بزای چند چند شد؟
بزای چند چند شد؟
بازی
2-1 رئال
برد به سبک.....
واقعا بازی بدی بود...پنالتی هم نبود و په په فریب داد داور رو...خیلی بازی بدی بود
من که بازی رو ندیدم ولی اینطوری که شنیدم داور سمت رئال قش کرده بوده؟راموس باید اخراج میشده و پنالتی روی په په هم مشکوک بوده ( کارشناس مارکا تایید کرد که درسته) !
ماشالله رونالدو چقد چاق شدهشده شبیه این سندرمیااا
آره داره میگه بچه بچسب به فوتبالت ... توو دختر هیچی نیست ...
-----------------------
برد ناپلئونی رئال رو تبریک میگم ... این په په هم شیطون شده هااا....![]()
دقیقه 80 که شروع شد مطمئن بودم که گل میخوریم ، فقط میخواستم زودتر گل رو بخوریم که فرصت واسه جبران داشته باشیم! روند بازی دو تیم کامل اینو نشون میداد.
ضریب اشتباهات حرکات تیم و سهل انگاری ها بالا بود! عدم دقت توی تک تک حرکات بازیکنا مشهود بود، تعویض ها میتونست بهتر باشه مخصوصا اوردن موراتا که من متوجه نشدم واقعا برا چی اتفاق افتاد! فکر کنم صرفا میخواست موراتا بازی کنه وگرنه برنامه مناسبی براش ندیدم.
شادی بعد از گلشون رو خیلی طول دادن واسه همین داور اجازه زدن کرنر رو داد.
پپه دم بریده!!
یعنی بی اختیارم هر بار صحنه تکرار میشد از ری اکشن په په خندم میگرفت
تو این عکس یکم بد افتادهوگرنه جدیدا خیلی لاغر شده حتی یه برنامه ریالیتی واسه لاغر کردنش ساخته شد.
مرجع خبری رئال مادرید : كارلو آنجلوتي از عملكرد تيمش انتقاد كرد و عليه جرارد پيكه كه در مورد داور بازي رئال و الچه توئيت كرده بود نيز صحبت كرد .
صحنه هاي جنجالي :"سخت است كه در مورد تصميمات داوري صحبت كنيم . صحبت در اين باره را دوست دارم چرا كه از روي نيمكت جايگاهم براي اين خوب نيست . در مورد پنالتي ، از په په پرسيدم و گفت كه پنالتي مشخص بوده است . "
حرفهاي پيكه :"فكر مي كنم كه بايد بيشتر بازي كند تا اين كه حرف بزند . در زمين خيلي بهتر از بيرونش است . "
رئال :" با چنين عملكردي نمي توانيم دربي را ببريم . كل دنيا اين را مي بينند . نياز داريم تا جدي تر بازي كنيم . "
حريف :" الچه سازماندهي دفاعي خوبي داشت . بارها شده مقابل تيمهاي دفاعي بازي كنيم و بايد به دنبال راهكار متفاوتي باشيم . سعي كرديم بيشتر از جناحين فشار بياوريم و اين گونه قفل خط دفاعي حريف را باز كنيم . "
آلوارو آربلوا عملا پيكه را ذوب كرد . بازيكن بارسلونا به كنايه در مورد داوري بازي رئال مادريد و الچه گفته بود كه "فيلم كمدي " ديده است اما آربلوا به او پاسخي داد كه مسلما باعث شده كه پيكه ديگر جرئت داستان بافتن عليه رئال نداشته باشد .
آربلوا نوشت :" از 3 امتياز خيلي خوشحالم . همچنين خيلي خوشحالم كه برخي رشته شان را از تئاتر به سينما تغيير دادند . اين هميشه خوشايند است . " در حقيقت اشاره آربلوا به تئاتر بازي كردن بازيكنان بارسلونا همچون پيكه ، آلوس ، ماسكرانو ، ... در خلال بازيهاست .
په په در مورد صحنه ارتكاب پنالتي بر رويش در بازي رئال مادريد و الچه گفت :" مرا كشيد ، مرا هل داد و مرا به زمين زد . من به دنبال توپ بودم و او اجازه نداد كه به آن برسم . پشتش به توپ بود و اصلا به توپ نگاه نمي كرد . "
وي ادامه داد :" بازي در دربي مشكل خواهد بود . بايد در طول بازيها خيلي جدي تر باشيم . به هوداران بايد بگويم كه آرام باشند چرا كه اين فصل جديدي است . ذهنيت ما با بازيكناني جديد عوض شده است . مسلما براي ديدن يك بازي عالي بايد صبر كرد . "
فکر کنم خودشون یادشون رفته بازی لالیگا چند هفته قبل رو چطور تونستن 3-2 ببرن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
این پیکه هم زیاد جدی نگیرین (( نه از اونن حرفش در مورد بانکداری و .. که جوکی بیش نبود و نه از این))
+
حالا جدا از این حرفا
باید به بازی شنبه فکر کرد
آتلتیکو رو باید حتما برد
چون بعدش تو چمپیونز بازی داریم و تیم به شدت نیازمند روحیه هست
Last edited by wooooow; 26-09-2013 at 03:30. دليل: لحن نا مناسب
هایلات های بازی رو دیدم. پنالتی هم نبود، حتی مارکا هم از قول یه کارشناس نوشته که نبوده.
آمار و گفته ها نشون میده بازی اصلاً خوب نبود و با اشتباه داور بردیم. حالا جناب پیکه لطف میکنه و به داور تذکر میده که درست قضاوت کنه، جای تقدیر داره، فقط کاش وقتی جلوی Galatasary داور پنالتی مدافع روی رونالدو رو نگرفت هم توئیت میکرد!
البته Elche که تا حالا هیچ بازی ای رو نبرده، جلوی ما فقط دفاع کرد و از بی انگیزگی مدافعین ما تونست با ۳ پاس از دروازشون، گل بزنه!
بیش از ۶۰ درصد، توپ دست ما بود و فکر کنم ۱۱ تا شوت بسمت دورازه داشتیم.
البته اون پنالتی نبود...... رونالدو پاشو به پای مدافع گیر داد...داور پنالتی مدافع روی رونالدو رو نگرفت هم توئیت میکرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)