چشم بابایی .
PESMix 2016 Patch V1.0 Full Bundesliga + Fix 1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم بابایی .
PESMix 2016 Patch V1.0 Full Bundesliga + Fix 1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چجوری باید انلاین بازی کرد؟؟؟
سلام دوستان
راهی نیست که pes 13 رو آنلاین بازی کنیم؟
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستان
راهی نیست که pes 13 رو آنلاین بازی کنیم؟
با تشکر
در ضمن خیلی ضعیفه روز به وز به عقب برمیگرده pes
بازی اصلا واقعی نیست یه گلا عجیبی میشه توش زد...خیلیم ضعیف بازی میکنه رو حالت سوپر استار تا دقیقه 30 با بایرن به ارسنال 5 تا زدم خوشم نیومد اومدم بیرون از بازی....عین فوتبال سگا هست
- - - Updated - - -
در ضمن خیلی ضعیفه روز به وز به عقب برمیگرده pes
بازی اصلا واقعی نیست یه گلا عجیبی میشه توش زد...خیلیم ضعیف بازی میکنه رو حالت سوپر استار تا دقیقه 30 با بایرن به ارسنال 5 تا زدم خوشم نیومد اومدم بیرون از بازی....عین فوتبال سگا هست
والا من Super Star بازی میکنم خیلی بازی ها شده باختم ! شما خیلی حرفه ای هستین ! .
حرف دوستمون صحیحه .. یه قلقی دستت بیاد .. فرت فرت میتونی گل بزنی ...
اما خوب از همه نظر بازی پیشرفت کرده ...
تا اخر این ماه میلادی هم راهی نیست .. صبر میکنیم این 20 روز هم... امیدوارم که اپدیتی که قول دادن گیم پلی رو عوض کنن.. همین موردش برطرف شه ..
به نظر من همین مورد برطرف شه .. هیچ اشکالی نمیشه به بازی گرفت ( البته انتقاد های گرافیکی نسخه کامپیوتر که دیگه کاریش نمیشه کرد )
پیس16 بازی خوبی هست ولی اگه بد هم باشه دیگه خداییش از پیس13 خیلی خیلی سرتره...دست بکشین از این13 بیچاره..چی داره اخه..تو زمان خودش عالی بود ولی الان موقع 16 هست نه 13...
سلام. خسته نباشید
می خواستم بدونم من که master leage رو توی pes15 بازی می کنم و این همه زحمت کشیدم و به اینجا رسوندمش الان میتونم ادامه رو توی pes16 بازی کنم؟ یا باید توی Pes16 از اول شروع کنم؟
ممنون
ممنون . ولی واسه من وقتی نصبش میکنم هیچ فایلی اضافه نمیشه به مسیری که انتخاب کردم . عجیبهانگار هیچی نصب نکردم . باید تو مسیر بازی نصب کنم ؟
داداش اگه ساگر باز باشی اگه ساکرهای قبلی رو همرو بازی کرده باشی و یه چیزایی که همیشه همراه ساکر هست مثل فرستادن بازیکن برای گرفتن توپ با مربع و کشوندن بازیکنی که فلش رو هست برای یارگیری ...استفاده زیاد از تیکی تاکا و یک و دو گرفتن متوجه میشی این باگها هنوز برطرف نشده...شوت که میزنی پر میشه بعدش مثلث رو بگیر ببین چجور میچسبه به تور...یا بعد شوت سریع R2 رو بگیر ببین چه راحت بغل پا میزنه...و یا ....این چیزا همیشه باگ بوده برای ساکر نمیدونم چرا رفعش نمیکنن...برای من که ساکر رو حفظم خوبه ولی نباشه و برطرف شه طبیعی شه خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)