تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 118 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1172

نام تاپيک: مشكلات اجراي بازيهاي پلي استيشن 1 و 2

آخر فروم باز Cyberlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    MACS0647-JD

پيش فرض

بهترین پلاگینهایی بود که تا حالا دیدم ، میخوام بدونم چه تنظیماتی باید انجام بدم تا از حداکثر قدرت گرافیکی این پلاگین در بازی بتونم استفاده کنم ، البته منظورم تنظیمات دستی بود نه کلیک روی گرینه Nice در تنظیماتش . ممنون از زحمات شما

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

ببينم گرفتي ما رو عدالت؟ ما چي ميگيم تو چي ميگي! تازه مگه تو صفحه قبل نگفتيم 4 share مشكل داره؟ چرا دوباره لينك ميدي؟
    در ضمن اينجا يه خوبي كه نسبت به بازي سنتر داره اينه كه صفحاتش خيلي سريعتر از اون بالا ميان
    دوست عزیز سلام.بعدشم اینکه اون لینکی که تو امضای فرهاد(کلنگ عدالت) اکانت خودشه فعلا خرابه اینا درستن.2.نظرت خیلی بده!!!تیم pcsx2 هرروز داره نسخه جدید میده بیرون(از بیکاری) اونوقت که توقع ها زیاد میشه

داره خودمونی میشه karbon2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    در همین دنیا

پيش فرض

سلام
    ببخشید نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه
    چطوری سی دی گیم شارک را بروی کامپیوتر اجرا کنم البته من بازی های ps1 را براحتی اجرا می کنم ولی گیم شارک اجرا نمیشه
    آیا نرم افزاری هست که کار گیم شارک را بکند وکد ها را قبول کند؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kolange_edalat2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

بهترین پلاگینهایی بود که تا حالا دیدم ، میخوام بدونم چه تنظیماتی باید انجام بدم تا از حداکثر قدرت گرافیکی این پلاگین در بازی بتونم استفاده کنم ، البته منظورم تنظیمات دستی بود نه کلیک روی گرینه Nice در تنظیماتش . ممنون از زحمات شما
    دوست عزیز شما گمونم منظورت شبیه ساز ps1 باشه epsx اگه اینه که بهتره با psx1.13 کار کنی که خیلی بهتره

داره خودمونی میشه golden7light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

دوست عزیز سلام.بعدشم اینکه اون لینکی که تو امضای فرهاد(کلنگ عدالت) اکانت خودشه فعلا خرابه اینا درستن.2.نظرت خیلی بده!!!تیم pcsx2 هرروز داره نسخه جدید میده بیرون(از بیکاری) اونوقت که توقع ها زیاد میشه
    سلام به روي ماهت! 1. منظور من از لينكها سه تا لينك باياس بود كه هر سه تاشون ميگه:The file link that you requested is not valid.
    2. كدوم نظر؟ اين يه نظر نيست، واقعيته اگه شما adls 1mg داري و برات صفحات مثل برق و باد ميان، قضيه فرق ميكنه! مرورگر من اون صفحات طول دراز بازي سنتر رو خيلي دير مياره.
    3. تيم pcsx2 بيكار نيست كه بياد هر روز نسخه جديد بده. ببينم اصلا منظور شما از نسخه، نسخه beta كه نيست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

من ميخوام smackdown vs raw 2009 رو با سرعت مناسب اجرا كنم. كسي تنظيمات مناسب رو ميدونه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

سلام به روي ماهت! 1. منظور من از لينكها سه تا لينك باياس بود كه هر سه تاشون ميگه:the file link that you requested is not valid.
    2. كدوم نظر؟ اين يه نظر نيست، واقعيته اگه شما adls 1mg داري و برات صفحات مثل برق و باد ميان، قضيه فرق ميكنه! مرورگر من اون صفحات طول دراز بازي سنتر رو خيلي دير مياره.
    3. تيم pcsx2 بيكار نيست كه بياد هر روز نسخه جديد بده. ببينم اصلا منظور شما از نسخه، نسخه beta كه نيست؟
    عزیز من در مورد لینک هام حق داری مشکل داره و دارم رفع میکنم منم مثل شما دارم با 56k b کار میکنم و سرعت بد نیست حداقل سایت باز میشه شما با opera کار کنی بهتره و منظورتو از این که تیم pcsx2 بیکار نیست که بیاد هروز نسخه جدید بده رو نفهمیدم این تیم کارش اینه که هروز روی این پروژه کار کنه و بهتر بکنن منظور همون
    beta هست هست از 7 سال پیش تا به الان این فقط نسخه امتحانی دارن میدن بیرون و روش دارن کار میکنن

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام به روي ماهت! 1. منظور من از لينكها سه تا لينك باياس بود كه هر سه تاشون ميگه:The file link that you requested is not valid.
    سلام بازم.اهان اونو درست میگی!!چون من قبلا اونا رو دان کرده بودم درست بود.نظر قبلی که گفته بودی.زدن برنامه ها رو سی دی.خداوکیلی به جون خودمو خودت من با 40کیلو بایت میام بالا!!!همچنین ولی باید تحمل کنیم تا adsl بیاد.
    اونو شوخی کردم.نه نیست!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پای كامپيوتر

پيش فرض

عزیز من در مورد لینک هام حق داری مشکل داره و دارم رفع میکنم منم مثل شما دارم با 56k b کار میکنم و سرعت بد نیست حداقل سایت باز میشه شما با opera کار کنی بهتره و منظورتو از این که تیم pcsx2 بیکار نیست که بیاد هروز نسخه جدید بده رو نفهمیدم این تیم کارش اینه که هروز روی این پروژه کار کنه و بهتر بکنن منظور همون
    beta هست هست از 7 سال پیش تا به الان این فقط نسخه امتحانی دارن میدن بیرون و روش دارن کار میکنن
    كلنگ جان حرف من با دوستمون علي بود كه ميگفت تيم pcsx هر روز داره نسخه جديد ميده بيرون.

كسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ ممنونم
    مشخصات سيستم من:
    cpu: amd phenon triple core 8450
    ram: 4gb vga:ati 3870 asus
    Last edited by golden7light; 19-01-2009 at 15:40.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

كلنگ جان حرف من با دوستمون علي بود كه ميگفت تيم pcsx هر روز داره نسخه جديد ميده بيرون.

كسي ميتونه يه توضيح كامل در مورد قسمتهاي speedhach,advanced,gamefix,cpu و همينطور كارايي و نحوه تنظيماتشون و اينكه هرقسمت تنظيماتشون چه كاري انجام ميده، بده؟ ممنونم
    مشخصات سيستم من:
    cpu: amd phenon triple core 8450
    ram: 4gb vga:ati 3870 asus
    به طور ساده speed ---- برای تنظیمات نوع سرعت و سازگازی هست
    advanced هم برای سرعت در بعضی از جاها منظم کننده و هماهنگ کننده بین cpu و speed ---- هست
    game fix با زدن تیکهاشون تنظیمات خواص و برطرف کننده باگهای این بازیها هست
    cpu نوع فریم که میخوایی دز بازی بگیرو تنظیم میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •