردا به صورت عمومی میزارم
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
سلام ، کسی از اساتید میتونه مودم هوایی مدلE5577Cs-321
Software version: 21.316.01.02.401
Web UI version: 17.100.14.00.401
را انلاک کنه ، توجه کنید اون گزینه ای که باید کد انلاک رو وارد کیم غیر فعال هست زمانی که یه سیمکارت غیر از خودش استفاده میکنیم
اگه کسی بتونه این مدل رو انلاک کنهمن میتونم به صورت عمده بیارم لطفا با پیام خصوصی یا در تاپیک پاسخ بدید تشکر
سلام دوستان
براي آنلاك lh92 شنيدم اگه فريمور 932 d رو روي lh92 بريزيم آنلاك ميشه كسي از دوستان تست كرده؟
سلام من نحوه انلاکشو میخام لطفا
- - - Updated - - -
سلام من نحوه انلاکشو میخام لطفا
فعلا ایشون چیزی نگفتن.
برای آنلاک مودم LH ایرانسل فقط باید فریمور روی آن نصب کرد
برای نصب فریمور میرید داخل تنظیمات مودم در سربرگ سیستم یه قسمت داره به نام آپدیت سیستم فایلی که آپلود کردم رو از زیپ خارج کرده و میدید و آپدیت رو میزنید چند دقیقه طول میکشه تا نصب بشه
تمام
نکته : حتما با کابل به کامپیوتر وصل کنید.
*** بعد از آپدیت مودم ip پیش فرض 192.168.0.1 شده و رمز ورود هم admin بدون پسورد می باشد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gem2623; 21-06-2016 at 20:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)