دادا شوما ۳۰ ملیون جنس بیار از چین، چه میدونم ناخنگیر بیار برات در میاد دونهای ۲۰۰-۲۵۰ تومن! اینجا بفروش دونهای ۷۰۰ تومن به فروشنده ها که ببرن بفروشن ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰!! نهایت یک یا دو ماه همه رو اب میکنی....
من یکی از دوستانم گرجستانه و از این حرکتا میزنه...
میگفت شرکت های چینی بهم ایمیل میدن که مثلا بیا ست قاشق و چنگال بهت میدیم هر ست در میاد ۲ هزار تومن!!! ولی دیگه خبری از ۱۰۰ تا یا ۲۰۰ تا خریدن نیست! حداقل باید یه کانتینر بخری اونم حداقل....
الان خیلی ها پول میذارن جنس میارن با قیمت واقعا واقعا واقعا ناچیز.... میارن، دو سه هفتهای همه رو اب میکنن( عمده فروشی نه خرده!

)....
عموی پسر خالهام، با گونی!! گوشی میاورد.... مثلا من یه بار رفتم باهاش از مرز تحویل بگیره، ۳۴۰ کیلو! گوشی خریده بود.... سال ۸۴-۸۵ بود فک کنم.... مثلا ۴۰ تا کا۷۵۰، ۲۰ تا کا۸۰۰، صد تا ان۹۵ و....!!!! با گونی میاورد، زنگ میزد مغازه دارها هر کدوم ۱۵-۲۰ تا گوشی میگرفتن ازش و اینم براشون میفرستاد....
قسمتی از بازار کرمانشاه و کل بازار ایلام رو تقریبا تامین میکرد این....
الان هم میلیاردر شده....
===================
همین من، الان دنبال اینم که برم جنس( لباس و تجهیزات نظامی) بیارم از عراق که تو بازارش ریخته، جنس با کیفیت مناسب (چینی عموما مگر از سلیمانیه خرید بشه که مالزی و اینا باشه و یا شاید المانی اصل و انگلیسی اصل!!!)....
الان لباس و پوتین و عینک افتابی خیلی خوب فروش میره تو بازار های کشور....
اونجا مثلا عینک میاری برات ۲۵ هزار تومن تموم میشه، ولی قیمتش تو بازار بین ۵۵ تا ۱۵۰ هم من دیدم فروختن!!( دیگه بستگی به توان فروش فروشنده داره...)
اما متاسفانه پول ندارم از این کارا بکنم....
ضمن اینکه ریسکه.... باید با بازار اشنا باشی که چی مصرف میشه و چی نمیشه...