تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 266 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

مهدی جان اون تنظیم auto رو هم انجام دادم.ولی باز هم ریسیت کرد!

رم رو فکر کنم خراب کرده.

اینطور نیست؟
    نه آقا !! رم رو که اوری نکردی !

شما تمام تنظیمات رو به حالت اول ( DEFULT ) برگردون ببین باز هم مشکل داره !!؟

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

اونوقت اورکلاک رو از دست میدم!

ولی خوب چاره ای نیست.

داره خودمونی میشه sadegh12718's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کسایی که مطلب منو خوندن اگر نظرشونو برام Mail کنن یا به هر طریقی به من برسونن ممنون میشم.

داره خودمونی میشه Peyman_N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    بیابون ! ! !

پيش فرض

کسی میدونه گزینه Spread Spectrum تو Setup مینم تو قسمت Jumper واسه چیه ؟سه حالت Auto , Disable , Enable داره.

داره خودمونی میشه A M I R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من واسه اورکلاک کردن سی پی یو E4500 روی مادربرد Abit IP35 Pro با رم OCZ 2*1GB Platinum PC-6400، تنظیمات تایمینگ رم را روی 5-5-5-18 تنظیم کردم و ضریب مالتی پلای و FSB را 9*333 گذاشتم و با ضریب 1:1.2 فرکانس رم را 799 نشون میده، ولتاژ سی پی یو را هم روی 1.355 گذاشتم... مشکل اینجاست که با این تنظیمات به محض اینکه میخواد وارد ویندوز بشه ریست می کنه.
    حالا سؤال من اینه که بهترین تنظیمات برای اورکلاک کردن این سی پی یو روی این مادربرد چیه؟

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ولت رو ببر بالا من همين پردازنده رو دارم الان روي 1.6 هست البته مادربرد شما خوبه با 1.45 ولت يا هم كارت راه ميفته رم رو هم بزار روي 1:1
    مولتي رو چرا كم كردي؟ رو همون 11 بزار بعد كه مطمئن شدي رمت ميكشه ميتوني كمش كني و بجاش باس رو ببري بالا تا رم تو فركانس بالاتري كار كنه.
    Last edited by MicroSystem; 02-06-2008 at 23:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من سی پی یو e2160 دارم و 2گیگ رم پاتریوت 800 و مادربرد P5B من به اینصورت سیستممو اور کردم:fsb 333*9=3ghram=1000mhvcore=1.40vload low mb=38'ccpu=40'cheavy loadmb=41'ccpu=61'cمی خواستم بدونم این تنظیمات برای این سیستم خوبه و در آینده مشکلی بوجود نمیاره و مثلا سی پی یو نمی ترکهاگه بیشتر از این میشه اور کرد بدون مشکل و یا این اور زیاده واسه این سیستم از اساتید و با تجربه ها می خوام من رو روشن کنن؟و اگه تنظیمات بهتری میدونند بگنممنون میشم

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

سلام من سی پی یو e2160 دارم و 2گیگ رم پاتریوت 800 و مادربرد P5B من به اینصورت سیستممو اور کردم:fsb 333*9=3ghram=1000mhvcore=1.40vload low mb=38'ccpu=40'cheavy loadmb=41'ccpu=61'cمی خواستم بدونم این تنظیمات برای این سیستم خوبه و در آینده مشکلی بوجود نمیاره و مثلا سی پی یو نمی ترکهاگه بیشتر از این میشه اور کرد بدون مشکل و یا این اور زیاده واسه این سیستم از اساتید و با تجربه ها می خوام من رو روشن کنن؟و اگه تنظیمات بهتری میدونند بگنممنون میشم
    از نظر من برای set کردن تو طولانی مدت ، بهتره به این صورت تجدید نظر کنید :

1 - فرکانس RAM رو کمتر کنید ، ضریب FSBRAM کمتری انتخاب کنید ! اورکلاک رم اصلآ ارزش ریسک کردن رو نداه ! الان DRAM Voltage رو چنده ؟

2 - بهتره با فن استوک ولتاژ رو بیشتر 1.375V انتخاب نکنید ، میتونید فرکانس رو تو 2.8Ghz ست کنید .

3 - چون تو خیلی از مواقع پردازنده درگیر نیست برای کاهش دما و توان مصرفی و در نتیجه جلوگیری از کاهش عمر پردازنده ، حتمآ گزینه C1E رو در مسیر زیر تو Setup فعال کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با روشن کردن این گزینه ، پردازنده به صورت هوشمند با کاهش بار پروسس ، mp رو کم میکنه و فرکانس کاری پایین میاد .

موفق باشی / .

اگه نباشه جاش خالی می مونه R_M_1002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مادر بورد هايي كه مثل P5LD2-X شركت ASUS ؛ داري بخشي براي تغيير FSB و ... در Bios شان نيستند و همچنين قابليت اين تغييرات با جامپرها هم (مثل مادر بوردهاي قديمي) ممكن نيست ! براي استفاده بيشتر از توان قانوني cpu چكار ميتوان كرد؟
    !!! overclock cpu !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از نظر من برای set کردن تو طولانی مدت ، بهتره به این صورت تجدید نظر کنید :

1 - فرکانس RAM رو کمتر کنید ، ضریب FSBRAM کمتری انتخاب کنید ! اورکلاک رم اصلآ ارزش ریسک کردن رو نداه ! الان DRAM Voltage رو چنده ؟

2 - بهتره با فن استوک ولتاژ رو بیشتر 1.375V انتخاب نکنید ، میتونید فرکانس رو تو 2.8Ghz ست کنید .

3 - چون تو خیلی از مواقع پردازنده درگیر نیست برای کاهش دما و توان مصرفی و در نتیجه جلوگیری از کاهش عمر پردازنده ، حتمآ گزینه C1E رو در مسیر زیر تو Setup فعال کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با روشن کردن این گزینه ، پردازنده به صورت هوشمند با کاهش بار پروسس ، mp رو کم میکنه و فرکانس کاری پایین میاد .

موفق باشی / .
    1 همين كارو كردم چون تاثير زيادي تو فريم نداره فقط لود رو سريعتر ميكنه و ولتاژ ديرم اتو هست
    2 فن استوك نميدونم چيه ولي فن سي پي يوم مخصوص اور و يه فن بستم روي رمها و يه فن هم براي گرافيك
    3 براي من همينجوريه فقط موقع بازي مولتيپلر 9 ميشه در حال عادي 6 هست
    راستي الان اينجوري شده

Cpu 3.15 gh 350*9

Ram 860 mh
    Vcore 1.384 v
    خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •