بهترین پلاگینهایی بود که تا حالا دیدم ، میخوام بدونم چه تنظیماتی باید انجام بدم تا از حداکثر قدرت گرافیکی این پلاگین در بازی بتونم استفاده کنم ، البته منظورم تنظیمات دستی بود نه کلیک روی گرینه Nice در تنظیماتش . ممنون از زحمات شما
بهترین پلاگینهایی بود که تا حالا دیدم ، میخوام بدونم چه تنظیماتی باید انجام بدم تا از حداکثر قدرت گرافیکی این پلاگین در بازی بتونم استفاده کنم ، البته منظورم تنظیمات دستی بود نه کلیک روی گرینه Nice در تنظیماتش . ممنون از زحمات شما
دوست عزیز سلام.بعدشم اینکه اون لینکی که تو امضای فرهاد(کلنگ عدالت) اکانت خودشه فعلا خرابه اینا درستن.2.نظرت خیلی بده!!!تیم pcsx2 هرروز داره نسخه جدید میده بیرون(از بیکاری) اونوقت که توقع ها زیاد میشه
![]()
سلام
ببخشید نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه
چطوری سی دی گیم شارک را بروی کامپیوتر اجرا کنم البته من بازی های ps1 را براحتی اجرا می کنم ولی گیم شارک اجرا نمیشه
آیا نرم افزاری هست که کار گیم شارک را بکند وکد ها را قبول کند؟
ممنون
دوست عزیز شما گمونم منظورت شبیه ساز ps1 باشه epsx اگه اینه که بهتره با psx1.13 کار کنی که خیلی بهتره
سلام به روي ماهت! 1. منظور من از لينكها سه تا لينك باياس بود كه هر سه تاشون ميگه:The file link that you requested is not valid.
2. كدوم نظر؟ اين يه نظر نيست، واقعيته اگه شما adls 1mg داري و برات صفحات مثل برق و باد ميان، قضيه فرق ميكنه! مرورگر من اون صفحات طول دراز بازي سنتر رو خيلي دير مياره.
3. تيم pcsx2 بيكار نيست كه بياد هر روز نسخه جديد بده. ببينم اصلا منظور شما از نسخه، نسخه beta كه نيست؟![]()
من ميخوام smackdown vs raw 2009 رو با سرعت مناسب اجرا كنم. كسي تنظيمات مناسب رو ميدونه؟
عزیز من در مورد لینک هام حق داری مشکل داره و دارم رفع میکنم منم مثل شما دارم با 56k b کار میکنم و سرعت بد نیست حداقل سایت باز میشهشما با opera کار کنی بهتره و منظورتو از این که تیم pcsx2 بیکار نیست که بیاد هروز نسخه جدید بده رو نفهمیدم
این تیم کارش اینه که هروز روی این پروژه کار کنه و بهتر بکنن منظور همون
beta هست هست از 7 سال پیش تا به الان این فقط نسخه امتحانی دارن میدن بیرون و روش دارن کار میکنن
سلام بازم.اهان اونو درست میگی!!چون من قبلا اونا رو دان کرده بودم درست بود.نظر قبلی که گفته بودی.زدن برنامه ها رو سی دی.خداوکیلی به جون خودمو خودت من با 40کیلو بایت میام بالا!!!همچنین ولی باید تحمل کنیم تا adsl بیاد.
اونو شوخی کردم.نه نیست!!!![]()
كلنگ جان حرف من با دوستمون علي بود كه ميگفت تيم pcsx هر روز داره نسخه جديد ميده بيرون.نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ ممنونم
مشخصات سيستم من:
cpu: amd phenon triple core 8450
ram: 4gb vga:ati 3870 asus
Last edited by golden7light; 19-01-2009 at 15:40.
به طور ساده speed ---- برای تنظیمات نوع سرعت و سازگازی هست
advanced هم برای سرعت در بعضی از جاها منظم کننده و هماهنگ کننده بین cpu و speed ---- هست
game fix با زدن تیکهاشون تنظیمات خواص و برطرف کننده باگهای این بازیها هست
cpu نوع فریم که میخوایی دز بازی بگیرو تنظیم میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)