تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 108 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

اگه نباشه جاش خالی می مونه றД ĵ ĭ Đ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بورس هست تجارت هست کلی کار میشه کرد خودت فکر کن مغزت نگنده [emoji41]
    آهان تو با 35 میلیون میتونی ماهی 3 در بیاری ؟ اصلا چیزی از بورس و تجارت میدونی ؟ بورس ؟ اخبار بورس رو دیدی ؟ میدونی تمام این سهامداران جزئی و کسایی که وصل نیستن چقدر دارن ضرر میکنن ؟ میدونی شاخص بورس همینطور داره میاد پایین ؟
    تجارت با 35 میلبون ؟ عحب

راستی در مورد اون مغز گندیده کسایی رو گفتم که اون حرفایی که گفتی رو میگن ؛ یه موقع به خودت نگیری

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

دوستان این کسایی که پول میگرن و سود زیاد میدن دقیقا چیکار میکنن که هم سود طرف رو میدن هم مسلما خودشون سود میکنن کسی اطلاعی تجربه ای چیزی نداره ؟ مثلا یارو چیکار میکنه که با 35 میلیون ماهی 1 میلیون و 50 هزار تومن فقط سود میده . و معلوم نیست خودش هم چقدر سود میکنه . آخه با 35 میبون چیکار میشه کرد که کم کم ماهی 2.5 -3 سود کنی ؟
    جون می کنن و از تنبلی می زنند. اگر 35 داشتی بده من 1500 مم بهت می دم... بازار آزاد مخ گرگی و اقتصادی و خستگی ناپذیر میخواد، کار منم نیست ولی می شناسم کسایی و که 1 ماهه شاید این مبلغو دوبرابر هم کنن. بسوزه پدر تجربه پول کثیف ساز!

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جون می کنن و از تنبلی می زنند. اگر 35 داشتی بده من 1500 مم بهت می دم... بازار آزاد مخ گرگی و اقتصادی و خستگی ناپذیر میخواد، کار منم نیست ولی می شناسم کسایی و که 1 ماهه شاید این مبلغو دوبرابر هم کنن. بسوزه پدر تجربه پول کثیف ساز!
    خوب همین ، همین کسایی که میگی دقیقا چیکار میکنن ؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب همین ، همین کسایی که میگی دقیقا چیکار میکنن ؟
    دادا شوما ۳۰ ملیون جنس بیار از چین، چه میدونم ناخن‌گیر بیار برات در میاد دونه‌ای ۲۰۰-۲۵۰ تومن! اینجا بفروش دونه‌ای ۷۰۰ تومن به فروشنده ها که ببرن بفروشن ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰!! نهایت یک یا دو ماه همه رو اب میکنی....

من یکی از دوستانم گرجستانه و از این حرکتا میزنه...
    میگفت شرکت های چینی بهم ایمیل میدن که مثلا بیا ست قاشق و چنگال بهت میدیم هر ست در میاد ۲ هزار تومن!!! ولی دیگه خبری از ۱۰۰ تا یا ۲۰۰ تا خریدن نیست! حداقل باید یه کانتینر بخری اونم حداقل....

الان خیلی ها پول میذارن جنس میارن با قیمت واقعا واقعا واقعا ناچیز.... میارن، دو سه هفته‌ای همه رو اب میکنن( عمده فروشی نه خرده! )....

عموی پسر خاله‌ام، با گونی!! گوشی میاورد.... مثلا من یه بار رفتم باهاش از مرز تحویل بگیره، ۳۴۰ کیلو! گوشی خریده بود.... سال ۸۴-۸۵ بود فک کنم.... مثلا ۴۰ تا کا۷۵۰، ۲۰ تا کا۸۰۰، صد تا ان‌۹۵ و....!!!! با گونی میاورد، زنگ میزد مغازه دارها هر کدوم ۱۵-۲۰ تا گوشی می‌گرفتن ازش و اینم براشون می‌فرستاد....
    قسمتی از بازار کرمانشاه و کل بازار ایلام رو تقریبا تامین میکرد این....

الان هم میلیاردر شده....

===================
    همین من، الان دنبال اینم که برم جنس( لباس و تجهیزات نظامی) بیارم از عراق که تو بازارش ریخته، جنس با کیفیت مناسب (چینی عموما مگر از سلیمانیه خرید بشه که مالزی و اینا باشه و یا شاید المانی اصل و انگلیسی اصل!!!)....
    الان لباس و پوتین و عینک افتابی خیلی خوب فروش میره تو بازار های کشور....

اونجا مثلا عینک میاری برات ۲۵ هزار تومن تموم میشه، ولی قیمتش تو بازار بین ۵۵ تا ۱۵۰ هم من دیدم فروختن!!( دیگه بستگی به توان فروش فروشنده داره...)

اما متاسفانه پول ندارم از این کارا بکنم....
    ضمن اینکه ریسکه.... باید با بازار اشنا باشی که چی مصرف میشه و چی نمیشه...

5. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دادا شوما ۳۰ ملیون جنس بیار از چین، چه میدونم ناخن‌گیر بیار برات در میاد دونه‌ای ۲۰۰-۲۵۰ تومن! اینجا بفروش دونه‌ای ۷۰۰ تومن به فروشنده ها که ببرن بفروشن ۱۰۰۰ یا ۱۵۰۰!! نهایت یک یا دو ماه همه رو اب میکنی....

میگفت شرکت های چینی بهم ایمیل میدن که مثلا بیا ست قاشق و چنگال بهت میدیم هر ست در میاد ۲ هزار تومن!!! ولی دیگه خبری از ۱۰۰ تا یا ۲۰۰ تا خریدن نیست! حداقل باید یه کانتینر بخری اونم حداقل....

الان خیلی ها پول میذارن جنس میارن با قیمت واقعا واقعا واقعا ناچیز.... میارن، دو سه هفته‌ای همه رو اب میکنن( عمده فروشی نه خرده! )....

عموی پسر خاله‌ام، با گونی!! گوشی میاورد.... مثلا من یه بار رفتم باهاش از مرز تحویل بگیره، ۳۴۰ کیلو! گوشی خریده بود.... سال ۸۴-۸۵ بود فک کنم.... مثلا ۴۰ تا کا۷۵۰، ۲۰ تا کا۸۰۰، صد تا ان‌۹۵ و....!!!! با گونی میاورد، زنگ میزد مغازه دارها هر کدوم ۱۵-۲۰ تا گوشی می‌گرفتن ازش و اینم براشون می‌فرستاد....

الان هم میلیاردر شده....

===================
    همین من، الان دنبال اینم که برم جنس( لباس و تجهیزات نظامی) بیارم از عراق که تو بازارش ریخته، جنس با کیفیت مناسب (چینی عموما مگر از سلیمانیه خرید بشه که مالزی و اینا باشه و یا شاید المانی اصل و انگلیسی اصل!!!)....

اونجا مثلا عینک میاری برات ۲۵ هزار تومن تموم میشه، ولی قیمتش تو بازار بین ۵۵ تا ۱۵۰ هم من دیدم فروختن!!( دیگه بستگی به توان فروش فروشنده داره...)

خوب یه چیزی هم هستا شما باید اول برای تجارت کارت بازرگانی بگیری که کار خیلی کار راحتی نیست بعدم گمرک میخوره یه پول اضافه ای هم میدی برای گمرک بعدکه وارد کردی هزینه نگهداری داره مخصوصا اگر خیلی زیاد باشه تعداد جنس یا حجم جنس بعدم که اینا تموم شد رفت میخواهیم بفروشیم میشه نشست هی زنگ زد یا هم میشه اول جور کرد مشتری رو بعد اورد
    یا قاچاق که اون فقط قسمت اول تفاوت داره که ممکنه یهو بگیرنت و بارت توقیف بشه یا جنس ها تو راه از بین بره یه تعدادش و از این حرفا دیگه

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه چیزی ببینید شما این کار رو میکنید یا نه
    شما ۳۰ ملیون به من بدید من ماهی۲.۵ ملیون بهتون میدم بعد یک سال دیگه منو شما حساب نداریم و شما هم پولتون رو پس گرفتید خوبه؟ شما ی دو نیم ملیون هم گرفتید به نظرم میارزه نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هوا بس ناجوانمردانه سرده
    کلا تاپیک یه طرفه اس، انگار فتنه اتفاق افتاده همش اینطوره
    Last edited by EHSANRF; 14-05-2015 at 16:50.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

الان هم میلیاردر شده....

===================

ببین همه ی اینایی که گفتی درست اما واقعا این کارا خیلی سخته فقط توی حرف آسونه کسایی رو میشناسم که این کارو کردن و کلاه بدی سرشون گذاشتن این چینیا . شما باید رابطه داشته باشی توی چین ، باید زبان انگلیسیت فول باشه باید بتونی گلیم خودتو اونجا از آب بکشی بیرون . باید توی گمرک ایران آشنا داشته باشی . نمیدونم ولی احساس میکنم این تجارت ها فقط توی حرف آسونه . و به نظر من کسایی توی این کار موفقن که یکی اینکه شانس داشته باشن و با اولین بار موفق بشن و یا این پول همه ی زندگیشون نباشه و در صورت از دست رفتن سرمایه نابود نشن .

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

داداش، اینجا ایرانه....
    ایران روی دوتا بند پ میگرده....
    پارتی، پول....

شما پارتی داشته باش، مش‌روب هم میتونی وارد کنی از همین گمرک، پارتی داشته باش فقط....
    پول هم که اگر داشته باشی....

یه فلافل فروش توی این مملکت با پول میشه شهرام جزایری...که سر بازی سیاسی سرش زیر اب شد و گیر افتاد...

بنابراین، بله.... اینکارا ریسکش خیلی بالاست و کار هر کسی نیست... یه گرگ میخواد که بتونه اگر لازم شد خیلی راحت بقیه رو خراب کنه و بره بالا...

اون افرادی هم که اینکارو میکنن و مولتی میلیاردر میشن، این دوتا بند رو دارن و میرن جلو... ))

------------------
    البته برخی بیزنس های دیگه هست ولی کمی دیر بازده هستن... مثل پیمانکاری و مثلا زدن یه استخر و اینجور چیزا(باشگاه و سالن و ...) ولی دیر بازده هستن و با چیزی که شما میخوای جور در نمیاد...

11. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

داداش، اینجا ایرانه....
    ایران روی دوتا بند پ میگرده....
    پارتی، پول....

شما پارتی داشته باش، مش‌روب هم میتونی وارد کنی از همین گمرک، پارتی داشته باش فقط....
    پول هم که اگر داشته باشی....

یه فلافل فروش توی این مملکت با پول میشه شهرام جزایری...که سر بازی سیاسی سرش زیر اب شد و گیر افتاد...

بنابراین، بله.... اینکارا ریسکش خیلی بالاست و کار هر کسی نیست... یه گرگ میخواد که بتونه اگر لازم شد خیلی راحت بقیه رو خراب کنه و بره بالا...

اون افرادی هم که اینکارو میکنن و مولتی میلیاردر میشن، این دوتا بند رو دارن و میرن جلو... ))

------------------
    البته برخی بیزنس های دیگه هست ولی کمی دیر بازده هستن... مثل پیمانکاری و مثلا زدن یه استخر و اینجور چیزا(باشگاه و سالن و ...) ولی دیر بازده هستن و با چیزی که شما میخوای جور در نمیاد...
    بــیگ لایک!!
    اینجا قانون فقط جلوی قشر خاصی رو میگره و قشر مقابل که همه باهاش آشنایی دارین دستشون کاملا بازه
    یه استادی داشتیم میگفت بهترین جا برای پول دار شدن کشور های جهان سومی هستن چون با زیرابی و رانت خواری به راحتی میشه کارت خودت رو پیش ببری
    با درس خوندن در صورتی میشه به جایی رسید که واقعا تاپ باشین و کم هم نیستن این افراد نباید انتظار داشته باشین که کسی که حس و حال درس خوندن رو نداشته باشه و همه کار ها رو ناپلئونی رد کرده فرد موفقی بشه!
    همه چیز به روحیه فرد بستگی داره
    فردی رو میشناسم که 30 سال پیش از یک جایی فرار کرد و اومد تهران (با دست خالی و بدون هیچ پولی و کلی بدهی) کارگری کرد و شبانه روز فقط 6 ساعت استراحت میکرد تا تونست یه کامیون بخره از معماری شروع کرد و بعد از به دست اوردن چند خونه کم کم رفت و تو کار پیمانکاری شانس بهش رو کرد و پیمانکار یکی از جاده های بزرگ تهران شد و تا تونست بخور و بخور راه انداخت و خودش و همون دوستان شریک الان پولشون از پارو بالا میره با حقوق یه روزش الان میتونه کل زندگی منو بخره و بفروشه
    به من میگه من 3 برابر حقوق حال حاضرمو بهت میدم و بیا برای من کار کن و منم راه رو بهت نشون میدم! کیه که از پول بدش بیاد ولی سوال اینجاس کار هایی که اون انجام میده رو من میتونم انجام بدم؟ و همچین روحیه ای دارم؟ خلاصه بگم ادمش نیستم اگه بودم حتما میرفتم

-------

ویرایش: نگاهی به جاده ها و ساز هایی بندازین که خیلی کند پیش میره
    مترو شهر مقدس نگاه بندازین
    فکر میکنین چرا اینطوره؟
    Last edited by A/|\IR; 14-05-2015 at 17:29.

13. 4 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •