تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 300 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

از دیروز یه مشکلی پیش اومده دیگه game center alert کا رنمیکنه . ما 2 تا اکانت داریم بعد تو گیم سنتر وارد میکردیم که سیوها عوض بشه هر کی بازی خودشو بکنه اما از دیروز دیگه نمیشه از دیروز عصر. روی 1 بازی مونده و هر چی گیم سنر رو عوض کنی فرقی نمیکنه.

روی 2 دستگاه تست کردم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

از دیروز یه مشکلی پیش اومده دیگه game center alert کا رنمیکنه . ما 2 تا اکانت داریم بعد تو گیم سنتر وارد میکردیم که سیوها عوض بشه هر کی بازی خودشو بکنه اما از دیروز دیگه نمیشه از دیروز عصر. روی 1 بازی مونده و هر چی گیم سنر رو عوض کنی فرقی نمیکنه.

روی 2 دستگاه تست کردم
    سلام

شما 2 تا اکانت داشتید که Save شده بوده روی Apple ID هاتون درست ؟

بعد در حال حاضر فقط یکی از اکانت ها لاگین میشه

روی گوشی دومی که تست کردید هم اول اکانتی رو تست کردید که روی اون یکی گوشی ست شده بوده یا اون یکی که دیگه Login نمیشه ؟

تو فولدر بازی یک فایل Save وجود داره که ممکن هست از اون سیو فقط داره برای لاگین شدن استفاده میکنه که باید پاک بشه اون فایل توسط نرم افزار iTools

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

مرسی تست میکنم جوابشو میدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

شما 2 تا اکانت داشتید که Save شده بوده روی Apple ID هاتون درست ؟

بعد در حال حاضر فقط یکی از اکانت ها لاگین میشه

روی گوشی دومی که تست کردید هم اول اکانتی رو تست کردید که روی اون یکی گوشی ست شده بوده یا اون یکی که دیگه Login نمیشه ؟

تو فولدر بازی یک فایل Save وجود داره که ممکن هست از اون سیو فقط داره برای لاگین شدن استفاده میکنه که باید پاک بشه اون فایل توسط نرم افزار iTools
    بزار یه بار دیگه مشکلو بگم.

ببین تو الان یه آیپد داری . داری بازیتو میکنی. بعد من میام پیشت آیپدتو میگیرم میرم تو گیم سنترت apple id خودمو میزنم . بعد میرم تو بازیت. بعد 10 ثانیه که وارد بازی میشم تو خود بازی clash میرنه game center alert برا ی تغییر بازی تو به بازی من.

این قضیه خیلی وقت درست بود ولی از دیروز نمیشه گیر کرده تو سیو تو.

ببین مثلا من الان بیام تو آیپد تو تو گیم سنترت اپل آیدی خودمو بزنم و بعدش برم تو بازیت اولش ولکام رو به اسم من میده اما game center alert دیگه نمیاد که بازی عوض بشه..

الان بازی من رفت رو هوا تو هیچ دستگاهی هم نیست.

الان اینکه راهنمایی کردید برم توی فولدر کلش از طریق ifunbox رفتم همه فایلهاشو پاک کردم بازم رفتم تو بازی. فاییده نکرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

این بود همیشه میومدمن میرفتم تو مزرعه خودم .الان دیگه نمیاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

درست شد دیشب ..مشکل از خود کلش بود. دیشب game center alert اومد.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان هست که میخواد اکانت بازیش رو از رو گوشی پاک کنه و از اول شروع کنه!از گیم سنتر signout هم کرد و بازی رو حذف کرد ولی وقتی دوباره نصب کرد اکانت خودش دوباره اومد!
    راه حلش چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من که 37 تومن پولم هدر رفت خواستم 1200 تا جم بخرم گیفت کارت 10 دلاری آیتونز خریدم وارد اکانتم کردم redeem کردم کردیتم شد 10$. بعد رفتم تو بازی برای خرید بعد 1200 تا جم رو انتخاب کردم خرید رو زدم رفت تو سوالهای امنیتی .جواب سوالای امنیتی رو یادم رفته و ننوشته بودم.بعد زدم سوالا رو ریست کن گفتش میفرستم به ایمیلت برای ریست کردن سوالا بعد من اون ایمیل رو پاکش کرده بودم قبلا چون اسپم زیاد داشت

..خلاصه 37 تومن بای بای خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است.

آخه سوال امنیتی دیگه چی بود.

الان 10 دلار کردیت دارم تو اکانتم ولی نمیشه استفاده کرد .برا یخرید سوالای امنیتی رو باید جواب بدم که یادم نیست ..

اون ایمیل که پاکش کردم رو رفتم تو یاهو دوباره بسازمش میگه این user name خارج از دسترس.یعنی ایمیلی که پاک شده رو نمیشه دوباره ساخت.

خلاصه شب خوبی بود

یکی به اون اپل عوضی بگه چرا موقعی که داشتم گیفت کارت رو وارد میکردم سوالا ی امنیتی رو نپرسیدی؟ بعد که خرت از پل رد شد حالا موقع خرید میگی سوال امنیتی؟

اگر موقع وارد کردن سوا لای منیتی رو میپرسید منم میرفتم یه اکانت جدید میساختم مثل آدم سوالای امنیتیش رو یادداشت میکردم گیفت کارت رو تو اون وارد میکردم.

37 تومنم هدر نمیرفت.

Last edited by javad34; 16-11-2014 at 23:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

37 تومن دیگه پرید آقا یه آیدی دیکمو زدم بعد پرداخت شد پولم کم کرد اما جم نداد. دارم دیوونه میشم تو این ایدی کلی بازی کرک شده هستش شاید بخاطر این جیلبریک و ایدی پر از بازی کرک شده پولمو گرفت و جم نداد
    ولی خیلی زور داره تو یه شب ۷۴ تومن به باد بره

فکر می کردم ایندفعه با این ایدی که همه سوالها و ایمیل ریکاوریشو دارم میتونم بخرم ولی

الان اگه بگن ۱۰۰ هزارتا جم ۱۰ هزار تومن خداوکیلی دیگه از کارتم پول نمیدم غلط کردم

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان هست که میخواد اکانت بازیش رو از رو گوشی پاک کنه و از اول شروع کنه!از گیم سنتر signout هم کرد و بازی رو حذف کرد ولی وقتی دوباره نصب کرد اکانت خودش دوباره اومد!
    راه حلش چیه؟
    یکی از راه های ساده ی این کار استفاده از یک اکانت جدید ( AppleID و Gmail ) هست که وارد کنید و بازی رو از نو شروع کنید

راه دیگه پاک کردن کامل بازی و Sign out کردن Apple ID در تمام قسمت گوشی + بستن Cloud که بازی دوباره از روی Cloud اجرا نشه .
    من که 37 تومن پولم هدر رفت خواستم 1200 تا جم بخرم گیفت کارت 10 دلاری آیتونز خریدم وارد اکانتم کردم redeem کردم کردیتم شد 10$. بعد رفتم تو بازی برای خرید بعد 1200 تا جم رو انتخاب کردم خرید رو زدم رفت تو سوالهای امنیتی .جواب سوالای امنیتی رو یادم رفته و ننوشته بودم.بعد زدم سوالا رو ریست کن گفتش میفرستم به ایمیلت برای ریست کردن سوالا بعد من اون ایمیل رو پاکش کرده بودم قبلا چون اسپم زیاد داشت

..خلاصه 37 تومن بای بای خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است.

آخه سوال امنیتی دیگه چی بود.

الان 10 دلار کردیت دارم تو اکانتم ولی نمیشه استفاده کرد .برا یخرید سوالای امنیتی رو باید جواب بدم که یادم نیست ..

اون ایمیل که پاکش کردم رو رفتم تو یاهو دوباره بسازمش میگه این user name خارج از دسترس.یعنی ایمیلی که پاک شده رو نمیشه دوباره ساخت.

خلاصه شب خوبی بود

یکی به اون اپل عوضی بگه چرا موقعی که داشتم گیفت کارت رو وارد میکردم سوالا ی امنیتی رو نپرسیدی؟ بعد که خرت از پل رد شد حالا موقع خرید میگی سوال امنیتی؟

اگر موقع وارد کردن سوا لای منیتی رو میپرسید منم میرفتم یه اکانت جدید میساختم مثل آدم سوالای امنیتیش رو یادداشت میکردم گیفت کارت رو تو اون وارد میکردم.

37 تومنم هدر نمیرفت.

37 تومن دیگه پرید آقا یه آیدی دیکمو زدم بعد پرداخت شد پولم کم کرد اما جم نداد. دارم دیوونه میشم تو این ایدی کلی بازی کرک شده هستش شاید بخاطر این جیلبریک و ایدی پر از بازی کرک شده پولمو گرفت و جم نداد
    ولی خیلی زور داره تو یه شب ۷۴ تومن به باد بره

فکر می کردم ایندفعه با این ایدی که همه سوالها و ایمیل ریکاوریشو دارم میتونم بخرم ولی

الان اگه بگن ۱۰۰ هزارتا جم ۱۰ هزار تومن خداوکیلی دیگه از کارتم پول نمیدم غلط کردم

آقا مقصر خودت هستی قبل از انجام اینجور عملیات ها باید اول از تمام حهات اطمینان حاصل کنی

خوده من 2 بار گیفت 10$ خریدم خیلی راحت هم تو بازی استفاده کردم اصلا مشکلی نبوده .

این بار دوم که میگید پول رفته اما خرید انجام نشده باید با Support تماس بگیری از طریق ایمیل و موضوع رو بگی که برات پیگیری کنن .

ربطی به بازی کـرک شده و JailBreak نداره.

11. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •