تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 3347 اولاول ... 3070767778798081828384901301805801080 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

در آغاز فعالیت hamid.gs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Minab, Hormozgan

پيش فرض

سلام
    متاسفانه فکر میکردم فقط نسل دوم هیتش که اگر مشترکاش از یک دکل استفاده کنند اینترنت هم داغون میشه چون صدا و دیتا به هم وصلند اما تو نسل سوم ایرانسل هم این مشکل هستش . تو خونه ما یکجا فقط ان 3gانتن میده صبح ها اما شب که میشه با کم شدن ترافیک تو کل خونه با انتنی ضعیف تر هم وصل میشه و این نشون میده اسما نسل سوم هستش اما در عمل فرقی با نسل دوم تز نظر تحمل بار مشترک نداره!!!! امیدوارم عز اول شهریور این مشکل رفع بشه وگرنه اگر قرار باشه بریم جایی که انتن بده فایده نداره. البته همه جای دنیا نسل سوم اینطوری هستش که در نقاطی ممکنه وصل نشه دیتا اما نه به این شدت ایرانیل. رایتل با تمام کاستی هایی که داره تو‌خونه مشکل انتن ندارم حالا به هردلیلی.این تست ها رو هم دیشب گرفتم که بازم میگم نمیشه ادم 3 شب بیدار بشه از نت استفاده کنه . نیل 3 باید طوری باشه که همراهت باشه وگرنه از adsl هم بدتره چون حدقل میشه کابل لن کشید همه جای خونه. راستی تا بیشتر از 8 مگ هم رفت اما متاسفانه به دلیل نوسان نتونست ثابت بمونه میشد عکس انداخت اما ترجیه دادم تست نهایی قرار بدم. تهران ساعت 2-3 شب:

در ضمن هر کاری کردم دیشب نتونستم به لب تاپ وصل بشم چون قطعا سرعت بهتری میشد بگیرم و نتونستم با idm تست بگیرم که قطعا سرعت بالای 1 مگ میداد دیشب با hotspot کلا مشکل پیدا کرده بود!!!!

سرور خارجی

اینطوری گله کردن هم از ایرانسل به دور از انصافه
    اولا که هنوز به صورت رسمی 3g فعال نشده و بعضی دکل ها و به طور آزمایشی فعال هستن
    دوم از شهریور هم که قراره به صورت رسمی 3g راه بیفته مسلما مدتی طول خواهد کشید تا تمام مناطق تحت پوشش قرار بگیرن

لطفا صبور باشید

2. این کاربر از hamid.gs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جهت اطلاع دوستان: شبکه 43288 برای مدیریت بحران میباشد، در صورت بروز حادثه مثل زلزله یا حمله و تلاش برای تماس عده زیادی در یک لحظه، شبکه های موبایل از کار میافتند.
    افراد خاصی به این شبکه دسترسی دارن

4. 10 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام
    متاسفانه فکر میکردم فقط نسل دوم هیتش که اگر مشترکاش از یک دکل استفاده کنند اینترنت هم داغون میشه چون صدا و دیتا به هم وصلند اما تو نسل سوم ایرانسل هم این مشکل هستش . تو خونه ما یکجا فقط ان 3gانتن میده صبح ها اما شب که میشه با کم شدن ترافیک تو کل خونه با انتنی ضعیف تر هم وصل میشه و این نشون میده اسما نسل سوم هستش اما در عمل فرقی با نسل دوم تز نظر تحمل بار مشترک نداره!!!! امیدوارم عز اول شهریور این مشکل رفع بشه وگرنه اگر قرار باشه بریم جایی که انتن بده فایده نداره. البته همه جای دنیا نسل سوم اینطوری هستش که در نقاطی ممکنه وصل نشه دیتا اما نه به این شدت ایرانیل. رایتل با تمام کاستی هایی که داره تو‌خونه مشکل انتن ندارم حالا به هردلیلی.این تست ها رو هم دیشب گرفتم که بازم میگم نمیشه ادم 3 شب بیدار بشه از نت استفاده کنه . نیل 3 باید طوری باشه که همراهت باشه وگرنه از adsl هم بدتره چون حدقل میشه کابل لن کشید همه جای خونه. راستی تا بیشتر از 8 مگ هم رفت اما متاسفانه به دلیل نوسان نتونست ثابت بمونه میشد عکس انداخت اما ترجیه دادم تست نهایی قرار بدم. تهران ساعت 2-3 شب:
    مطمئن باشید که افزایش تعداد یوزرها روی سرعت و کیفیت 3G تاثیر گذار خواهد بود و این ربطی به نسل دوم و مسئله انتقال صوت و دیتا با هم نداره

بهترین تجهیزات 3G که تو دنیا استفاده میشه (که معلوم نیست تجهیزات اپراتورهای داخلی با این کیفیت باشند) در زمان واحد فقط می تونند به 60-100 یوزر خدمات دهی مناسب داشته باشند درحالی که در نسل چهارم این عدد به 300-400 یوزر میرسه

پس انتظار داشته باشید تو مناطقی که تجهیزات نصب شده کمتر از کاربرها باشه با افت سرعت و کیفیت اینترنت مواجه بشیم همین اتفاق برای رایتل هم افتاده فقط چون تعداد مشترکین این اپراتور خیلی کم هستند و همون تعداد هم همه از سیم کارتشون استفاده نمی کنند این مشکل زیاد بچشم نمیاد

نمونه بارز دیگه اش هم وایمکس هست که تو مناطقی که تعداد کاربرها زیاد هست افت سرعت و کیفیت محصوصه. کلا این مشکل محدودیت تجهیزات مخابراتی هست و تنها با افزایش دکل در مناطق شلوغ حل شدنی هست که سابقه اپراتورها نشون میده کیفیت براشون خیلی کمتر از کمیت اهمیت داره
    Last edited by arash59b; 14-08-2014 at 12:02.

6. 4 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کاشکی ایرانسل بجای فرکانس 2100 از فرکانس های پایینتر مثل 1800 استفاده میکرد تا یکم قدرت نفوظ سیگنال ها افزایش پیدا کنن.!

8. 6 کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مطمئن باشید که افزایش تعداد یوزرها روی سرعت و کیفیت 3G تاثیر گذار خواهد بود و این ربطی به نسل دوم و مسئله انتقال صوت و دیتا با هم نداره

بهترین تجهیزات 3G که تو دنیا استفاده میشه (که معلوم نیست تجهیزات اپراتورهای داخلی با این کیفیت باشند) در زمان واحد فقط می تونند به 60-100 یوزر خدمات دهی مناسب داشته باشند درحالی که در نسل چهارم این عدد به 300-400 یوزر میرسه

پس انتظار داشته باشید تو مناطقی که تجهیزات نصب شده کمتر از کاربرها باشه با افت سرعت و کیفیت اینترنت مواجه بشیم همین اتفاق برای رایتل هم افتاده فقط چون تعداد مشترکین این اپراتور خیلی کم هستند و همون تعداد هم همه از سیم کارتشون استفاده نمی کنند این مشکل زیاد بچشم نمیاد

نمونه بارز دیگه اش هم وایمکس هست که تو مناطقی که تعداد کاربرها زیاد هست افت سرعت و کیفیت محصوصه. کلا این مشکل محدودیت تجهیزات مخابراتی هست و تنها با افزایش دکل در مناطق شلوغ حل شدنی هست که سابقه اپراتورها نشون میده کیفیت براشون خیلی کمتر از کمیت اهمیت داره
    خوب منم منظورم همینه دیگه وقتی صبح ها یوزر زیاده وصل نمیشه اما شب که خلوته وصل میشه. من تا حدی مطمین هستم که همین روند هستش و بدتر هم خواهد شد چون هیچ دکلی اضافه نمیشه فقط تجهیزات روی اون سوار میکنند. رایتل هم دلیلشو نخواستم بگم بله بخاطر یوزر کم هستش اما حداقل جاهایی که دکل زده سعی کرده مناطق اطراف و پوشش بده اما من با ایرانسل چه نسل دوم چه سوم بخاطر یوزر زیاد و‌کم بودن دکل در محل مشکل دارم.

10. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب منم منظورم همینه دیگه وقتی صبح ها یوزر زیاده وصل نمیشه اما شب که خلوته وصل میشه. من تا حدی مطمین هستم که همین روند هستش و بدتر هم خواهد شد چون هیچ دکلی اضافه نمیشه فقط تجهیزات روی اون سوار میکنند. رایتل هم دلیلشو نخواستم بگم بله بخاطر یوزر کم هستش اما حداقل جاهایی که دکل زده سعی کرده مناطق اطراف و پوشش بده اما من با ایرانسل چه نسل دوم چه سوم بخاطر یوزر زیاد و‌کم بودن دکل در محل مشکل دارم.
    شما حالا صبر کن بیاد استفاده کن بعد بگو مشکل دارم

12. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G Irancell / شرکت ایرانسل

اینطوری گله کردن هم از ایرانسل به دور از انصافه
    اولا که هنوز به صورت رسمی 3g فعال نشده و بعضی دکل ها و به طور آزمایشی فعال هستن
    دوم از شهریور هم که قراره به صورت رسمی 3g راه بیفته مسلما مدتی طول خواهد کشید تا تمام مناطق تحت پوشش قرار بگیرن

لطفا صبور باشید
    دوست عزیز مناطقی که هستش الان دیگه ارتقا نمیدن و دکلی برای نسل سوم نمیزنن بلکه تجهیزات رووش سوار می کننن پس در عمل هر کس الان با نسل دوم مشکل نداره با نسل سوم هم راحته مگر اینکه فرکانس و عوض کنن که اون هم مشکلات خودشو داره اما من که تو محلمون دکل نیست اما یه محله دیگه 4 تا دکل بغل همه که معلوم نیست اونجا خونه کیه سفارشی زدن!!!!! بعدشم بی انصافی نیست اینجا ایرانه ازمایشی الان پهنای باند بازه و خیلیا هنوز نمیدونن و گوشی نسل سوم هم شاید نداشته باشن با همگانی شدنش از شهریور و محدود کردن پهنا توسط ایرانسل در عمل بدتر هم خواهد شد. همه جای دنیا ازمایشی ضعف داره بهره برداری خوبه اینجا برعکسه.

14. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز مناطقی که هستش الان دیگه ارتقا نمیدن و دکلی برای نسل سوم نمیزنن بلکه تجهیزات رووش سوار می کننن پس در عمل هر کس الان با نسل دوم مشکل نداره با نسل سوم هم راحته مگر اینکه فرکانس و عوض کنن که اون هم مشکلات خودشو داره اما من که تو محلمون دکل نیست اما یه محله دیگه 4 تا دکل بغل همه که معلوم نیست اونجا خونه کیه سفارشی زدن!!!!! بعدشم بی انصافی نیست اینجا ایرانه ازمایشی الان پهنای باند بازه و خیلیا هنوز نمیدونن و گوشی نسل سوم هم شاید نداشته باشن با همگانی شدنش از شهریور و محدود کردن پهنا توسط ایرانسل در عمل بدتر هم خواهد شد. همه جای دنیا ازمایشی ضعف داره بهره برداری خوبه اینجا برعکسه.
    به BTS دکل همسایه حسودی نکنید )
    نزدیک بودن به امداج ماکرو ویو اصلا چیز خوبی نیست،
    ( به علت گرفتن دوزار سرعت اینترنت، سلامتی جسمی خود رو به خطر نندازید. )

16. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

واسه من چند روزه کلا وصل نمیشه !
    APN که براش تنظیم کرده بودم mtnirancell بود برای 3g باید تنظیماتشو عوض کنم ؟

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

نحوه تنظیم 3g روی تبلت چطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •