VonSub رو نصب کنيد و تست کنيد ببينيد در Media Player زيرنويس داريد يا نه. حالا با TMGEnc فيلم رو اينکود کنيد.
VonSub رو نصب کنيد و تست کنيد ببينيد در Media Player زيرنويس داريد يا نه. حالا با TMGEnc فيلم رو اينکود کنيد.
خب نه آخه فيلم من DVD هست . سالم بودنش كه سالم هست چون با يه فايل avi كه مربوط به يك فيلم ديگر بود هم نام كردم پخش كردم زيرنويس پخش شد. آيا حتماً بايد avi باشه تا پخش بشه؟
سلام
دوستان در مورد hard sub کردن از چه نرم افزاری استفاده کنم که تو سریعترین زمان زیرنویس هماهنگ با فیلم را hard sub کنه ؟ و چه جوری ؟
و یه سوال دیگه
برای تبدیل فیلمهای divx به vcd که من میخوام تبدیل کنم با tmpgenc ، زمان زیادی میگیره برای هر فیلم نیم ساعت بیشتر از زمان خوده فیلم
آیا برای شما هم همینجوره یا این سرعت تبدیل بستگی به سی پی یو و رم سیستم داره ؟
من با اين برنامه که فيلمي رو تبديل به VCD ميکنم از نصف زمان فيلم هم کمتر طول ميکشه.برای تبدیل فیلمهای divx به vcd که من میخوام تبدیل کنم با tmpgenc ، زمان زیادی میگیره برای هر فیلم نیم ساعت بیشتر از زمان خوده فیلم
آیا برای شما هم همینجوره یا این سرعت تبدیل بستگی به سی پی یو و رم سیستم داره ؟
به اين دليل اين برنامه سرعت ميگيره که کل حافظه رو نمي گيره مثلا من با Video Convert Master که سرعت سيستم رو هم يه مقدار کند ميکنه يک فيلم 1 ساعت و نيمي رو ظرف 20 دقيقه کانورت ميکنم.
Last edited by sd70; 17-09-2007 at 08:56.
اگه در TMGEnc زيرنويسش رو نشون نميده که آره بايد AVI باشه. پيشنهاد ميکنم فيلم رو با فرمت Divx (که براي نشون دادن زيرنويس در برنامه از همش بهتره) Rip کنيد.
مرسي سعيد جان ولي بي خيال شدم چون يه بار بايد DVD رو avi كنم بعد دوباره avi رو DVD كنم !!! خوب خنده داره ديگه. اگه str فيلم transformers گيرت اومد خبرم كن.
خواهش ميکنم. در هر صورت اگه خواستي طريقه rip کردن dvd رو برات توضيح بدم.
چشم در حاضر که فقط يه sub/idx داره که اونم با فيلم هماهنگي نداره.
منظورت از rip كردن همون تبديل به avi هست؟
تبديل به AVI کردن به گونه اي که حجمش به اندازه يک CD بشه و کيفيتش هم اصلا تغيير نکنه.
DVDRip منظورمه.
با VideoConvertMaster نمي شه؟
اگر نه با چه برنامه اي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)