درود
حوالی 1 بامداد شبکه NHK World TV یه برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامی پخش کرد . اون چیزی که من با اولین برخوردم ازش فهمیدم اینه که هر هفته به معرفی سوژه های درحال ساخت (انیمه-فیلم) می پردازن و یه مانگاکا هم دعوت میکنن تا در مورد خودش و اثرش گفتگو کنند (یه مانگا خاکـ برسری نمیدونم دوجین بود فوجوشی بود چی بود رو میزگرد کرده بودن )
اطلـاعات خوبی میده که در فضای مجازی موجود نمی باشد . دیشب قسمتِ فیلم
Expelled From Paradise بود که معرفی بشه و ماهم اینجا بازش کنیم .
حتی با اینکه 10 روز به اکران فیلم باقی مونده هیچگونه اطلـاعات بدردبخوری از داستان فیلم شخصیت ها و... موجود نیست ...
در نمایشگاه بین المللی انیمه سال پیش در توکیو ... Gen Urobuchi مانگاکا عنواین معروف و محبوب Mahou Shoujo Madoka Magica - Fate/Zero (حداقل انیمه هاشون رو ببینید) اعلـام کرد که درحال ساخت فیلمی اورجینال علمی تخیلی مکا با همکاری کمپانی Toei Animation است [No more information]
در برنامه دیشب گفته شد که داستان این انیمیشن اورجینال ... در آینده دور (2400) اتفاق میفته [بازم No more information] که طراحی و گرافیکش تماما CG و 3D خارق العاده ـست بدون ذره ای افکت دو بعدی حتی ! اغلب مبارزات تکـ به تکـ انیمه Live Action هست که خیلی زیباست خیلی ! به شخصه همچین مبارزات تمیزی که در سکانس های برگزیده در برنامه نمایش داده شد تا به حال ندیدم .
انیمه از لحاظ گرافیکی چیزی کم نداره و رو به راهه ... یه نرمی خاصی داشت کیف کردم .
چیزی که از شخصیت اصلی "آنجلـا" میدونیم ... اگه دوستان فیلم Pacific Rim رو دیده باشن یادشون هست که برای جنگـ با دشمن سوار بر ربوت رخش خود میشن و دشمن رو تار و مار میکنن . اینجا هم آنجلـا سوار ربوت ــش میشه و به جنگـ یه سری ربوت دیگه میره .
تهیه کننده و گارکردان که تو دیوار -ــ-
دوبلر ها شاخ و شاخ شکن . Sound track . Rie Kugimiya- Shin-ichiro Miki- Hiroshi Kamiyaـها هم از Narasaki . هرکدومشون حداقل 200 تا شخصیت مختلف و صد البته محبوب مثل کاگورا ، لیوای ،Trafalgar Law و... رو صداگذاری کردن و مقام برترین دوبلرها رو در سال های اخیر گرفتن .
نه از شخصیت پردازی خبری هست نه از پلـات فیلم واسه همین هیچ نظری ندارم اما خودم بخاطر دوبلرهای محبوبم ، آهنگساز و بند محبوبم و گرافیکـ و طراحی قوی انیمه حتما تماشا میکنم .
پیش بینی میشه سال بعد نسبت به امسال آثار با کیفیت و قابل دیدن بیشتری داشته باشیم که Expelled From Paradise هم یکی از آنهاست : )
پ.ن : نمیدونم تنها منم که فکـ میکنم طراحی لباسش الهام گرفته از انیمه Mahouka Koukou no Rettousei هست یا شما هم همینطور ؟!
-------
Eve no Jikan هنوز زیرنویس فارسی نشده ... ایشالله اگه بلکـ دینامیت نهایتا(!) به دست عزیزان رسید شروع میکنیم این یکی رو هم ساب میزنیم ; )