سلام من 2 ساله که مدل G0 رو دارم و مشکلی هم نداره خداروشکر
باتریش هم برای من فرقی نکرده ، اما الان حدود 1 ماهه که ویندوز 10 نصب کردم احساس میکنم مصرف باتری تو ویندوز 10 بالاتر رفته
بدنه اش هم پلاستیکه اما با دوامه
موقع بازی هم باید داغ کنه و طبیعیه
سلام من 2 ساله که مدل G0 رو دارم و مشکلی هم نداره خداروشکر
باتریش هم برای من فرقی نکرده ، اما الان حدود 1 ماهه که ویندوز 10 نصب کردم احساس میکنم مصرف باتری تو ویندوز 10 بالاتر رفته
بدنه اش هم پلاستیکه اما با دوامه
موقع بازی هم باید داغ کنه و طبیعیه
سلام
من یه لپ تاپ با این شرایط می خوام. ممنون میشم راهنماییم کنید:
(شرایط بند الف برام اولویت هستن و شرایط بند ب جزء ترجیحات که اگه باشن بهتره)
الف)
1. وزن تا 2 کیلو گرم
2. Port VGA داشته باشه
3. DVD_RW داشته باشه
4. webcam داشته باشه
5. قیمت تا 2 نهایتا 2/5 میلیون
6. CPU مناسب برای کار همزمان با نرم افزار های آماری و چند برنامه معمولی آفیس و پخش موسیقی
ب)
7. صفحه نمایش مات (مناسب دید در نور آفتاب)
8. هارد بالای 750 گیگ
9. رم بالای 4 گیگ
البته تو سرچ خودم وزن HP ProBook 450 G3-A , G24S97EA رو 2.06 kg زده بود؟!
اگه ممکنه با HP ProBook 430 G1 مقایسه اش کنید. این وزنش 1.5 kg و cpu core i5 و hard 500 GB و 13.3" هست.
نظرتون راجع به Lenovo E 4080-A , E 4070-F چیه؟
وزن اینها 2.1 kg و hard core i5 , core i7 دارند.
Hard E4070-F: 1TB + 8 GB SSD
سلام من این لپ تاپ گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید تمیزش کنم بدنه اش جنس خاصی داره با هرچی که اومدم تمیزش کنم نشد بدتر خش خشی شده اینو چطوری تمیز میکنی؟
- - - Updated - - -
سلام من این لپ تاپ گرفتم ولی نمیدونم چطوری باید تمیزش کنم بدنه اش جنس خاصی داره با هرچی که اومدم تمیزش کنم نشد بدتر خش خشی شده اینو چطوری تمیز میکنی؟
سلام
مشکل خاصی نداره به اون صورت ، قبول دارم که جنس مناسبی برای تمیز نگه داشتن نیست و سریع کثیف میشه
یه دستمال از این که میگن نانو هست خیس کن قشنگ بکش روش ، راحت تمیز میشه
برای صفحه نمایش هم تو بازار محلول های خاص هست که خیلی هم ارزونن یا حتی همین دستمال نانو خیس رو بکش من که همین کارو میکنم.
سلام خسته نباشید.
من میخاستم ی هارد ssd بگیرم ولی میخام قبلش بدونم که ایا این مدل(Hp probook 450 G1) از sata3 پشتیبانی میکنه؟
![]()
دمتون گرم ک جواب میدید.....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)