تبريك به همه ي تاجي ها ...
بازی های فشرده و رسمی کردن کسر امتیاز اونم دقیقا قبل بازی هم نتونست جلوی استقلال رو بگیره... دنبال راه های دیگه باشین!!
تبريك به همه ي تاجي ها ...
بازی های فشرده و رسمی کردن کسر امتیاز اونم دقیقا قبل بازی هم نتونست جلوی استقلال رو بگیره... دنبال راه های دیگه باشین!!
تبریک میگم به روند پیروزی هامون ادامه دادیم و با وجود خستگی تیم خیلی عالی کار کرد
نکته مهم این بازی جواد لالیگایی بود واقعا امروز عالی بود
خیلی خوب پشت دفاع را پوشش میداد و ارتباط هابک ها و مهاجمان راه آهن را به خوبی قطع کرد ، پنالتی هاش هم حرفی برای گفتن باقی نمیگذاره
سیا هم جای نوری اومد خیلی خوب بود همچنین حنیف و فرهاد که کارشونو به خوبی انجام دادند
کلا تعویض های این بازی ژنرال را با بازی قبل نمیشه مقایسه کرد
وحید طالبلو هم به نظرم خیلی ضعیف شده و دیگه اون وحید سابق نیست امیدوارم به روزهای خوبش برگرده
و ناراحت ترین فرد بعد ا ز گل استقلال که نمیدونم بهش چی بگم ....
![]()
Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-08-2013 at 20:29. دليل: حاشیه
بالاخره یک امتیاز رو ازمون کم کردن و خیالشون راحت شد .
بازی خوبی انجام دادیم ، موقعیت های خوبی ایجاد کردیم ، و حقمون این برد بود !
قاضی بعد از 2بازی که زیاد سرحال نبود امروز جنگنده و عالی بازی کرد ، با این هیکلش خوب تحرک داره و گلشم زیبا بود .
نکونام امروز خیلی خوب بازی کرد و پنالتی قشنگی به وحید طالبلو زد !
راه آهن نیمه دوم کمی بازی رو گرفته بود اما زیاد نمیتونست موقعیت ایجاد کنه ، در کل نیمه دوم رو خیلی بهتر بازی کرد و تونست یک گل بزنه !
تو صحنه ی گل ، رحمتی میتونست بهتر کار کنه ، کمی روی گل مقصر بود !
هاشم هم امروز خوب بازی کرد ، دمش گرمفرهادم که مثل همیشه باانگیزه بود و بالاخره پنالتی رو از ترکی گرفت
فقط نمیدونم چرا آرش برهانی رو بازی نمیده!؟ نظری اصلا تو تیم جا نیافتاده و یه جوری تو جریان بازی نیست! اون تجربه ی لازم رو نداره.
امیدوارم این روند رو همچنان در بازی های آینده ادامه بدن !
این برد رو به همه ی آبی دلان تبریک میگم.
ساموئل بهترین بازیکن دیدار استقلال و راهآهن شد/عبدی بازیکن اخلاق
در پایان دیدار تیمهای استقلال و راهآهن، جیلوید ساموئل به عنوان بهترین بازیکن میدان و بهادر عبدی به عنوان بازکن اخلاق انتخاب شدند.
به گزارش ایسنا، در پایان دیدار تیمهای استقلال و راهآهن، جیلوید ساموئل از استقلال به عنوان بهترین بازیکن میدان و بهادر عبدی از راهآهن به عنوان بازکن اخلاق انتخاب شدند.
حاشیههای دیدار استقلال - راهآهن
اعتراض ابراهیمزاده به گل استقلال/ توصیه رحمتی به نکونام برای زدن پنالتی
سرمربی راه آهن سورینت معتقد بود حنیف عمرانزاده در موقعیت آفساید پاس گل را به ساموئل داده است.
به گزارش ایسنا، استقلال در هفته ششم لیگ برتر فوتبال از ساعت 19:30 به مصاف راه آهن رفت و در پایان با نتیجه 3 بر یک به برتری رسید.
ابراهیمزاده که در نیمه نخست بازی را از روی نیمکت دنبال میکرد با آغاز نیمه دوم به کنار زمین آمد و به هدایت تیمش پرداخت. او پس از عقب افتادن راه آهن دوباره در جای خود نشست.
سرمربی راه آهن همچنین به گل دوم استقلال اعتراض بسیاری داشت. ابراهیمزاده معتقد بود حنیف عمرانزاده در موقعیت آفساید پاس گل را به ساموئل داده است.
تعدادی از بازیکنان استقلال بعد از گرفتن پنالتی توسط ترکی برای تیمشان توپ را به فرهاد مجیدی دادند اما او مثل همیشه از زدن این ضربه امتناع کرد و نکونام توپ را در درون دروازه جای داد.
سید مهدی رحمتی هنگام یکی از ضربات ایستگاهی استقلال تا دایره میانی جلو آمد و نقطه ضعف وحید طالبلو را به پژمان منتظری گفت. امیر قلعهنویی بعد از به صدا درآمدن سوت داور به شدت از جانب هواداران تشویق شد.
کیروش وسط بازی استقلال - راهآهن خوابش برد!
بازی استقلال و راه آهن بعد از گل آنچنان کسل کننده دنبال میشد که سرمربی تیم ملی هم خوابش برد.
به گزارش ایسنا، کارلوس کیروش امروز (یکشنبه) به همراه دستیارانش برای تماشای بازی استقلال و راه آهن سورینت به ورزشگاه آزادی آمده بود، اما این بازی بعد از گل محمد قاضی در نیمه اول هیچ موقعیت دیگری نداشت و آنقدر کسل کننده بود که سرمربی تیم ملی در جایگاه VVIP به خواب فرو رفت.
البته او بعد از تنه مترجمش که پی برده بود تلویزیون در حال نشان دادن اوست از خواب بیدار شد. این صحنه از لنز دوربینها دور نماند و گزارشگر رادیو ورزش هم به آن اشاره کرد.
از حواشی دیگر این دیدار میتوان به اعتراض امیر قلعهنویی در اواخر نیمه اول به قضاوت محسن ترکی اشاره کرد. سرمربی استقلال معتقد بود خطایی که در نزدیکی محوطه جریمه تیمش گرفته شده درست نیست. هواداران استقلالی همچنین وحید طالبلو را هنگام خروج از زمین و رفتن به رختکن به شدت مورد تشویق قرار دادند.
نکونام: هر اتفاقی در جام جهانی افتاد مسئولان گردن بگیرند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاپیتان تیم ملی با انتقاد شدید از لغو اردوی تیم ملی میگوید هیچ یک از وعدههای داده شده به تیم ملی محقق نشده است.
به گزارش ایسنا، جواد نکونام پس از پیروزی 3 بر یک استقلال برابر راه آهن با انتقاد از لغو اردوی تیم ملی گفت: واقعا این مسئله جای تاسف دارد. ما آرزو داشتیم به جام جهانی برسیم و حالا به این آرزو رسیدهایم. متاسفانه اردوی ما کنسل شده است. خدا را شکر که بازی ما برابر تایلند یک دیدار رسمی است و امکان کنسل شدنش وجود ندارد. با این وضعیت توقع نداشته باشیم که بالا برویم. باید توقعها را پایین بیاوریم و نباید انتظار داشته باشیم که تیم ملی در جام جهانی خوب بازی کند. با این وضعیت باید به همان سطح آسیا قناعت کنیم و هرچه اتفاق افتاد را هم باید مسئولان به گردن بگیرند.
او در ادامه افزود: ما بازیکنان و کادرفنی تیم ملی، کار خودمان را کردیم و نیاز به حمایت داشتیم اما هیچکدام از وعدهها عملی نشده و ما روبه عقب میرویم. همه کشورها آرزوی بازی در جام جهانی را دارند و کلی امکانات برای این مسئله در نظر میگیرند، اما ما نه تنها امکانتمان بیشتر نشده، بلکه کمتر هم شده است. اگر میشد حتی امکان داشت از جام جهانی هم انصراف میدادیم. وقتی کاری نمیکنید نباید توقع نتیجه و بازی خوب هم داشته باشید. همه دنیا با بهترین بازیکنانشان در جام جهانی هستند و بهترین تدارکات را برای تیم ملیشان در نظر میگیرند اما متاسفانه ما این وضعیت را نداریم.
قلعهنويي: خجالتزده بازيکنان و همکارانم هستم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: خجالت زده بازيکنان و مربيان هستم.
امير قلعهنويي در پايان ديدار با راه آهن در نشست خبري اظهار داشت: به مناسبت روز پهلواني تبريک ميگويم و روز پزشک را هم تبريک ميگويم. خدا را شکر بعد از بازي با تايلند بازيکنان را ريکاوري کرديم و به غرور و شرف بازيکنان تبريک ميگويم از پارسال تا کنون هفت هشت تومان بيشتر پاداش نگرفتهايم و مخلصانه کار ميکنند و به خاطر پيراهن و مردم تلاش ميکنند. وقتي بازيکنان و همکارانم را ميبنيم خجالت زده ميشوم که اينطور تلاش ميکنند و من قلعهنويي نميتوانم کاري کنم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: بازي خوبي بود و روي يک موقعيت معمولي گل خورديم و خداراشکر که سه امتياز را گرفتيم. در دقيقه 20 به بعد کمي افت کرديم هنوز با استقلال مد نظر من فاصله داريم.
سرمربي استقلال در مورد وضعيت جواد نکونام، گفت: جواد و ساير بازيکنان بازيکنان بزرگي هستند. ما خوب بدنسازي نکرديم و طبيعي است در نمودار حرکتي شان فراز ونشيب دارند البته با توجه به تجربهشان بازي به بازي بهتر ميشوند. بردهايم اما بازهم ميگويم برنامهريزي به ما ضربه ميزنند. همه تيمها پنجشنبه به پنجشنبه و جمعه ها بازي ميکنند اما ما چهارشنبه بازي کرديم و امروز هم يکشنبه بازي کرديم و يک ماه پيش هم نامه نوشتيم ولي توجهي نشد.
سرمربي استقلال در مورد بازي با استقلال خوزستان، و پرسپوليس و اينکه ميتوانيد آماده شويد، گفت: زماني سه ماه سه ماه بازي برگزار نميشد اما اکنون يک روز هم استراحت نميدهند. يک روز استراحت که حقمان است را ميخواهيم از بهروان تشکر ميکنم و اميدوارم به خواسته ما توجه کنند به استقلال خوزستان فکر ميکنيم و بعد به دربي فکر ميکنيم.
وي در مورد اعلام برنامه چهار هفته بعدي ليگ، گفت: بايد برنامه را ببينم و به تاج هم گفتم که در برنامه ريزي اشتباه کردند که فکر ميکردند 4 تيم آسيايي داريم اما اکنون يک نماينده در آسيا داريم اين برنامه ريزي براي اسفند مناسب است. اگر به ما فشار بيايد از تاج ميخواهم ورود و مشکل را حل کند.
ورزش 3
ابراهيمزاده: استقلال خوب و با تجربه بازي کرد
سرمربي تيم فوتبال راه آهن گفت: استقلال خيلي خوب و با تجربه بازي کرد.
منصور ابراهيمزاده در پايان ديدار با استقلال در نشست خبري اظهار داشت: به استقلال تبريک ميگويم واقعا خوب و با تجربه بازي کرد. تيمشان را به شکلي چيده بودند که ابتدا بازيکناني که کمتر بازي کرده بودند وارد ميدان شدند ودر نيمه دوم بازيکنان با تجربه را به ميدان آوردند. شروع مسابقه خوب نبوديم و روي يک حرکت ساده گل خورديم و در نيمه دوم روي برنامه کار شده به گل رسيديم و چند بار هم اين برنامه را تکرار کرديم. در شروع مجدد اگر اشتباهي صورت بگيرد تمرکز تيم بهم مي ريزد ديديد که ساموئل و عمرانزاده در محوطه جريمه ما آزاد بودند و اشتباه ديگر ما هم پنالتي بود که داديم.
به نقل از فارس، وي در مورد تغيير برنامه ليگ و لغو اردوي تيم ملي، گفت: تغيير برنامه خوب است البته اينکه از قبل عنوان ميکنند. البته ميخواهيم به جام جهاني برويم و روزهاي فيفا را نبايد به راحتي از دست بدهيم. اگر بازيها را هفته به هفته انجام بدهيم در ليگ به سودمان خواهد بود.
ابراهيمزاده در مورد کسب پنج امتياز در شش مسابقه گرفته است و گفته ميشود با حميد استيلي مذاکره شده است، گفت: آن چيزي که من دارم اين است که از کار خودم رضايت دارم و ميدانم چه کار کردهام اما مديريت امروز به دنبال نتيجه هستند و خيلي هاي ديگر هم دنبال اين مسايل هستند و حق مديران است که در مورد تيم تصميم بگيرند. اعتقاد به کار خودم دارم. صحبت کلي اين است که هرچيزي آخرش جدول ليگ است. جدول ليگ را هم آخر فصل ميبينند. هر وقت من را عوض کنند مشکلي ندارم.
وي در مورد فاصله با تيم دلخواهش گفت: خيلي فاصله دارم در ابتداي فصل يازدهم بوديم اما در آخر فصل پنجم شديم. وقتي مربي جابه جا ميشود براي اجراي تفکراتش زمان نياز دارد. براي شکل گرفتن تيم زمان نياز است. دو سه بازيکن جوان داريم که هنوز نتوانستهايم آنها را به بازي بگيريم. زمان ميبرد تا ايدهها و نظرات خودم را در تيم پياده کنم. امروزه در ليگ ما بخصوص در بخشهاي خصوصي آينده نگري ميکنند يا مانند ليگ هاي امارات وعربي سريع مربي را عوض ميکنند. من هم به عنوان يک مربي تابع ضوابط مديران باشگاه هستم.
سرمربي راه آهن در مورد شرايط فني بازي، گفت: ما در نتيجه عقب بوديم در نيمه دوم تا حدوي مسلط بوديم و موقعيت هم داشتيم به استقلال گل زدن در ضربات آزاد مشکل است. در يارگيريهاي مشکل داشتيم. استقلال بازيکنان خلاقي مانند مجيدي و خسرو حيدري دارد اگر اشتباه نميکرديم تحت تاثير بازيکنان خلاق استقلال قرار ميگرفتيم. عدم موفقيت ما ممکن است عدم تاکتيک پذيري ما يا قدرت آنها باشد. من با تغييراتي که در تيم دادهام از کارم راضي هستم اما شايد مديريت راضي نباشد من بياطلاع هستم. مطمئن باشيد در آينده در بازيکنان راه آهن سورينت تحولات خوبي ايجاد خواهد شد. چه من باشم چه من نباشم راه آهن حرکت صحيحي را انجام ميدهد و روال خود را طي ميکند اين حق مديريت باشگاه است که هر تصميمي دوست داشته باشد بگيرد.
وي در مورد داوري مسابقه گفت: در دو ديدار قبلي دو پنالتي براي ما گرفته نشد که اگر در آن دو بازي شش امتياز ميگرفتيم وضعيت ما خيلي بهتر بود.
صادقي: 3 بازيکن پاهايشان در رختکن گرفت
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: به علت خستگي 3 بازيکن استقلال پاهايشان گرفت.
اميرحسين صادقي پس از پيروزي سه بر يک استقلال مقابل راهآهن عنوان کرد: بازي خوبي بود ما در نيمه اول به دنبال رسيدن به گل بوديم که به اين هدف رسيديم در نيمه دوم هم در دقايقي از بازي توپ و ميدان از دستمان خارج شد که پس از تعويضهاي قلعهنويي توانستيم به بازي برگرديم و 2 گل به ثمر برسانيم.
به نقل از فارس، وي درباره تيم راهآهن خاطرنشان کرد: آنها هم تيم جوان و خوبي دارند اما ما هم استقلال هستيم و امير قلعهنويي سرمربي ماست.
مدافع استقلال در مورد بازيهاي فشرده اين تيم يادآور شد: پس از بازي در رختکن 3 نفر از بازيکنان پايشان گرفت اين وضعيت خستهکننده است اميدوارم به استقلال لطمه نزند.
صادقي در مورد ديدار هفته آينده مقابل استقلال خوزستان تصريح کرد: فکر کنم اين ديدار عقب بيفتد. شرايط سختي داريم و فشار روي بازيکنان زياد است هر 4-5 سال يک بار يک تيم ايراني به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا صعود ميکند و همه بايد به آن کمک کنيم زيرا موفقيت در آسيا رتبه ايران را بالا ميبرد.
وي در مورد اينکه استقلال از لحاظ بدني ضعيف نشده، تصريح کرد: ما ضعيف نيستيم فشار روي بازيکنان زياد است تيم ما دير جمع شد.هفت بازيکن مليپوش داريم و هشت بازيکن هم يک ماه مانده به مسابقات به تيم ملحق شدند و زمان ميبرد تا هماهنگ شويم اما روز به روز بهتر خواهيم شد.
صادقي در مورد اينکه چرا بازيکنان استقلال هيچ کدام در روز جمعه برگزار نميشود گفت: اين موضوع را بايد از تاج و سازمان ليگ بپرسيم.
حيدري: راهآهن فشرده بازي ميکرد
بازيکن تيم استقلال گفت: در اين بازي حفظ توپ خوبي داشتيم و موفق شديم به گل برسيم.
خسرو حيدري پس از پيروزي سه بر يک تيمش مقابل راهآهن گفت: خوشبختانه پس از شرايطي که در چند هفته ابتدايي داشتيم و بازيکنان به لحاظ بدني آماده نبودند اما براي اين بازي جلساتي براي بهتر بازي کردن برگزار شد و به دليل اينکه حفظ توپ خوبي داشتيم موفق شديم به گل برسيم و خدا را شکر توانستيم پس از اينکه گل خورديم نتيجه را جبران کنيم.
به گزارش فارس، وي افزود: راهآهن تيمي است که با هدايت ابراهيمزاده فشرده بازي ميکند و خيلي سخت مقابل اين تيم به گل رسيديم.
حيدري در ادامه در خصوص لغو اردوي تيم ملي اظهار داشت: در اين خصوص فدراسيون بايد تشخيص دهد اينکه آيا اين اردو برگزار ميشود يا خير و بايد ببينيم کيروش خودش چه تصميمي ميگيرد.
بيکزاده: در دل هواداران جا افتادهام
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: امسال در دل هواداران جا افتادم و ديگر مشکلات پارسال نيست.
هاشم بيکزاده پس از پيروزي سه بر يک استقلال مقابل راهآهن عنوان کرد: هنوز آن استقلال ايدهآل و مورد نظر نشدهايم زمان نياز داريم با اضافه شدن احمد جمشيديان و آندرانيک تيموريان شرايطمان بهتر ميشود و به مرور زمان بازي بهتري انجام خواهيم داد.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه آيا از بازيهاي خودش راضي است، تصريح کرد: اين موضوع را من نبايد بگويم بلکه هواداران و سرمربي بايد راضي باشند.
بازيکن استقلال در مورد اينکه ديگر آن فشارها روي او وجود ندارد، تصريح کرد: درست است ديگر آن اتفاقات نميافتد و در دل هواداران جا افتادهام و خدا هم خواست به هر حال هواداران هميشه به من لطف داشتند و سال گذشته هم مسائلي پيش آمد و همه هواداران هم نبودند بلکه برخيها شيطنت کردند.
بيکزاده درباره فشردگي مسابقات يادآور شد: اردوي تيم ملي هم لغو شد اين موضوع به هيچ عنوان براي تيمي که راهي جام جهاني شده، خوب نيست اما با توجه به اين موضوع به نظرم فاصله بازيها را يک هفته بکنند خوب است. در اين مدت ما ميتوانيم ريکاوري کنيم اميدوارم يک فکري فدراسيون انجام دهد تا برنامههاي کيروش پياده شود.
وي در مورد اينکه استقلال درخواست 10 روز استراحت داده و آيا اينکه بازيکنان واقعا خستهاند تاکيد کرد: فاصله مسابقات خيلي کم است ما همچون امکانات اروپا را نداريم که بتوانيم در اين فاصله کم ريکاوري و تغذيه مناسب داشته باشيم و بازيکنان خسته ميشوند.
ورزش 3
بازی خوبی بود !
غیر از دقیقه 30 تا 60 که راه آهن بیشتر حمله میکرد بقیه بازی استقلال سر تر بود ...
به نظرم بهترین ترکیب ممکن رو قلعه نوعی چیده بود غیر از آرش برهانی ! من کم کم دارم می ترسم که مسائلی که سال قبل سر میداوودی پیش اومد این فصل سر آرش پیش نیاد
این بازی با وجود هاشم و ساموئل سمت چپمون دوباره جون گرفته بود و سمت راست هم همکاری های عابدینی و خسرو داره بهتر میشه و کلا امشب از کناره ها خوب کار کردیم و سانتر های خوبی هم ریخته شد روی گل .. سانتر های هاشم با هر دو پاش خیلی خطرناک شده تازگیا !
فقط تنها چیزی که مونده حضور آندو به جای نوری در زمینه که از میانه میدان هم حملات شکل بگیره چون این بازی نکو خیلی تنها بود ولی خیلی خوب کار کرد و خیلی قشنگ بازی رو باز میکرد ..
ترکیب دفاع هم امروز خوب بود و دوباره رو همون ضعف گل خوردیم ! وقتی تیم حمله میکنه فوق العاده اسیب پذیر میشه دفاع .. و دیدین این بازی هم با این که 3 گل زدیم ولی یک گل هم خوردیم .. من خیلی خوشحالم که تو آسیا این طوری بازی نکردیم و بازی رو کنترل کردیم وگرنه رو ضد حمله مثل این بازی گل میخوردیم ..
فرهاد هم که دیگه هیچی ..
قاضی هم واقعا آمار خوبی داره و خیلی جنگنده بازی میکنه .. ولی به نظر میومد این بازی از دقیقه 70 به بعد تقریبا بریده .. به نظرم به استراحت نیاز داره چون اگه اشتباه نکنم تمام بازی های این فصل رو کامل بازی کرده و انصافا هم خیلی دویده و خوب به دفاع اضافه میشه ..
خیلی جالبه واقعا
رد درخواست تعویق بازی ..
قطعی شدن کم شدن امتیاز از تیم .. در حالی که من یادمه توی بازی یه تیمی داور اینقدر بهش فحاشی شد بازی رو نصفه کاره قطع کرد .. ولی فقط یه بازی بدون تماشاگر حکم دادن .. ولی حالا داور 3 امتیاز ما رو گرفت ، آقایون هم یک امتیاز دیگه گرفتن ..
و از همه جالب تر بعد از یک ماه اعلام نکردن نتیجه دقیقا شب قبل از بازی استقلال باید این حکم اعلام بشه .. چرا فردا اعلام نکردن ؟
دیگه همه دارن همه کاری میکنن که استقلال نتیجه نگیره .. ولی نتیجه میگیره ...![]()
این کی روش که خوابش میاد چرا میاد ورزشگاه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)