تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 288 اولاول ... 307076777879808182838490130180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض اینترنت استان خوزستان

اخه ارتفاع زمین تا پشت بوممون 3.75 هست چون دور و برمون خونه های دو طبقه هست و کمی دور تر هم مجتمع ها و پاساژ ها هستند فکر کنم 3 متر جواب نده حداقل باید 7 متر از زمین بیاد بالا تا گیرندگی خوب داشته باشه ولی فکر کنم لوله 7 متری با باد کنده بشه و بیافته چون لوله ی کلفتی هم هست و سنگینه .دو تا 6 متری دارم اگه بزارمشون روی هم تا 12 متر میره بالا اما نمیدونم چه جوری مهارش کنم که نیافته
    مهم اینه که دکل تو دیدتون باشه یعنی بین شما و دکل مانع فیزیکی نباشه حالا ممکنه ۱ متر هم کافی باشه یه ۷ متر کم

برای ۷ متر هم حتما نیاز به کابل مهار دارید وگرنه میله ات زیاد دوم نمیاره

Sent from my iPad using Tapatalk
    Last edited by arash59b; 31-08-2014 at 23:47.

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نانو ام 5 اگر بخوام از بازار تهیه کنم قیمت نوش چنده ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

آرش جان نانو بیم رو نصب کردم.
    جالب اینجاست سیگنالی که قبلا -82 بود با نانو 5 الان شدددددده -66 با سی سی کیو 99.5 درصد
    کیفیتش عالیه
    قدرتش هم خیلی بیشتر از نانو استیشنه.
    تنها مشکلی که داره اینه که تنظیمش مثل دیش ماهواره حساسه و حتی به تکون خوردن 1 سانتی هم عکس العمل نشون میده(که بنظر من مشکلی نیست)
    پیشنهاد میکنم حتما یکیشون رو بخر. خیلی قوی هستن.قابل مقایسه با نانو استیشن نیست

5. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

نانو ام 5 اگر بخوام از بازار تهیه کنم قیمت نوش چنده ؟
    قیمتش 260 تومانه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

آرش جان نانو بیم رو نصب کردم.
    جالب اینجاست سیگنالی که قبلا -82 بود با نانو 5 الان شدددددده -66 با سی سی کیو 99.5 درصد
    کیفیتش عالیه
    قدرتش هم خیلی بیشتر از نانو استیشنه.
    تنها مشکلی که داره اینه که تنظیمش مثل دیش ماهواره حساسه و حتی به تکون خوردن 1 سانتی هم عکس العمل نشون میده(که بنظر من مشکلی نیست)
    پیشنهاد میکنم حتما یکیشون رو بخر. خیلی قوی هستن.قابل مقایسه با نانو استیشن نیست
    مبارکه
    مشخصه که تنضیمش یمقدار سخت تره چون زاویه دیدش ۶ درجه است درحالی که نانو ۵ زاویه اش ۴۵ درجه است اینم بخاطر اینه که بتونه فاصله و عمق بیشتری رو پوشش بده
    الان کدوم شرکت های جدید در دست رس هستند؟

در مورد نانو m5 هم به دوستان توصیه میکنم پولشون رو دور بریزن بهتره تا اون رو بخرن [emoji53]

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مبارکه
    مشخصه که تنضیمش یمقدار سخت تره چون زاویه دیدش ۶ درجه است درحالی که نانو ۵ زاویه اش ۴۵ درجه است اینم بخاطر اینه که بتونه فاصله و عمق بیشتری رو پوشش بده
    الان کدوم شرکت های جدید در دست رس هستند؟

در مورد نانو m5 هم به دوستان توصیه میکنم پولشون رو دور بریزن بهتره تا اون رو بخرن [emoji53]

خوب برای جایی که دید درست و حسابی نداره نانو بیم پول دور ریختنه چون زاویه دیدش کمتره و ممکنه جواب نده

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض اینترنت استان خوزستان

بنظرم کلا بازار فروش اینده دیگه دست شرکت یوبیکیوتی نیست و تجهیزات و عملکرد میکروتیک بهتره درحالی که همون قیمت رو دارن. اکوسیستم میکروتیک دنیای وسیع و خارق العاده ای هست چون رادیوهای این شرکت علاوه بر وظیفه اولیه خودشون توانایی روتربورد بودن و برنامه نویسی رو دارن یعنی شما با پرداخت همون پول هم یه رادیو خریدین و هم یه روتربورد.
    مثلا شما می تونید روی همون رادیو برنامه نویسی تجمیع باند یا همون لودبالانسینگ و ترکیب چند خط اینترنت روانجام بدین
    این دوره زمونه هرکسی که کار و برنامه نویسی میکروتیک بلد باشه از نظر مالی نونش تو روغن هست. لامصب از نظر هیجان ادم رو به مرز جنون میبره

خوب برای جایی که دید درست و حسابی نداره نانو بیم پول دور ریختنه چون زاویه دیدش کمتره و ممکنه جواب نده
    نه دوست عزیز مطلب رو درست متوجه نشدید شما درهرصورت باید دید به دکل داشته باشید
    مثال خودمونیش مثل شلنگ اب هست وقتی سر شیلنگ ابپاش باشه شما وسعت بیشتر ولی درعوض فاصله کمتری رو میتونید خیس کنید ولی وقتی انگشتتون رو روی دهنه شیلنگ بزاری فاصله بیشتر ولی وسعت کمتری رو میتونید خیس کنید همین اتفاق هم برای سیگنال میافته[emoji6][emoji1]

Last edited by arash59b; 01-09-2014 at 18:44.

11. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

ممنونم ازت برادر
    آرش جان دکل های فرانت گلستان رو هم پیدا کرد.اما با سیگنال خیلی ضعیف.ارتفاع من کمه متاسفانه.
    ساختمون جلومه.اما بشدت راضی هستم.لامصب قدرتش خارقالعاده است.
    خیلی حساسه جهتش. من نمیدونستم ۶ درجه هست.
    میلیمتری میشه تنظیمش کرد.
    ولی وقتی تنظیمش کردی کیفیت دریافتت وحشتناک میره بالا.
    اصلا فارانت رو توی نانو ۵ نشونشم نمیداد.ولی با بیم نشون میده.
    من احساس میکنم نانو بیم ام۵ مدل ۴۰۰ با قدرت ۲۵ دی بی. از میکروتک قوی تر باشه از نظر گیرندگی یا ارسال درسته آرش جان؟
    Last edited by imanparsa; 01-09-2014 at 19:34.

13. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بنظرم کلا بازار فروش اینده دیگه دست شرکت یوبیکیوتی نیست و تجهیزات و عملکرد میکروتیک بهتره درحالی که همون قیمت رو دارن. اکوسیستم میکروتیک دنیای وسیع و خارق العاده ای هست چون رادیوهای این شرکت علاوه بر وظیفه اولیه خودشون توانایی روتربورد بودن و برنامه نویسی رو دارن یعنی شما با پرداخت همون پول هم یه رادیو خریدین و هم یه روتربورد.
    مثلا شما می تونید روی همون رادیو برنامه نویسی تجمیع باند یا همون لودبالانسینگ و ترکیب چند خط اینترنت روانجام بدین
    این دوره زمونه هرکسی که کار و برنامه نویسی میکروتیک بلد باشه از نظر مالی نونش تو روغن هست. لامصب از نظر هیجان ادم رو به مرز جنون میبره

نه دوست عزیز مطلب رو درست متوجه نشدید شما درهرصورت باید دید به دکل داشته باشید
    مثال خودمونیش مثل شلنگ اب هست وقتی سر شیلنگ ابپاش باشه شما وسعت بیشتر ولی درعوض فاصله کمتری رو میتونید خیس کنید ولی وقتی انگشتتون رو روی دهنه شیلنگ بزاری فاصله بیشتر ولی وسعت کمتری رو میتونید خیس کنید همین اتفاق هم برای سیگنال میافته[emoji6][emoji1]

پس یعنی اونطور نیست که اگر دور و برمون ساختمون بلند بود یا دقیقا روبروی دکل نبودیم مثلا دکل شمال شرقی ما بود کار نده و در هر شرایطی که نانو 5 کار بده این هم حتما کار میده ولی با سیگنال بهتر درسته ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ممنونم ازت برادر
    آرش جان دکل های فرانت گلستان رو هم پیدا کرد.اما با سیگنال خیلی ضعیف.ارتفاع من کمه متاسفانه.
    ساختمون جلومه.اما بشدت راضی هستم.لامصب قدرتش خارقالعاده است.
    خیلی حساسه جهتش. من نمیدونستم ۶ درجه هست.
    میلیمتری میشه تنظیمش کرد.
    ولی وقتی تنظیمش کردی کیفیت دریافتت وحشتناک میره بالا.
    اصلا فارانت رو توی نانو ۵ نشونشم نمیداد.ولی با بیم نشون میده.
    من احساس میکنم نانو بیم ام۵ مدل ۴۰۰ با قدرت ۲۵ دی بی. از میکروتک قوی تر باشه از نظر گیرندگی یا ارسال درسته آرش جان؟
    داداش ارتفاع رادیوت از سطح خیابان حدودا چند متره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •