تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 266 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

در مورد مشکل برادرتون چرا با گارانتی تماس نمیگیرین؟ میتونین یه تست سرعت ازش بگیرین و اینجا بذارین؟
    جایی خوندم با فرمت سطح پایین LLF این ارور رو از بین بردن.
    گارانتی بردم ولی اونا زیر بار نمیرن و با یه نرم افزار تحت داس تست سلامتی هارد را گرفت که 100 درصد زده بود ولی الان قصد دارم ببرم گارانتی مرکزی سازگار در اصفهان و اونجا براشون توضیح بدم.
    تست سرعتش که زیاد فرقی نکرده منظورم از پایین اومدن سرعت ، سرعت لود ویندوز ، برانامه ها ، بازی ها و ... میباشد و گاهی هم تو کپی کردن فایل های سنگین یه دفعه هنگ میکنه و در کل انقدر هاردش صدا میده که از یه متری به گوش میرسه.

wipe 0 همون llf هست و این کار رو هم کردم ولی درست نشد در ضمن اون وارنینگ حتی اگه هارد هم درست بشه و دیگه عددش زیاد نشه از بین نمیره چون مشخصات smart ذخیره میشه و هیچ وقت ریست نمیشه.

حالا یه سوال : دوستانی که هاردشون وسترن هست دقیقا چه کانفیگی از این مدل را خریدن؟ از کجا بدون اینکه جعبه باز بشه بفهمیم هاردش وسترنه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میشه یه تست از تب بنچمارک بزارید؟ می خوام ببینم واقعا سرعتش کم شده
    اون که بـــله!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان من لپ تاپمو حدود دو هفته هست که خریدم.
    موقعی که میخوام یه چیزی رو هارد کپی کنم اگه خیلی فضا ساکت باشه یه صدای خیلی خفیفی مثل تیک تیک از لپ تاپ میاد که به نظر میاد که از هارد باشه.
    میخواستم بدونم این صدا طبیعیه یاهارد مشکل داره؟ (البته صدای ایجاد شده خیلی آرام هست. و باید دقت کرد تا شنید.)

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان من لپ تاپمو حدود دو هفته هست که خریدم.
    موقعی که میخوام یه چیزی رو هارد کپی کنم اگه خیلی فضا ساکت باشه یه صدای خیلی خفیفی مثل تیک تیک از لپ تاپ میاد که به نظر میاد که از هارد باشه.
    میخواستم بدونم این صدا طبیعیه یاهارد مشکل داره؟ (البته صدای ایجاد شده خیلی آرام هست. و باید دقت کرد تا شنید.)
    تمام هارد دیسک ها موقع خواندن و نوشتن صدای خفیفی دارن و این کاملا طبیعی هست.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

5. 4 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من کلی تو نت راجع به calibration retry count جستجو کردم
    اکثر هاردهای samsung یا از 2011 به بعد seagate این اخطار تو نرم افزار hd tune دریافت میکنن
    تو فروم های ایرانی بعضیا مشکلی نداشتن باهاش و بعضی هم هارد پروندن متاسفانه البته نگفتن لپ تاپ چی بوده
    تو فروم های خارجی بعضی ها گفتن به hd tune اعتماد ندارن و حتی به مسخره هم گرفتن و بعضی هم گفتن میتونه مشکل زا باشه
    که بارزترینش این فرومه البته به غیر این یکی دو جا دیگه هم بودن که بی اعتماد بودن
    خیلی نرم افزار دانلود کردم و تست کردم ولی هیچ اخطاری هیچ کدوم ندادن به جز seatools
    تو عکس پایین میبینید که اصلا calibration retry count رو صفر ثبت کرده
    خود شرکت seagate یه نرم افزار داره به اسم seatools که اکثرا گفتن هاردتونو با نرم افزار شرکت سازنده تست کنید اگه لینک پایین کار نکرد تو گوگل یا سایت سرچ کنید seatools و دانلودش کنید
    همچنین میتونید یه فایل iso از سایت دانلود کنید و رایتش کنید رو cd و بوتش کنید که اگه اشتباه نکنم میره تو محیط DOS و از اونجا میشه بد سکتورهارو رفع کرد
    تو خود ویندوز هم میشه با seatools تست هارو انجام داد خیلی عجیبه که تست short generic واسه من fail شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم جز اینکه بعضیا گفته بودن باید تعویض شه که پستهاشون خیلی قدیمی بودن
    و اینکه این تست مربوط به سکتورها میشه فکر کنم
    دوستان با نرم افزار خود seagate تست کنن و نتیجه رو بگن لطفا

میشه گفت که برنامه 2 مگی hd tune شاید دقیق نباشه ولی seatools که واسه خود seagate هستش اخطارش خیلی به نظر خطری میاد البته تا به این لحظه که نمیدونم چرا fail میشه

ایشالله که مشکلی نباشه

8. 8 کاربر از pacific.sun1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببینید ممکن است یک سری خاص از این لپ تاپ از یک مدل هارد سیگیت استفاده کرده باشند که مشکل داشته.
    ولی اینکه این را به کل دستگاه ها تعمیم بدهیم درست نیست.

مثل Dell XPS که 5-6 سال قبل، سری اولش که وارد ایران شد، مشکل سی دی رام داشتند.

اتفاقا در یک سایت عربی هم دیدم که این مشکل دیده شده

----
    ولی شرکت گارانتی کننده باید جوابگوی این مشکل باشد.

10. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

ببینید ممکن است یک سری خاص از این لپ تاپ از یک مدل هارد سیگیت استفاده کرده باشند که مشکل داشته.
    کل مدل های z500 از این مدل هارد(ST1000LM024) استفاده میکنه و اکثر مدل های Z510 هم از این مدل استفاده شده توش و مث اینکه خود لنوو فهمیده چه گندی زده و تو مدلای جدید Z510 از یه هارد وسترن استفاده کرده

12. 3 کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

من کلی تو نت راجع به calibration retry count جستجو کردم
    اکثر هاردهای samsung یا از 2011 به بعد seagate این اخطار تو نرم افزار hd tune دریافت میکنن
    تو فروم های ایرانی بعضیا مشکلی نداشتن باهاش و بعضی هم هارد پروندن متاسفانه البته نگفتن لپ تاپ چی بوده
    تو فروم های خارجی بعضی ها گفتن به hd tune اعتماد ندارن و حتی به مسخره هم گرفتن و بعضی هم گفتن میتونه مشکل زا باشه
    که بارزترینش این فرومه البته به غیر این یکی دو جا دیگه هم بودن که بی اعتماد بودن
    خیلی نرم افزار دانلود کردم و تست کردم ولی هیچ اخطاری هیچ کدوم ندادن به جز seatools
    تو عکس پایین میبینید که اصلا calibration retry count رو صفر ثبت کرده
    خود شرکت seagate یه نرم افزار داره به اسم seatools که اکثرا گفتن هاردتونو با نرم افزار شرکت سازنده تست کنید اگه لینک پایین کار نکرد تو گوگل یا سایت سرچ کنید seatools و دانلودش کنید
    همچنین میتونید یه فایل iso از سایت دانلود کنید و رایتش کنید رو cd و بوتش کنید که اگه اشتباه نکنم میره تو محیط DOS و از اونجا میشه بد سکتورهارو رفع کرد
    تو خود ویندوز هم میشه با seatools تست هارو انجام داد خیلی عجیبه که تست short generic واسه من fail شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم جز اینکه بعضیا گفته بودن باید تعویض شه که پستهاشون خیلی قدیمی بودن
    و اینکه این تست مربوط به سکتورها میشه فکر کنم
    دوستان با نرم افزار خود seagate تست کنن و نتیجه رو بگن لطفا

میشه گفت که برنامه 2 مگی hd tune شاید دقیق نباشه ولی seatools که واسه خود seagate هستش اخطارش خیلی به نظر خطری میاد البته تا به این لحظه که نمیدونم چرا fail میشه

ایشالله که مشکلی نباشه

اتفاقا واسه منم جای سواله که چرا فقط hd tune برای این مورد هشدار میده، منم تو چنتا برنامه مث این دوتا نگاه کردم هیچ مشکلی نشون ندادن...

با seatools هم تست گرفتم S.M.A.R.T رو اوکی داد ولی مثل مال شما short generic رو fail داد... البته بعید میدونم از این لحاظ هارد ایرادی داشته باشه چون اگه داشت اون برنامه ها باید نشون میدادن

درضمن در مورد همین ارور calibration retry count تو یکی از سایتها دیدم گفته بودن که این ارور به خاطر صرفه جویی انرژی هوشمند تو برنامه انرژی منیجمنته که از چرخش اضافی هارد جلوگیری میکنه که نمیدونم تا چه حد صحت داره... البته اسم این برنامه برای z510 شده انرژی منیجر و دیگه اون گزینه توش نیست! البت خودم توی اینتل رپید استوریج گزینه ای برای صرفه جویی مصرف انرژی هارد دیدم... حالا کلا این دوتا باهم ارتباط دارن یانه و همچنین ایندو با اون calibration ارتباطی دارن یا نه نمیدونم!!!
    Last edited by mohsen_p30; 14-04-2014 at 02:38.

14. 2 کاربر از mohsen_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با seatools هم تست گرفتم S.M.A.R.T رو اوکی داد ولی مثل مال شما short generic رو fail داد... البته بعید میدونم از این لحاظ هارد ایرادی داشته باشه چون اگه داشت اون برنامه ها باید نشون میدادن
    با همون SeaTools یه چند ساعت fix long کردم درست شد ، الان short generic هم pass میشه
    بعد fix هم 2mg به سرعت میانگین که بنچمارک hd tune نشون میده اضافه شد (الان 84.8)
    در واقع hd tune هم threshold واسه calibration رو صفر نشون میده و عددی که به عنوان data معرفی میکنه نرم افزارهای دیگه با عنوان Raw value نشون میدن
    یا حتی نشون نمیدن و به ثبت threshold اکتفا میکنن و اینارو مشکلی نمیدونن
    من که دیگه نگرانش نیستم
    Last edited by pacific.sun1991; 14-04-2014 at 09:46.

16. 4 کاربر از pacific.sun1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •