تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 80 از 103 اولاول ... 307076777879808182838490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 791 به 800 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

حوالی 1 بامداد شبکه NHK World TV یه برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامی پخش کرد . اون چیزی که من با اولین برخوردم ازش فهمیدم اینه که هر هفته به معرفی سوژه های درحال ساخت (انیمه-فیلم) می پردازن و یه مانگاکا هم دعوت میکنن تا در مورد خودش و اثرش گفتگو کنند (یه مانگا خاکـ برسری نمیدونم دوجین بود فوجوشی بود چی بود رو میزگرد کرده بودن )
    اطلـاعات خوبی میده که در فضای مجازی موجود نمی باشد . دیشب قسمتِ فیلم Expelled From Paradise بود که معرفی بشه و ماهم اینجا بازش کنیم .

حتی با اینکه 10 روز به اکران فیلم باقی مونده هیچگونه اطلـاعات بدردبخوری از داستان فیلم شخصیت ها و... موجود نیست ...
    در نمایشگاه بین المللی انیمه سال پیش در توکیو ... Gen Urobuchi مانگاکا عنواین معروف و محبوب Mahou Shoujo Madoka Magica - Fate/Zero (حداقل انیمه هاشون رو ببینید) اعلـام کرد که درحال ساخت فیلمی اورجینال علمی تخیلی مکا با همکاری کمپانی Toei Animation است [No more information]

در برنامه دیشب گفته شد که داستان این انیمیشن اورجینال ... در آینده دور (2400) اتفاق میفته [بازم No more information] که طراحی و گرافیکش تماما CG و 3D خارق العاده ـست بدون ذره ای افکت دو بعدی حتی ! اغلب مبارزات تکـ به تکـ انیمه Live Action هست که خیلی زیباست خیلی ! به شخصه همچین مبارزات تمیزی که در سکانس های برگزیده در برنامه نمایش داده شد تا به حال ندیدم .
    انیمه از لحاظ گرافیکی چیزی کم نداره و رو به راهه ... یه نرمی خاصی داشت کیف کردم .

چیزی که از شخصیت اصلی "آنجلـا" میدونیم ... اگه دوستان فیلم Pacific Rim رو دیده باشن یادشون هست که برای جنگـ با دشمن سوار بر ربوت رخش خود میشن و دشمن رو تار و مار میکنن . اینجا هم آنجلـا سوار ربوت ــش میشه و به جنگـ یه سری ربوت دیگه میره .

تهیه کننده و گارکردان که تو دیوار -ــ-
    دوبلر ها شاخ و شاخ شکن . Sound track . Rie Kugimiya- Shin-ichiro Miki- Hiroshi Kamiyaـها هم از Narasaki . هرکدومشون حداقل 200 تا شخصیت مختلف و صد البته محبوب مثل کاگورا ، لیوای ،Trafalgar Law و... رو صداگذاری کردن و مقام برترین دوبلرها رو در سال های اخیر گرفتن .

نه از شخصیت پردازی خبری هست نه از پلـات فیلم واسه همین هیچ نظری ندارم اما خودم بخاطر دوبلرهای محبوبم ، آهنگساز و بند محبوبم و گرافیکـ و طراحی قوی انیمه حتما تماشا میکنم .

پیش بینی میشه سال بعد نسبت به امسال آثار با کیفیت و قابل دیدن بیشتری داشته باشیم که Expelled From Paradise هم یکی از آنهاست : )

پ.ن : نمیدونم تنها منم که فکـ میکنم طراحی لباسش الهام گرفته از انیمه Mahouka Koukou no Rettousei هست یا شما هم همینطور ؟!

-------
    Eve no Jikan هنوز زیرنویس فارسی نشده ... ایشالله اگه بلکـ دینامیت نهایتا(!) به دست عزیزان رسید شروع میکنیم این یکی رو هم ساب میزنیم ; )
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 05-11-2014 at 14:22. دليل: +

2. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درود

حوالی 1 بامداد شبکه NHK World TV یه برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامی پخش کرد . اون چیزی که من با اولین برخوردم ازش فهمیدم اینه که هر هفته به معرفی سوژه های درحال ساخت (انیمه-فیلم) می پردازن و یه مانگاکا هم دعوت میکنن تا در مورد خودش و اثرش گفتگو کنند (یه مانگا خاکـ برسری نمیدونم دوجین بود فوجوشی بود چی بود رو میزگرد کرده بودن )
    اطلـاعات خوبی میده که در فضای مجازی موجود نمی باشد . دیشب قسمتِ فیلم Expelled From Paradise بود که معرفی بشه و ماهم اینجا بازش کنیم .

حتی با اینکه 10 روز به اکران فیلم باقی مونده هیچگونه اطلـاعات بدردبخوری از داستان فیلم شخصیت ها و... موجود نیست ...
    در نمایشگاه بین المللی انیمه سال پیش در توکیو ... Gen Urobuchi مانگاکا عنواین معروف و محبوب Mahou Shoujo Madoka Magica - Fate/Zero (حداقل انیمه هاشون رو ببینید) اعلـام کرد که درحال ساخت فیلمی اورجینال علمی تخیلی مکا با همکاری کمپانی Toei Animation است [No more information]

در برنامه دیشب گفته شد که داستان این انیمیشن اورجینال ... در آینده دور (2400) اتفاق میفته [بازم No more information] که طراحی و گرافیکش تماما CG و 3D خارق العاده ـست بدون ذره ای افکت دو بعدی حتی ! اغلب مبارزات تکـ به تکـ انیمه Live Action هست که خیلی زیباست خیلی ! به شخصه همچین مبارزات تمیزی که در سکانس های برگزیده در برنامه نمایش داده شد تا به حال ندیدم .
    انیمه از لحاظ گرافیکی چیزی کم نداره و رو به راهه ... یه نرمی خاصی داشت کیف کردم .

چیزی که از شخصیت اصلی "آنجلـا" میدونیم ... اگه دوستان فیلم Pacific Rim رو دیده باشن یادشون هست که برای جنگـ با دشمن سوار بر ربوت رخش خود میشن و دشمن رو تار و مار میکنن . اینجا هم آنجلـا سوار ربوت ــش میشه و به جنگـ یه سری ربوت دیگه میره .

تهیه کننده و گارکردان که تو دیوار -ــ-
    دوبلر ها شاخ و شاخ شکن . Sound track . Rie Kugimiya- Shin-ichiro Miki- Hiroshi Kamiyaـها هم از Narasaki . هرکدومشون حداقل 200 تا شخصیت مختلف و صد البته محبوب مثل کاگورا ، لیوای ،Trafalgar Law و... رو صداگذاری کردن و مقام برترین دوبلرها رو در سال های اخیر گرفتن .

نه از شخصیت پردازی خبری هست نه از پلـات فیلم واسه همین هیچ نظری ندارم اما خودم بخاطر دوبلرهای محبوبم ، آهنگساز و بند محبوبم و گرافیکـ و طراحی قوی انیمه حتما تماشا میکنم .

پیش بینی میشه سال بعد نسبت به امسال آثار با کیفیت و قابل دیدن بیشتری داشته باشیم که Expelled From Paradise هم یکی از آنهاست : )

پ.ن : نمیدونم تنها منم که فکـ میکنم طراحی لباسش الهام گرفته از انیمه Mahouka Koukou no Rettousei هست یا شما هم همینطور ؟!

-------
    Eve no Jikan هنوز زیرنویس فارسی نشده ... ایشالله اگه بلکـ دینامیت نهایتا(!) به دست عزیزان رسید شروع میکنیم این یکی رو هم ساب میزنیم ; )

any last word

+

منتظر اونی چان باش که داره میاد سراغت

خوبه دیگه ما دو تا اتش و یخ معرکه هستیم....

4. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

Madman زیرنویسش کرده (Madman زیرنویساش قدیمی هم هستن ، احتمالاً اون قدیما هم زیرنویسش کرده)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از masoud93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود
    Madman زیرنویسش کرده (Madman زیرنویساش قدیمی هم هستن ، احتمالاً اون قدیما هم زیرنویسش کرده)
    والله یکی از رفقا سرچ کرده بود زیرنویس نداشت به من گفت بزنش اما مثل اینکه داره ! ممنون مسعود

راستی بچه ها برید این تیکـ به انیمه برتر خودتون رای بدید

نظرسنجی های بعدی وابسته به اینه ... اگر مشارکت در حد معقول باشه قول بهتون میدم اینقد نظرسنجی بزاریم که کلـافه شید ! اما برعکس ـش هم هست که امیدوارم رخ نده حداقل خودم اصلـا نمیخوام آخرین نظرسنجی انیمه ای باشه

8. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

از دوستان کسی انیمه های سینمایی Hokuto no Ken رو دیده!؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اولش که تصاویرش رو نگاه کردم فکر کردم چرا برام طراحی اشنا می زنه
    ولی دقیقتر شدم متوجه شدم چون قبلا کار طراحش رو در انیمه Gifuu Doudou دیدم اشنا می زد

این خیلی قدیمی هست و احتمال اینکه کسی دیده باشه تو ایران پایینه - مخصوصا که گروه سنی اش هم بالا هست ( و با دیدگاه ان موقع در مورد انیمه و کارتون اصلا شک دارم کسی نظرش رو جلب کرده باشه.) .

متاسفانه من هم تو لیست انیمه ها و مانگاهای کلاسیک ندیدم.... فکر کنم جزو مواردی میشه که فقط خودت دیدی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام. دوستان من می خوام انیمه شروع کنم به دیدن

یه لیست از بهترین انیمه های موجود میشه بهم بدین.

فقط بچه گانه نباشه. و تعداد اپیزود ها از 70 -80 تا عبور نکنه

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

هنر شمشیر انلاین
    Fate stay night

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من انیمه نگاه نمیکنم ولی الان می خواهم نگاه کنم پیشنهادتون چیه ؟

برای سنین زیر 7 سال پیشنهادتون ؟

لطفا محل دانلود هم بگید
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

درود

داشتمش ولی اینقد نشد که ببینم تا انیمه با جاش (هارد) پرید -ـ-

یه لیست از بهترین انیمه های موجود میشه بهم بدین.
    از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست به بعد بهترین ها از نظر عزیزان نام برده شده که 90 درصدشون شرایط ذکرشده شما رو دارن

برای سنین زیر 7 سال پیشنهادتون ؟
    فعلـا اینارو یادم میاد ...
    Nichijou
    Ichigo Mashimaro
    Hanada Shounen-shi
    Azumanga Daiou The Animation
    Jungle wa Itsumo Hare Nochi Guu
    +
    Usagi Drop
    Barakamon

و البته پیشنهاد اصلی من Lucky Star ، این انیمه سوپر سایان در سبکـ موردنظر شما میباشد ^ــ^

15. 5 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •