تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 83 اولاول ... 30707677787980818283 آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

به عنوان یک طرفدار فوتبال زیبا به نظر من مسی یک فوق ستاره بیزینس محور است تا یک مارادونا! اصلا گویا افتخار داده و با اکراهی نامحسوس پیراهن آرژانتین رو می پوشه و برای کسی که تعداد جام هایش از حد و حساب خارج شده هیچ معنی نداره تشنگی جامی به نام کوپا امریکا یا جام جهانی که بیشتر به دنبال بهانه بود تا از این دست و پاگیری به نام پیراهن شماره 10 آرژانتین خودش را خلاص کند که کرد! حتی من با این ذهنیت هم زیاد احتمال نمی دادم حالا اقدام کند ولی به هر حال! بالاخره شماره 10 آرژانتین عصر حاضر هم این شکلیه چه جای تعجب؟!
    ممکنه اشتباه کرده باشم اصلا بالکل من درآوردی باشه ولی اینطور تلقین شده البته اسناد پاناما هم بی تاثیر نبودهضمن عذر خواهی از طرفداران این بازیکن بزرگ و بی نظیر البته اگه برخورده باشه!

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی مثل تاتا که دیبالا رو دعوت نمیکنه باید از مربی گری استعفا بده . هیچوقت فلسفه مربی گری این احمق رو نفهمیدم .
    سلام

دیبالا شرایط مشابه نیمار در برزیل داشت

یعنی از طرف باشگاه خودش فقط میتونست برای یک تورنمت بازی کنه یا کوپا یا المپیک

که نیمار هم در کوپا نبود ولی در المپیک توپ میزنه

3. 5 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

گزارش:
    تشکیل کمپین برای منصرف کردن مسی

لیونل مسی امروز پس از شکست در فینال کوپا امه ریکا برابر شیلی، از تصمیم خود برای کناره گیری از تیم ملی آرژانتین خبر داد.

به گزارش "ورزش سه"، بسیاری انتظار داشتند بامداد امروز لئو مسی به طلسم ناکامی هایش در تیم ملی پایان داده و سرانجام قهرمان یک جام شود ولی اینگونه نشد و آرژانتین در ضیافت پنالتی ها همچون سال گذشته مقابل شیلی شکست خورد. مسی هم یکی از پنالتی ها را از دست داد. این سومین فینال متوالی بود که مسی با آرژانتین در فینال متحمل شکست می شد. فوق ستاره در پایان بازی در حالیکه بسیار ناراحت بود از تصمیمش برای خداحافظی از تیم ملی خبر داد که برای همه فوتبال دوستان، به خصوص آرژانتینی ها غیرقابل تصور بود.
    به همین منظور، نشریه OLE که پرتیراژترین نشریه ورزشی کشور آرژانتین محسوب می شود، کمپینی در شبکه های اجتماعی برای منصرف کردن مسی از خداحافظی تشکیل داده است. هشتگ " #NotevayasLeo "(لئو نرو) در توئیتر به همین منظور تشکیل شده و از مردم آرژانتین خواسته شده تا از این طریق علاقه شان به ماندن مسی در تیم ملی را به گوش وی برسانند.

5. 6 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باورم نمیشه. ایشالا برمیگرده

مقصر شکست های آرژانتین بیشتر از ستاره های خودخواه و توخالی مثل ایگواین و آگوئرو فدراسیونی هست که مربی شکست خورده و اخراجی میاره

روزنامه اوله آرژانتی "نَرو"

بهترین فینال مسی، بدترینش بود. در گزارش اوله آمده است که چگونه می توان عملکرد مسی در فینال را توضیح داد؟ در طول 90 دقیقه او یک نفر بود مقابل همه شیلی، خسته ولی خطرناک در وقت های اضافه و خطاکار در ضربات پنالتی؟ در نهایت اشک های دردناک او نشان می داد که سرنوشت این بار هم با او در راه فتح جام با پیراهن آرژانتین نبود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تقاضای گری لینه کر از مسی

شخصیت های فوتبالی بزرگ دنیا در همین زمینه برای مسی پیغام های همدردی فرستاده و از او خواسته اند به فوتبال ملی خود پایان ندهد از جمله گری لینه کر، یکی از بزرگترین فوتبالیست های تاریخ انگلیس.

او در توئیتر خطاب به مسی نوشت:" مسی ار فوتبال ملی کناره گیری کرد اما امیدوارم این نابغه کوچک تغییر عقیده داده و لذت تماشایش در یک جام جهانی دیگر (2018 روسیه) را نیز به ما هدیه دهد."

گزارش: سود بارسلونا از وداع مسی با فوتبال ملی

Last edited by nw_nk; 27-06-2016 at 20:26.

7. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیگو مارادونا: مسی باید در تیم ملی بماند. او آماده به روسیه می رود تا قهرمان جهان شود. آنهایی که می گویند او باید برود نمی خواهند ما فاجعه ای که فوتبال آرژانتین شده است را ببینیم.

مصاحبه کامل

درخواست رییس جمهور آرژانتین از مسی

او با مسی تماس گرفت و گفت چقدر به عملکرد تیم ملی افتخار می کند و از او خواست به انتقاد ها گوش ندهد.

مائوریسیو ماکری همینطور در توییتر رسمیش نوشته: من هرگز به این اندازه به تیممان افتخار نکرده بودم. امیدوارم لذت دیدن بهترین در دنیا سال های زیادی ادامه پیدا کند. #مسی بمان

9. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

طبق ادعای موندودپورتیوو، حالا دیگر خطر عدم تمدید قرارداد نیمار برطرف شده و پالس های بسیار مثبتی از برزیل به باشگاه بارسلونا فرستاده شده است. طبق ادعای این منبع، اگر همه چیز خوب پیش برود، خبر تمدید قرارداد نیمار روز جمعه 1 جولای اعلام خواهد شد. قرارداد جدید نیمار تا 2022 اعتبار خواهد داشت و رقم فسخ آن نیز 230 میلیون یورو در نظر گرفته شده است.

11. 6 کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کنایه سیمئونه به مسی

سیمئونه: پس از فینال احساسی صحبت کردم

دیگو سیمئونه، سرمربی اتلتیکومادرید،‌توضیحاتی درباره صحبت‌های پس از شکست در فینال چمپیونزلیگ مقابل رئال مادرید ارائه کرد.

به گزارش "ورزش سه"،‌ اتلتیکو برای دومین بار در سه سال گذشته در فینال چمپیونزلیگ شکست خورد که هر دو شکست مقابل رئال مادرید بود. پس از شکست در فینال امسال،‌سیمئونه عنوان کرد که قصد دارد درباره آینده اش در ویسنته کالدرون تجدید نظر کند و حال عنوان کرد که صحبت‌های آن موقع کمی احساسی بود.
    او گفت:" من با عصبانیت صحبت می‌کردم، ما آرژانتینی ها اینطور هستیم. دیگران مقصر شکست شما نیستند. من این را متوجه شده ام. باید درد و سختی کشیدن را به خاطر سپرد زیرا برای اینکه از آن عبور کنید الزامی است. فکر نمی‌کنم تیم‌های زیادی بهتر از ما باشند. اینکه بهتر از اتلتیکو باشید کار بسیار سختی است زیرا اتلتیکو تیم خوبی است. تنها تیم‌هایی که بهتر از ما هستند، بارسلونا، رئال و بایرن مونیخ اند نه تیم دیگری."

13. 2 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مارادونا: دست از سر مسی بردارید!

دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین از هموطنانش خواست که مسی را تنها بگذارند تا او بتواند تصمیم درستی بگیرد.

به گزارش "ورزش سه"،‌ پس از شکست در فینال کوپا امه‌ریکا، مسی از میادین ملی خداحافظی کرد. این خبر با واکنش‌های بسیاری تا به الان همراه بوده و مردم آرژانتین از مسی درخواست کرده اند که به تیم ملی بازگردد. حال مارادونا که سال 1986 قهرمان جام جهانی شده است عنوان کرد که باید مسی را تنها بگذارند تا تصمیم خودش را بگیرد.
    او گفت:" مسی به ما می‌گوید که سر به سرش نگذاریم. وقتی اینطور گفته که من به تعطیلات می‌روم و کاری به کارم نداشته باشید، به نظرم اگر در این رابطه فکر کنیم نباید راجع به آن صحبت کنیم. این روزها همه مربی شده اند، همه پنالتی زن شده اند. نه اینطور نیست. می‌بینم که مردم راجع به این موضوع با هم صحبت می‌کنند و افرادی را می‌بینم که در طول زندگی شان یک ضربه به توپ لعنتی نزده اند و حالا جرات می‌کنند راجع به فوتبال صحبت کنند. وقتی می‌بینم افرادی راجع به این موضوع در تلویزیون صحبت می‌کنند، کانال را عوض می‌کنم."

15. 5 کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پیشنهاد نجومی 192 میلیونی یونایتد برای نیمار

روزنامه موندو دپورتیوو مدعی شد که منچستریونایتد قصد دارد برای جذب نیمار، ستاره بارسلونا بار دیگر پیشنهادی به این باشگاه ارائه کند.

به گزارش "ورزش سه"، به نظر می‌رسد که نیمار در لیست خریدهای مورینیو قرار دارد و پیش از حضور مورینیو نیز یونایتد مایل به جذب او بود. در حالی که ستاره برزیلی در آستانه تمدید قرارداد با بارسلونا قرار دارد،‌ شیاطین سرخ همچنان مایل به جذب او هستند. بارسا بارها اعلام کرده حاضر به مذاکره نیست و رقمی در مورد نیمار را قبول نخواهد کرد و این بدان معناست که اگر یونایتد مایل به جذب اوست، باید 192 میلیون یورو رقم فسخ قرارداد او را بشکند.
    یونایتد امیدوار است مانع تمدید قرارداد نیمار با بارسلونا شود که رقم فسخ او بالاتر نرود ولی نیمار به بارسا قول داده که تا فردا به صورت رسمی قراردادش را تمدید کند پاری سن ژرمن، رئال مادرید و سیتی نیز خواهان جذب نیمار هستند ولی به نظر می‌رسد یونایتد از باقی تیم‌ها مصمم تر بوده و بیشتر حاضر است دست به جیب شود.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ei8ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نیمار تو اینستاگرامش تمدید قراردادو اعلام کرده

18. 9 کاربر از ei8ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •