خدایا همه را یه عشقشان برسان![]()
شیردل![]()
خدایا همه را یه عشقشان برسان![]()
شیردل![]()
آقا راستی یک قرار درست و حسابی بعد از امتحانات بگزاریم بزنیم به کوه و کمند ؛ باغ دایی من تو آخرای زشکه ؛ اگه خواستین برای بعد از امتحانات ردیفش کنم؛ در ضمن این پیست اسکی مشهد هم بدک نیست ها بازم برا بعد از امتحانات (البته بگم که لاستیک تراکتور بجای اسکی استفاده میشه اونجا
)
-------------------------------------------
آهان راستی در مورد این اس ام اس ها و آف هایی که میگیم چراغا را روشن کنیم باید بگم ؛ باور کنید من امتحانام شروع شده و کلا کم میام پای نت ؛ پس به بزرگی خودتون ببخشید![]()
شیردل![]()
Last edited by Braveheart; 02-01-2007 at 23:40.
امیر جان کمند معنی دیگه ای میده درستش کوه و کمره !
تا جایی که یادم میاد تو همیشه یه جوری باید مخالفت خودتو اعلام کنی
خب اینم یه جورشه
در کل بچه ها اگه پایه باشن بد نیست ولی خب بهترین زمان همن جمعه هستش
گفتم که قرار برای 5 شنبه و بخور بخور جمعه صبح که توی قرار در مورش تصمیم می گیریم
آقایون محترم این متنی بود که نوشته بودم و قرار رو آقا میلاد گذاشتن و دقیقا اعلام کردن بخونین
همگی دقت کنین
5 شنبه هم دیگه رو می بینیم
و برای جمعه هم که هر کس میخاد بیاد قرارش رو میذاریم بریم کله پاچه ای
بابا پیشی تو هم ناز نکن بیا دیگه
آقای نامدار منتظر شما هم هستیم
این هم متن میلاد
Last edited by torgheh; 03-01-2007 at 10:25.
سلام.....
الان که اینو مینویسم از ساعت 8:30 تا 10 دقیقه پیش داشتم شیمی میخوندم![]()
![]()
خب چون قرار شده بچه ها باحال و قدیم بیان من 5شنبه میام![]()
دیگه خبرهای خوشی![]()
درمورد آفهایی میاد که چرا اینویز هستین باید بگم که من واسه همه ارسال میکنم![]()
چون یه عده بنده خدا هایی اینویز میان بالا(نمیگم احسان هم هست,البته جدیدا روشن میاد)
پنجشنبه منتظر همگی هستم...جدید هم بیاین.علی آقا شما هم بیا![]()
جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــونم ! ( حال کردین چه نفسی دارم ! فقط به خاطر کله پاچه بود ! )
پس 5 شنبه ردیفه دیگه ؟ باز نیام نیم ساعت منتظر طرقه و میلاد بشینم !
نوید نامرد ! من کی اینویز اومدم !؟ کی نیومدم !؟
آقایی که همیشه خودش دیر میاد ببین چی میگه !!
راسی دوستان برای 5شنبه به فکر خوردن و شکم باشین ها......فکر کنین 5شنبه میریزیم رو هم فکرارو
برو آقا نويد خودت رو بذار سر كار . من خودم تو لوله بخاري بزرگ شدم حالا اومدي ما رو سياه كني. مي دونم اين Send To Al رو واسه كي ميفرستي. عزيزم طبيعيه يه خورده الافي بكشيدرمورد آفهایی میاد که چرا اینویز هستین باید بگم که من واسه همه ارسال میکنم![]()
بابا من از هر چي سيرابي و كله پاچه اي كه هست حالم دگرگون ميشه . از جلوي مغازه طباحي كه رد ميشم تا نيم ساعت گيج ميزنم حالا بيام كله پاچه و سيرابي![]()
حالا ان شالله 5 شنبه ميبينمتون صحبت ميكنيم
فعلا كه عين خر تو گل گير كردم با اين درسا. هيچي حاليم نيست
امیدوارم امروز همه بیان...........دوستان جدید اگه خواستن بیان هنوز دیر نیست به من پیغام خصوصی یا تو یاهو پیغام بدن هماهنگ کنیم.البته افراد جدید باحال که داریم,بازم بیاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)